2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام‌گلم . نه فعلا سیکلو شروع نکردم. ۷۰ درصد تخمک کشیو بیمه داد . من‌همسرم‌چون مشکل باروری  داش ...

سلام عزیزم من ذخیرم خیلی پایین بود اهدایی گرفتم مدارک ببرم بیمه هزینه بهم میدن بنظرت یا چون اهدایی بوده نمیدن؟؟؟؟

آره همین که پیششونم آخه دور هم بودم همش میگفتن خوبی نکنه داری پنهان میکنی و...  از من به شما ن ...

واقعا من از تک فرزندی بیزارم  😔دخترم که عاشق خانواده پر جمعیته همیشه تو هر خوشی که باشه میگه خواهر برادر داشتم خوشحال تر بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نه عزیزم من تامین اجتماعی بودم هفتاد درصد برگردوندن 

نسرين جان جريان چيه پس اونروز ك من رفتم كارگزارى گفت بستگى داره تعرفه اى ك بهش ميخوره چنددرصد باشه

ميگفت ى خانومه صبح زنگ زده اونم براى نازايى بوده گفته از ٩ ميليون ١٧٠٠ بهش دادن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره همین که پیششونم آخه دور هم بودم همش میگفتن خوبی نکنه داری پنهان میکنی و...  از من به شما ن ...

وای خندم گرفت 🤣 ولی خوب خداییش ما خودمون و میبینیم رو مردا هم خیلی فشار هست الان شوهره خودم تا باردار شدم واقعا اوضاع مالیمون کن فیکون شد تا مرز ورشکستگی رفتیم میدیدم فشارا دوبرابر شده چون قبلا خودمون دوتا بودیم مشکلی نبود الان مسولیت گردنمونه فکر اینده و زایمان خیلی روش فشار بود منم ارومش میکردم الان خدا رو شکر اوضاع بهتر شده دوباره داریم میوفتیم تو غلطک  ولی میدونم همه ی اینا گذراس تو هم نگران نباش دلت یه روز برا همین روزای پر استرس تنگ میشه ولی خدا رو شکر خدا بهت دوتا داد دیگه نگران تک فرزندی نیستی ب  قول فریناز دوتا بادیگارد داری 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

همسر منم خيلى مضطرب هست اما شكرخدا بروز نميده ك من اذيت نشم

والا يكى مثل من همينم ب زور گيرم اومد خدا نگهش داره برام ديگه فكرنكنم بتونم از تكى درش بيارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعا من از تک فرزندی بیزارم  😔دخترم که عاشق خانواده پر جمعیته همیشه تو هر خوشی که باشه میگه خ ...

ان شاالله ب زودی خانوادتون پر جمعیت میشه 💜

همسر منم خيلى مضطرب هست اما شكرخدا بروز نميده ك من اذيت نشم والا يكى مثل من همينم ب زور گيرم اومد خ ...

ان شاالله سالم بیاد بغلت دومی رو هم مثل زی زی و تورک انا خدا سورپرایزت کنه 

ان شاالله سالم بیاد بغلت دومی رو هم مثل زی زی و تورک انا خدا سورپرایزت کنه

ان شاالله هرچى خيره

توكل بخدا

نسرين جان جريان چيه پس اونروز ك من رفتم كارگزارى گفت بستگى داره تعرفه اى ك بهش ميخوره چنددرصد باشه ...

برای من 70 درصد داد تامین اجتماعی ولی دیگه تکمیلی نداد یعنی باید تعهد بدی از یک جا بگیری فقط من چون سقف تکمیلی پر شده بود دوتا بعدی رو تامین اجتماعی برگردوند هفتاد درصد دقیقا ریخت به حساب همسرم

سلام عزیزم. شما آی وی اف کردین؟ 

سلام جانم

بله عزيزم

برای من 70 درصد داد تامین اجتماعی ولی دیگه تکمیلی نداد یعنی باید تعهد بدی از یک جا بگیری فقط من چون ...

یعنی میشه هزینه های اتاق عمل رو هم از تکمیلی و هم از تامین اجتماعی بگیریم؟

😉