2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
روز تولد و‌سالگرد ازدواج رو بگیر خودتو‌درگیر نکن بعدم برو‌آزمایش انشالله مثبت میشی 

❤️❤️❤️ ان شاالله. چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم ❤من شوهرم مورفولوژی داره بنظرتون چیکارکنم خوب بشه خیلی ناراحتم بنظرتون مورفولوژی 2درصد ب ...

اگه

نه بابا مورفولوژی ۲ برای ای وی اف خیلی ام خوبه دیگه مورفولوژی نرمال ۴ هست پس ۲ برای ای وی اف خیلی پایین نیست حتی میگن وقتی توی ازمایش مورفو رو ۰ میزنن بازم صددر صد صفر نیست نگرام نباش

ببین توی ای وی اف غصه این چیزا رو‌نخور چون اگه اسپرم‌و تخمکمون نرمال بود دیگه ای وی اف نمیکردیم‌، ای وی اف برای اینجور مواقع هست فقط خودتو‌همسرتو‌ تقویت‌کن‌تا کفیت اسپرم‌و‌تخمک‌بره بالا انشالله جنینای خوبی تشکیل بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دودرصد اگه توی ازمایشگاههای نازایی انجام داده باشین خیلیم خوبه برای ای وی اف  👌

راست میگی اخه رنج ازمایشگاهیش 4درصده برا شوهر من 2بودش گفتم شاید بد باشه😢

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤
ممنون عزیزم ❤من شوهرم مورفولوژی داره بنظرتون چیکارکنم خوب بشه خیلی ناراحتم بنظرتون مورفولوژی 2درصد ب ...

دختر مورفو همسرم صفر بود نترس اونا پیدا میکنن تو نمونه اما مورفو همسرت خوبه انشاالله نتیجه بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنووونم عزیزم❤️ گفتن روز ۱۵ انتقال برم. نمیدونم میتونم صبر کنم یا نه. اخه ۱۳ انتقالمم روز تولدمه هم ...

الهی عزیزم تولدت و سالگرد ازدواجتون پیشاپیش مبارک باشه و ان شاالله کادوی تولدت رو با یه بتای تپل بگیری ❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلییم عالی فاطمه امروز فکرم مشغول بود دلم میخواست زودتر انتقال بدم منم اونقدر فکرم مشغول بود کم مون ...

ااای جووون دلم عزیزم. ان شاااله همه چی عاااااالی پیش میره ، انتقال میدی و مثبت میشی و من برات ویارونه میارم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما دوقلو بارداری مشگل قند و فشار نداری خداروشکر؟

نه عزیزم فشارم ک اکثرا ده یا یازده است قندم آزمایش دادم مشکل نداشت الان دوباره بدم ببینم  وضعم چجوریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله هی وسوسه میشم اون روز بی بی بزنم بعد میترسم بخوره تو ذوقم  اون روزمم خراب بشه 🤧😬😬 .

ن بذا همون آزمایش و بده جواب آزمایشت بهترین کادوتون باشه انشاالله 😍😍😍😍قیز دارم میخندم از تصورش لبخند اومد رو لبم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

[QUOTE=250998147]دختر مورفو همسرم صفر بود نترس اونا پیدا میکنن تو نمونه اما مورفو همسرت خوبه انشاالله نتیجه بگیرین[/QUOTE 

ان شاءالله منم مامان بشم امسال بریدم تو درمان پروسه ناباروری ممنون از دلگرمیت

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤
ااای جووون دلم عزیزم. ان شاااله همه چی عاااااالی پیش میره ، انتقال میدی و مثبت میشی و من برات ویارون ...

دعام کن خواهری نمیتونم درد و دلامو تو خونه بگم اینجا راحتترم ممنون از دعای قشنگت

[QUOTE=250998147]دختر مورفو همسرم صفر بود نترس اونا پیدا میکنن تو نمونه اما مورفو همسرت خوبه انشاالل ...

عزیزم آی وی اف باید کفش آهنین بپوشی و خیلی صبور باشی. انشالله که به زودی مادر میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی عزیزم تولدت و سالگرد ازدواجتون پیشاپیش مبارک باشه و ان شاالله کادوی تولدت رو با یه بتای تپل بگی ...

ممنوووونم عزیزم❤️❤️❤️

[QUOTE=250998147]دختر مورفو همسرم صفر بود نترس اونا پیدا میکنن تو نمونه اما مورفو همسرت خوبه انشاالل ...

عزیزمی که انشاالله مامان هم میشی انشاالله همه مون به آرزوهامون میرسیم