2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
يعنى من كشته اين كيبورد تو ام پروانه😂😂😂 عزيزم رو ميزنه عزمزمه ابن سينا شد ابم سيگار😂😂 ى ...

وای تو روحت خیلی خندیدم🤣

پروانه جون پر از انرژی  همینجوری که واسه بارداری هول میکنه واسه نوشتنم هوله 😄

الهی ان شاالله که خیلی زود یه گل پسر خدا تو اغوشت میزاره 😍 یه جمله مامان صوفی اینجا نوشت ب دل من خ ...

منم تامین اجتماعی بیمم نمیدونم اگه بدونم تکمیلی میدم میخوام تکمیلی بریزم ببینم چی میشه کمی از هزینه هارو بدن آدم راحتتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدت ونو از دس ...

😍😍😍

مبارك باشه ان شاالله و باردارى بى خطر و راحتى پشت سربذاريد و بسلامت بيان بغلتون🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای تو روحت خیلی خندیدم🤣 پروانه جون پر از انرژی  همینجوری که واسه بارداری هول میکنه واسه نوشت ...

هميشه بخندى عزيزم😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزمزمه ظاهرا من سرخوش بودم میگفتم مشکل نیست انگار کوهی از مشکلاتم اره پرونده تشکیل میدم ببینیم چی می ...

شما اولی رو چطور باردار شدین ؟همین ابن سینا انجام دادین؟ 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام عزیزم خوبی این مدت خیلی فشار روت بوده طبیعی ادم باردار هم ک بدتره هورمونا میریزه بهم بدتر میشی ...

سلام اکرم جانم فدات شم سعی میکنم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

کتاب میخونم  دعا کنید آروم بشم 

آخى الهى بگردم بدى اينكه پيششونى همينه ك از همه چيز مطلع ميشن من در مورد ازمايشم اصلا جز ى خواهرم ...

وای منم خیلی افکار  بدی دارم خیلی میترسم از ازدست دادن  نزدیکام انقدر اذیتم میکنه  فک کنم ب خاطره بارداری یا همش میترسم بچه هام چیزیشون بشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم تامین اجتماعی بیمم نمیدونم اگه بدونم تکمیلی میدم میخوام تکمیلی بریزم ببینم چی میشه کمی از هزینه ...

تکمیلی هم از هر بیمه ای میخوای انجام  تحقیق کن مثلا بیمه من سامان برا نازایی دوره  انتظار نه ماهه داره یعنی قبل نه ماه هزینه نمیده ولی برا دارو و ویزیت و ازمایش و اینا میده 

آخى الهى بگردم بدى اينكه پيششونى همينه ك از همه چيز مطلع ميشن من در مورد ازمايشم اصلا جز ى خواهرم ...

آره همین که پیششونم آخه دور هم بودم همش میگفتن خوبی نکنه داری پنهان میکنی و... 

از من به شما نصیحت و وصیت نزارید بچه هاتون تک بمونن بزرگترین ظلم تک فرزندی 

همه فشارها رو من باید غمخوار خودم و مادر و پدر باشم 

تازه همسرمم اضافه شده 

بنده خدا اونم جدیدا اینارو دیده بدتر شده 😄😄

دردم یکی دوتا نیست 

من رفتم آمینو شدم انگار همسرم زایمان کرده 

دکتر میگفت هر چیه به خود نسرین جون بگید همراهش خیلی مضطرب، 😐😐😐

سلام اکرم جانم فدات شم سعی میکنم دیگه نمیدونم چیکار کنم  کتاب میخونم  دعا کنید آروم بشم&n ...

ان شاالله این روزا هم میگذره تونستی حالت بهتر شد حتما بیرون برو یه  رستورانی جایی من اوایل با شوهرم میرفتیم باغ دلم میگرفت من حصیر مینداختم با پتو دراز میکشیدم اون غذا رو اماده میکرد میخوردیم میومدیم خونه 

منم تامین اجتماعی بیمم نمیدونم اگه بدونم تکمیلی میدم میخوام تکمیلی بریزم ببینم چی میشه کمی از هزینه ...

من سریای قبل تکمیلی داشتم فقط ازمایش و سونو رو تونستم بگیرم پانکچر و چون ابن سینا تعیین جنسیت زد ندادن بعد باید از روزی که بیمه میشی تا روز پانکچرت ۶ ماه گذشته باشه تا بیمه تعلق بگیره اون موقع ۲۶۰۰ دادم برای بیمه ۲و خورده ای ام برای سونو و ازمایش گرفتم از بیمه عملا انگار خودمو اعلاف کرده بودم بیمه ما میهن بود که بدرد نمیخورد