2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خواهری دیشب به نیت کی باید دعای مقاتل و میخوندیم من خوابم گرفت نخوندم

به نیت سلامتی نوزاد بیتا و مهتا🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هویج مشکلی داره مگه؟

نمیدونم فاطمه منم برام سواله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خاله جون قربونت برم❤️❤️❤️ کاش میشد آدم ازش خبر  باشه😍

ای جونم زنده باشین انشاالله که بعد ۹ماه بغلش میگیری الان همسایه مون اینجا بود یه خانوم مومنی هستش گفتم دعات کرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانم ها چقدر خوشحال شدم با دیدن این تاپیک تا حالا ندیده بودم این تاپیکو تو سایت تروخدا راهنماییم کنی ...

ویتامین بخورید 

ورزش کنید 

پیاده روی داشته باشید 

اگه تونستی اصلاح سبک کن یعنی خوراکیهای مضر رو نخور مثل نوشابه ،فست فود ،قند مصنوعی و .....

مغزیجات بخور 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله بعد ۳ ،۴ روز میای خبر خوب بهمون میدی ❤

ممنووونم عزیزم❤️ گفتن روز ۱۵ انتقال برم. نمیدونم میتونم صبر کنم یا نه. اخه ۱۳ انتقالمم روز تولدمه هم سالگرد ازدواج مون🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تو سوپ کلی هویج ریختم. کلیم آلبالو خوردم . فک کنم ب فنا دادم خودمو😬😂

ن بابا اونو ما رعایت میکنیم دکترا عقیده ندارن

نمیدونم فاطمه منم برام سواله

باورت میشه سوالای بچه ها رو میبینم از این حجم از بی خیالی این دفعه ام متعجب میشم😃 اخه اینجوری نبودم اصلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه چ خوب پس امتحان میکنم. 

عالیه انشاالله منم بعد مثبت شدن میخورم 

ویتامین بخورید  ورزش کنید  پیاده روی داشته باشید  اگه تونستی اصلاح سبک کن یعنی خور ...

ممنون عزیزم ❤من شوهرم مورفولوژی داره بنظرتون چیکارکنم خوب بشه خیلی ناراحتم بنظرتون مورفولوژی 2درصد برا ای وی اف کمه😭؟؟

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤
ای جونم زنده باشین انشاالله که بعد ۹ماه بغلش میگیری الان همسایه مون اینجا بود یه خانوم مومنی هستش گف ...

الهی قربوووونت برم ک اینقد مهربونی عزیزم❤️❤️❤️💋💋 الهی حاجت روایی هممون

عه چ خوب پس امتحان میکنم. 

باید میگفتم بعد انتقال گفتم مثبت شدن😂😂😂

قربونت .نه چون بچه ها گفتن خوب نیست من نمیریزم .فقط کمی بلغور جو و بلغور گندم با سیب زمینی و نمک و پ ...

ممنون که جواب دادی جونم

❤️❤️❤️ میدونی اصلا موندم. دفعه قبلی ریز ترین چیزارو رعایت می کردم. این دفعه همه چی فراموشم شده ب ذهن ...

پس حتما مثبت میشی 😊واللا هرکی رو‌دیدم بیخیال بوده مثبت شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من تو سوپ کلی هویج ریختم. کلیم آلبالو خوردم . فک کنم ب فنا دادم خودمو😬😂

نه بابا اینجوریم نیست نگران نباش .نوش جون خودت و نی نی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...