همسر منم خیلی خیلی ضعیف هست بهش میگن الیگواسپرمی حاد.
اگه بتونی پیج اینستای دکتر پیمان صالحی (ارولوژ اصفهان) بری یه لایوی توی پستاش سیو کرده با همین عنوان که با یه دکتر تغذیه صحبت میکنه. همه ی موارد رو با جزئیات توضیح داده. داروهم بهتره مصرف کنه ولی منظورم رژیم غذایی بود.
این پست میشه
و همسرت روزانه دو قاشق معجون (عسل طبیعی+ ژل رویال +پودر گل + پودر جنسینگ) بخوره. خیلی روی فاکتورای اسپرم موثره.. من همسرم حدود ۶تا ٨ماه قبل از پانکچر استفاده کرد اگه حداقل دو سه ماه مصرف کنید عالی میشه. روی بعضیا تاثیر خیلی زیادی داره اون خانومی ک ب من معرفی کرد تعداد اسپرم همسرش حدود ۲۰۰هزارتا بود به ده میلیون رسید. ولی برا همسر من به یک میلیون رسید. فکر میکنم بهبودش به علت ضعیف بودن اسپرم هم برمیگرده ممکنه مشکل همسر من ریشه ای باشه ولی برای اون خانوم ژنتیکی نبوده و یه دوره وضعیت اسپرم همسرش ضعیف شده.
ما اون موقع هر شیشه یک کیلویی معجون رو پونصد میخریدیم. و هر شیشه تقریبا بین ۲۰روز تا یک ماه استفاده میشه فکر کنم الان قیمتش حدود یک میلیون شده.
ارولوژ رویان دکتر سجادی دکتر خوبیه و همه ی اقدامات رو قبل از پانکچر انجام میده ولی اصلا دارو نمیده.. اما همسرم طبق دستور یه ارولوژ دیگه دارو مصرف میکرد بنظرم شما هم مکمل های تقویت اسپرم رو بخورید حتی اگر ارولوژ بهتون نداد