2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
نه هنوز وقت نگرفتم‌ 🙈

خب خب ماهیتابه آنا لازمه😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنووونم عزیزم❤️ گفتن روز ۱۵ انتقال برم. نمیدونم میتونم صبر کنم یا نه. اخه ۱۳ انتقالمم روز تولدمه هم ...

ای جوووونم بهبه انشاالله که سوپرایز عالییی تو راهه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنووونم عزیزم❤️ گفتن روز ۱۵ انتقال برم. نمیدونم میتونم صبر کنم یا نه. اخه ۱۳ انتقالمم روز تولدمه هم ...

روز تولد و‌سالگرد ازدواج رو بگیر خودتو‌درگیر نکن بعدم برو‌آزمایش انشالله مثبت میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم فاطمه منم برام سواله

فریناز جون گفتن ظاهرا در حد کم مشکلی نداره تازه اب هویجم گویا مشکلی نداشته چون شروین جان زیادم خورده بعد از ای یو ایش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
باید میگفتم بعد انتقال گفتم مثبت شدن😂😂😂

ان شاالله😍 به ف ال نیک بگیر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باورت میشه سوالای بچه ها رو میبینم از این حجم از بی خیالی این دفعه ام متعجب میشم😃 اخه اینجوری نبودم ...

خیلییم عالی فاطمه امروز فکرم مشغول بود دلم میخواست زودتر انتقال بدم منم اونقدر فکرم مشغول بود کم مونده بود بزنم ماشین و به جدول کلا تو روندن ماشین مشکل دارم اما این قضیه هم مزیت بر علت شد مربی یکم عصبی شد منم چشمام اشکی اما تو دلم گفتم تو باید بتونی برونی دعام کن دلم آروم بگیره🥺

پس حتما مثبت میشی 😊واللا هرکی رو‌دیدم بیخیال بوده مثبت شده 

قربووونت برم ان شاالله🥺🥺😍❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم ❤من شوهرم مورفولوژی داره بنظرتون چیکارکنم خوب بشه خیلی ناراحتم بنظرتون مورفولوژی 2درصد ب ...

دودرصد خیلیم خوبه 👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه بابا اینجوریم نیست نگران نباش .نوش جون خودت و نی نی 

😅❤️❤️

الهی قربوووونت برم ک اینقد مهربونی عزیزم❤️❤️❤️💋💋 الهی حاجت روایی هممون

زنده باشین مامانی و فسقلی انشاالله که دلت آروم میگیره با بتای تپل مپل و صدای قلبش

ان شاالله😍 به ف ال نیک بگیر

انشاالله انشاالله انشاالله 

خب خب ماهیتابه آنا لازمه😂😂😂

چقد دلم تنگ شده برا آنا. خیلی وقته نیومده 

ممنون عزیزم ❤من شوهرم مورفولوژی داره بنظرتون چیکارکنم خوب بشه خیلی ناراحتم بنظرتون مورفولوژی 2درصد ب ...

دودرصد اگه توی ازمایشگاههای نازایی انجام داده باشین خیلیم خوبه برای ای وی اف  👌

چقد دلم تنگ شده برا آنا. خیلی وقته نیومده 

اره زینبی هم داشتیم اونم نمیاد

ای جوووونم بهبه انشاالله که سوپرایز عالییی تو راهه

ان شاالله هی وسوسه میشم اون روز بی بی بزنم بعد میترسم بخوره تو ذوقم  اون روزمم خراب بشه 🤧😬😬😬