2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
وای من شب خواب مورد دار میدیدم 🤣🤣

😂😂 باورت میشه حتی یادمم نمیاد ک چ خوابی میدیدم فقط جالبه ک اون لحظه ک از درد بیدار شدم مخم فقط میگف چشاتو باز کن انقد خوابم میومد ک نگو بزووووور خودمو بیدار نگه داشتم تا اون حالته رفع بشه. خیلی بد بود😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب دیگه خیالت راحت شد؟!😂😂همه یبارو ........🤦🤦🤦😂

آره 🤣🤣 ولی نه تا از کل تاپیک اعتراف نگیرم راحت نمیشینم🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم😍😍میشه بگی حرکاتشون روچجوری حس میکنی

برای انگار یچیزی تو دلم لیز میخوره یهو مثل ماهی ولی خیلی کم پیش میاد حس کنم ولی چندبار درروز یهو دلم سفت میشه فکر میکنم که بیدارن و تکون میخورن سفت میشه 

میدونم چی میگی من هنوز سونو ندادم میترسم تا برم سونو بدم خیالم راحت شه اما یه حرکتاشون و یکم حس میکن ...

اکرم جون احتمالا حرکتها فقط مال پسرته ک حس میکنی چون دختر ب این زودی حرکت نمیکنه

من ک هیچ حسی ندارم ازش و وقتی هم میگم شوهرم میگه دخترم شیرازیه دیگه😁😁

نمیدونم از کی میخواد تنبلی رو بذاره کنار ب مامانش ی حالی بده😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جانم😍😍میشه بگی حرکاتشون روچجوری حس میکنی

ب مامانم مثل اینکه یکی بیاد دره خونه رو اروم بزنه اونجوری 😅برامن توصیفش اینجوریه ولی تو نی نی پلاسو اینا نوشته بود مثل حرکت ماهی یا ترکیدن حباب مخصوصا گشنمه غذا میخورم درمو میزنن 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
برای انگار یچیزی تو دلم لیز میخوره یهو مثل ماهی ولی خیلی کم پیش میاد حس کنم ولی چندبار درروز یهو دلم ...

شما سونو ان تی رفتی؟؟

یادم نیس جنسیت چی گفتن بهت🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چقد خوووب. ممنونم عزیزم❤️❤️ای خدا ینی میشه برا منم بشه🥺😍 اخه برا من فک کنم دیگه از وقت لانه گزینی ...

عزیزم من روز ۹ اینجوری شدم منم توی این ۱۱ سال زندگی اصلا توی خواب اینجوری نشده بودم انتقال اولم که منفی بود نشدم اما انتقال دوم که مثبت شدم اینجوری شدم بعد آزمایشم باز یه بار شدم. خیره انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من اره شنبه رفتم گفت احتمالا دختر پسره 

بسلامتی😍😍

برا منم تو سونو یکیشون خیلی شیطون بود فقط کنم همین شیطونس که حرکتاشو میفهمم😍

آره احتمالا و همین شیطونه پسره😍

ای خداااا چ ذوقی داره🧿🧿

عزیزم من روز ۹ اینجوری شدم منم توی این ۱۱ سال زندگی اصلا توی خواب اینجوری نشده بودم انتقال اولم که م ...

ممنونم ک جواب دادی سارا جانم❤️❤️❤️