2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
الان دکتر زرگر هستم  انتقال اولم بود تو مام  ولی اهواز ۴ بار منفی شدم

انشالله که تااخرش بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم واسه منم دعاکن 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس جون من ادکلن افتاده بود پام یهو انگار انگشتم باد کرد اومد بالا شوهرم ماساژ داد یواش یواش انگار ...

اخی عزیزم چه ضربه دردناکی ووووییی 😖😖 دیشب به همسرم گفتپ کمی ماساز داد دردش فکر کنم بدتر شد قبلش قابل تحمل بود الان پام رو زمین نمیتونم بزارم .دنبه نمیدونم داشته باشم یا نه باید بگم همسرم بگرده ببینه توی گوشت ابگوشتی دارم یا نه چرخ کنم امتحانش میکنم چشم .مرسی از راهنماییت ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوش ب سعادتت مارو هم دعا کن ان شالله ک  سال بعدش سه تایی یا چهارتایی برید پابوسش

انشاا...

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
بزرگیتو میرسونم عزیزوم   مادرشوهرم ترک هستن شوهرمم خودشو هم ترک میدونه هم شیرازی تو‌خونه راه ...

شما ى كارى كردين ك هرجا ميريد احساس غربت نكنين😁😁😁

سلامت باشيدهمگى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله واسه اونا هم جواب میده،بعضی وقتا از داخل بیضه چندتا اسپرم سالم پیدا میشه که باهاش جنین تشکیل بشه

نه دکتر به همسرم گفت میکرو فایده نداره گفت اسپرمی نیست

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون هیچ مقدمه..

واسه همتون دعا میکنم انشالله که همتون خوش خبر باشین که انتقال چه باردار چه اقدام چه بچه دار.. الللللللهی که به حق همه ی اشکای امروزم حاجت همه دوستامو براورده کن 😭😭😭

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
انشاءالله که چیزی نباشه اون دنبه و تخم مرغ هم که دوستان گفتند انجام بده ضرر نداره  

مرسی عزیزم .چشم میگم بگردن تو فریزر ببینم اگه داشته باشم برمیدارم درست میکنم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون ...

عزيزممممم

قبول باشه ان شاالله ك با دستهاى پر از دست خدا و امام رئوف برگردى😍😍🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان از هانیل (سحر جان ) خبری نشد؟

نه و ماهمچنان نگرانيم

بارداری با میکرو انجکشن یعنی چی؟؟واینکه تو ایت تاپیک کسی اسپرم اهدایی گرفته؟راهنمایی میخام؟من سه روز ...

عزیزم تو تاپیک امید زندگی ۲ من دیدم که خانم های زیادی اونجا از همون روش که شما گفتید باردار شدن ولی گویا پزشکان خاصی این کارو انجام میدن و بیشتر برای آی یو آی ، ولی کار نشد نداره ...  انشاءالله که مادر بشی عزیزم

@مامانو_سوفی    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم به زودی زودی به خواسته قلبیتون برسین و مادر بشین 🤲🤲❤🌷