2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام پاپیون جون خوبی وارد سیکل انتقال نشدی میگم شما هزینه تخمک کشی تونو بیمه داد پرون درونم به اسم ت ...

سلام‌گلم . نه فعلا سیکلو شروع نکردم. ۷۰ درصد تخمک کشیو بیمه داد . من‌همسرم‌چون مشکل باروری  داشت پانکچر  با بیمه حساب شد برام . باید آزمایشها رو ببری بیمه تایید کنن که مشکل دارین پرونده براتون درست کنن . اگه خدارو شکر مشکلی ندارین فکر نکنم بیمه تایید کنه . آهان‌میتونی چون خودت پلی کیسیتیک هستی سونو و آزمایشهای خودتو ببری اینجوریم‌میشه پرونده درست کنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان وقتتون بخیر 

منو راهنمایی میکنید 

حال روحیم خیلی بد 

خیلی پرخاشگر شدم اصلا دوست ندارم کسی رو ببینم یا با کسی هم صحبت بشم 

دیشب اصلا نخوابیدم تا صبح 

کلافه و بهم ریخته ام 

عصبی هستم 

اشکامم بند نمیاد آنقدر خود به خود اشک ریختم چشام ورم کرده 

خودمم نمیدونم چمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌گلم . نه فعلا سیکلو شروع نکردم. ۷۰ درصد تخمک کشیو بیمه داد . من‌همسرم‌چون مشکل باروری  داش ...

عزمزمه ظاهرا من سرخوش بودم میگفتم مشکل نیست انگار کوهی از مشکلاتم اره پرونده تشکیل میدم ببینیم چی میشه 

عزمزمه ظاهرا من سرخوش بودم میگفتم مشکل نیست انگار کوهی از مشکلاتم اره پرونده تشکیل میدم ببینیم چی می ...

مشکل ابن سینا اینه که از در وارد میشی میگه تعیین جنسیتی یا نه . من گفتم روز اول تعیین جنسیتم گفت همه هزینه ها آزاده . شوهرم ازمایش داد فهمیدیم‌که مشکل داره بازم رفتم پرسیدم‌گفت ربطی نداره آزاده . 

در صورتیکه هیچ جایی اینجوری نیست 

سلام دوستان وقتتون بخیر  منو راهنمایی میکنید  حال روحیم خیلی بد  خیلی پرخاشگر شدم ...

سلام نسرين جان

عزيزم سعى كن كنترلش كنى بخاطر هورمونات هست خب طبيعيه

ولى نذار ادامه دار بشه 

از ى طرفم اون يكى دوروز استرس جواب ازمايش رو داشتى اثرش بيشتر شده مشكل اينجاست ك بيرونم نميتونى برى ى كم حال و هوات عوض شه

گريه نكن دختر فيلم بذار ببين ك حواستو پرت كنه

والا تو باردارى هرسرى ى جور ميشيم

منم از امروز عصر شوهرم ب مدت سه روز بابد بره تهران و من اينجا تنهام از صبح ك پاشدم انگار غم عالم رو دلمه و دست و دلم ب هيچ كارى نميره 

دلم ميخواد بخوابم فقط ك اين سه روز تموم شه اما نميشه كه

اگر مثل قبل بود روزى ى وعده بيشتر غذا نميخوردم و همش ميخوابيدم اما الان اين وروجك شكمو نميذاره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مشکل ابن سینا اینه که از در وارد میشی میگه تعیین جنسیتی یا نه . من گفتم روز اول تعیین جنسیتم گفت همه ...

من دیگه پرونده ی آبم سیگارو بستم اونجا نمیرم بار آخری آنقدر بی دقتی کردن که دیگه اعتماد ندارم یا میرم مام یا دکتر اسرافیلی میگم اسرافیلی خودم نامه میده برایه بیمه ؟ آخه میگن دکتر باید تایید کنه الان پرونده ی شما به اسم تعیین جنسیت نیست بعدا میتونی درخواست بدی برایه تعیینش

بچه ها راستى راديس امروز انتقال داشت

ان شاالله كه اينبار ديگه جوجه هاش بلهاش ميان خونه و تا نه ماه تو دل مامانشونن

اگر موافقين امشب ب نيت راديس دعاى مقاتل بخونيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من دیگه پرونده ی آبم سیگارو بستم اونجا نمیرم بار آخری آنقدر بی دقتی کردن که دیگه اعتماد ندارم یا میر ...

انشالله . دکتر اسرافیلی ازمایش ابن سینای شوهرمو قبول نداشت فرستاد بیمارستان عرفان برای ازمایش اسپرم . که اوضاع خیلی بهتر نشون داده شد . ولی توی پرونده پانکچر بر اساس ابن سینا برام‌نوشت نازایی داریم .دکتر باهات راه میاد خیلی مهربونه . بیمه فقط به نامه ی دکتر اکتفا نمیکنه همه ی آزمایشها رو نگاه میکنن اگه مشکلی باشه برات پرونده تشکیل میدن . برو ابن سینا ببین نامه ای بهت میدن که انتقال ناموفق داشتی البته نباید نوشته باشن تعیین جنسیت بودی . اگه بتونی اون نامه رو بگیری بیمه برات پرونده تشکیل میدن 

راستی آزمایش کاریو تایپ دادین قبل پانکچر؟

من دیگه پرونده ی آبم سیگارو بستم اونجا نمیرم بار آخری آنقدر بی دقتی کردن که دیگه اعتماد ندارم یا میر ...

يعنى من كشته اين كيبورد تو ام پروانه😂😂😂

عزيزم رو ميزنه عزمزمه

ابن سينا شد ابم سيگار😂😂

ى چيز ديگه م صبح نوشته بودى يادم نيس😂😂

يعنى من كشته اين كيبورد تو ام پروانه😂😂😂 عزيزم رو ميزنه عزمزمه ابن سينا شد ابم سيگار😂😂 ى ...

اره والله من دیگه رد دادم به خدا آنقدر هوایی شدم جدیدا همه دارن بچه دار میشن منم چشمم نمیبینه اشتباه میزنه میاد خوبیش اینه بچه های اینجا تیزن میگیرن زود