2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه باید مدارک ابن سینا رو ببری ؟

ببین همه ی سونو هاتو که نوشته پلی کیستیکی ببر . نامه بگیری به نفعته فکر کنم  ولی ننوشته باشه تعیین‌جنسیت حواست باشه .میخوای فردا یه سر برو بیمه ببین چی میگن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
هزینه کاریو تایپ میدونی چنده؟

من اسفند انجام دادم برای هر دومون حدود ۲ تومن شد . البته دکترم فقط بیمارستان عرفان قبول داشت .ازمایشگاه مرکزی گفت هر ۱۵۰۰ برای هر دوتون میشه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام نسرين جان عزيزم سعى كن كنترلش كنى بخاطر هورمونات هست خب طبيعيه ولى نذار ادامه دار بشه  ...

فریناز جان به خدا خیلی دارم کنترل میکنم از دیشب تمام اموات جلدی چشام بودن یه خاطراتی یه چیزایی که اصلا فقط عذاب کشیدم 

من همیشه سعی کردم پدر و مادرم رو آروم کنم آرامش بدم پدرم دیابتی و مریض 

از بس این چند وقت به همشون گفتم چیزی نیست ازمایشم سالم همه چی خوبه 

یه انرژی مضاعفی رو از دست دادم 

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدتونو از دست ندین و برا رسیدن به آرزوی مامان شدن دلسرد نشین انشالله زودی خوش خبر باشین برا منم دعا کنید قلبشون تشکیل بشه و سالم دنیا بیان از هفته پیش لک قهوه ای دارم نگرانم کرده

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
سلام‌گلم . نه فعلا سیکلو شروع نکردم. ۷۰ درصد تخمک کشیو بیمه داد . من‌همسرم‌چون مشکل باروری  داش ...

سلام عزیزم شما بیمتون چون نیروهای مصلح هستش ۷۰ درصد برگردوندن درسته ؟

مثلا منی که بیمه ام تامین اجتماعیه قبل از اقدام باید پرونده تشکیل بدم  یا بعد از اینکه پانکچر شدن ؟

یه کم توضیح میدی عزیزم چجوری ۷۰ درصد و برگردوندن 

اره والله من دیگه رد دادم به خدا آنقدر هوایی شدم جدیدا همه دارن بچه دار میشن منم چشمم نمیبینه اشتباه ...

ببين پروانه جان 

ميدونم دلت پسر ميخواد و در تلاشى براى اين

اما توروخدا اين حس و حال از خودت دور كن و زمانى ك ميرى تو اين خال ب اين فكر كن ك دوتا دختر دسته گل دارى و تنشون سالمه شكرخدا و خيلى ها ك تعدادشون كم نيست و همينجا هم ك دارى ميبينى در ارزوى داشتن يكى از همين دخترهات هستن

شكرگذار خدا باش و راهتو ادامه بده ن ك دنبالش نرى

اما اگر ميبينى سدهاى جلوت بزرگن حتما حكمت و مصلحت خدا در اينه ك ب همين دوتا دردونه هات اكتفا كنى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم شما ال ارژنین قبل انتقال مصرف کردی ؟ 

نه پاپيون جان من فرتيل سى ام خوردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واییی خدا امروز دلم هززززار تکه شد رفتم دیدن یکی که بچه دار شد بچشون بغل گرفتم واییی خدا اگه پسر منم ...

الهی ان شاالله که خیلی زود یه گل پسر خدا تو اغوشت میزاره 😍

یه جمله مامان صوفی اینجا نوشت ب دل من خیلی نشست  دیشب منم خیلی تو فکر بچه و مشکلات سر راهمون بودم صبح که از خواب بیدار میشدم تو خواب و بیداری همش داشتم اون جمله رو با خودم تکرار میکردم واسم خیلی جالب بود چرا همش دارم اینو میگم 

پایان شب سیه سپید است ❤

فریناز جان به خدا خیلی دارم کنترل میکنم از دیشب تمام اموات جلدی چشام بودن یه خاطراتی یه چیزایی که اص ...

سلام عزیزم خوبی این مدت خیلی فشار روت بوده طبیعی ادم باردار هم ک بدتره هورمونا میریزه بهم بدتر میشی الان هم ک استراحت مطلقی بدتره سعی کن خودتو اروم کنی فیلم ببین رمان بخون ذهنت و مشغول کن خدا رو شکر هم ک پسرای بادیگاردت سالمن این روزا هم میگذره بغلشون ک بگیری خیالت راحت میشه نذار این حالتات بدتر شه خدایی نکرده ادامه دار نشه یکم ک حالت بهتر شد یه جا برو حال و هوات عوض شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فریناز جان به خدا خیلی دارم کنترل میکنم از دیشب تمام اموات جلدی چشام بودن یه خاطراتی یه چیزایی که اص ...

آخى الهى بگردم

بدى اينكه پيششونى همينه ك از همه چيز مطلع ميشن

من در مورد ازمايشم اصلا جز ى خواهرم ب هيچكى نگفتم و ميدونستم مامان و باباى منم تا جواب بياد نصف عمر ميشن دوراز جونشون

اين خوابهاى اشفته و افكار رو منم خيلى دارم

ب حدى ك وقتى بيدار ميشم قشنگ تمام وجودم استرس و ترسه

ديگه چاره چيه انگار اينم جزيي از بارداريه چون از چندتابچه هاى ديگه هم شنيدم

ببين بهترين چيزى ك ميتونه سرگرمت كنه چيه 

بازى  نصب كن رو گوشيت ياهر كار ديگه

دخترا من پاشنه چپم درد می‌کنه نمی‌دونم از چیه یه دو هفته س رفتم برا بی حسی روم پام گفت دیسکت زده به ...

فک نکنم ربطی به کلسترول داشته باشه چون منم دارم ولی پادرد نمیگیرم احتمالا پیاده روی میری از اونه ببین از کفشت هم نیست ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️