2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
سلام فاطمه باور کن منم اینجوری شدم خودمم تعجب کردم منه سرد مزاج و چه به اینکار تو خواب شدم با درد شد ...

ااای جاااانم😂 پس کلا یه چیزیه که مبتلابه هس تو انتقال. چقد نگران بودم ک چ اتفاق عجیبی افتاده😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها از درد گلو مردم منشی دکترم دعوا کرد که مریض شدم گفت نباید تب کنی     گفت دیفن هیدر ...

وا مگع دست خودته فقط استرس نداشته باش همین بچه ها چیزیشون نمیشه زینب هم ک. دیدی مریض شد ولی مثبت شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااای جاااانم😂 پس کلا یه چیزیه که مبتلابه هس تو انتقال. چقد نگران بودم ک چ اتفاق عجیبی افتاده😅

ن بابا فاطمه اینهمه داروی هورمونی میخوریم خوب لامصب زد بالا یهو برام منم تعجب کردم گفتم عه بدن منم بلده از اینکارا حتی اگه تو خواب باشه.😁😁😁😂😂🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره منم دیشب خوندم ترسیدم واسه همین بعدش سریع رفتم دکتر

منم دیروز ازصبح دل دردم شروع شد فقط زنگ زدم همسرم بیامن و ببر دکتر البته بنده خدا یکی دوروز پیش گفت پاشو بریم دکترا من گوش ندادم اگه اونووقع میرفتم الان انقد اوضام خراب نمیشد

فقط سرفم بندبیاد تو گوگل خوندم باعث بازشدن دهانه رحم میشه داشتم سکته میکردم بخدا🤦🤦🥺

گوگل رو ولش کن منم امروز کلی ترسوند 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخدا فقط این دوروزه دعا میکنم بچه هام هیچیشون نشه من انقدر شدت گرفت سرفم داشت تبدیل به خروسک میشد یک ...

میدونم چی میگی من هنوز سونو ندادم میترسم تا برم سونو بدم خیالم راحت شه اما یه حرکتاشون و یکم حس میکنم خیالم راحت شه الانم یکم خوابیدم زیره دلم درد میکنه ماله ما همش استرسه  از حساسیت هم میشه ببین ب چیزی حساسیت نداری ؟ 

وای من شب خواب مورد دار میدیدم 🤣🤣

ن بابا فاطمه اینهمه داروی هورمونی میخوریم خوب لامصب زد بالا یهو برام منم تعجب کردم گفتم عه بدن منم ب ...

😂😂😂😂

میدونم چی میگی من هنوز سونو ندادم میترسم تا برم سونو بدم خیالم راحت شه اما یه حرکتاشون و یکم حس میکن ...

اره منم خیلی دوسدارم برم سونو ببینم حالشون خوبه،اره منم یکوچولو حسشون میکنم یهو زیر دلم سفت میشه میفهمم که بیدارشدن😁😍