2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام دخترا شبتون بخیر.من رفتم سونو خداروشکر ضخامتم بیشترشده. استرادیولم ۵تا شد.انروزم ۲تا پودر ویه ...

جوووون🥰

دوقلو ان شاالله😍😍

ب اميدخدا همه چيز خوب پيش ميره و خواسته دلت با مصلحت خدا يكى ميشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
جوووون🥰 دوقلو ان شاالله😍😍 ب اميدخدا همه چيز خوب پيش ميره و خواسته دلت با مصلحت خدا يكى ميشه🤲🏻 ...

ان شاءالله عزیزم خیلی دعام کنید.

به زودی خوش خبر باشم براتون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معجزه جان ببخشید خودت خواسی بااین شرایط پسرت بچه دوم بیاری؟ اینجوری جونی میمونه واست!؟؟؟

براي همين مسايل همسرم همكاري نميكرد و ميگفت نه

منم فقط براي سنم كه بالاتر نره و جنيني كه فريز بود گفتم زودتر تكليف خودم رو بدونم اگه قرار نشه بدونم بچم نياز داره چون تك فرزنده ازادتر تو كلاسااا و اجتماع بااااشه تا بعدهااا بمشكل نخوره و از يطرفم بخاطر كرونااا تو خونه بوديم همش ، رفتاراشم همه ميگفتن تقصير خودته توجه بيش از حدته، تو پرروش كردي,خودم روش بشدت حساسم كه اصلا طبيعي نيست حالاشماهاا  كه با ميكرو باردار ميشين ميدونين من چي ميگم نسبت به بقيه قظنگ فرق داريم بنظرم،گفتم تا الان دركي از تربيت اينا نداشت بايد راهمو بدونم كه قراره چيكار بايد بكنم از بلتكليفي بدم مياد براهمين تصميم گرفتم برم برا انتقال  راستش زياد اميدي نداشتم فقط ميخاستم  هي ته ذهنم نگم مثلااا بعدهااا بچه دوم بيادددد اينجوري ميشه يا نميشه گفتم ميرم خدايا اگه خير هرسه تامونه بشه اگر نه هرچي صلاحه يعني تا الان انقد قشنگ توكل نكرده بودم مني كه استرسم زياده، ولي خوب شد

الانم يجوريايي تو خونه دهنم بايد بسته بااااشه چون خودم انتخاب كردم😶ان شاالله كه خيره و دومي پسر خوبي باشه

همسرم علاقه زيادي بشوخي بيخود داره هيم ميگه عاره عالي ميشه الگوش عليه😶قشنگ با خاك يكسانم ميكنه 

براي همين مسايل همسرم همكاري نميكرد و ميگفت نه منم فقط براي سنم كه بالاتر نره و جنيني كه فريز بود گ ...

اینجوری خیلی کارت سخت میشه چون همسرت ام ب خاطر شرایط تمایلی نداشته 

ولی خدا داده خودش ام درست میکنه 

شاید اصلا نی نی بیاد پسرت اکی بشه رفتاراش شایدم ام بدتر بشه باید حواست باشه 

خلاصه راه سختی در پیش داری 🥺

پسرت چرا انقد بد قلقی میکنه؟

مولتى ويتامين رو هنوز بهم نداده و ميدونم منم اذيت ميشم چون ب بو جديدا حساس شدم امروز ى لحظه جلو موه ...

خدابدادت برسه تازه داره شروع میشه؟!!!منکه امروز تا بیام خونه ازسونو ازصب تاظهر چهاربار گلاب بروت بالااوردم😑🤦

نميخواى تيكر بذارى؟؟🙄🙄

😉

دو نفر دیگه از بچه ها هم گفتن

فکر کنم کلا نزارم🤦🏻‍♀️ اونجوری هی روزارو میشمارم استرس میگیرم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

از کاربر داداشم سارا خبر ندارین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حاملگی اول که جواب مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی و لخته داشتم رفتم سونو قلب گفت رشد نکرده و خونریزیم ...

وای خواهر منم اونجوری ی بودم یاد خودم افتادم همه میرفتن اتاق زایمان با صدای گریه ی بچه میومدن بیرون منو یه بیچاره ی دیگه اونم کورتاژ کرد با گریه ی بچه ها گریه میکردیم خدا برایه هیچکی نخواد یعنی میشه منم باز باردار بشمو اون روزا یادم بره شما بارداری برایه قلب زخمی‌ها ما دعا کن 

بله عزیزم دوتا دختر دارم خوشو خورم خواستم برایه سومی تعیین جنسیت کنم گویا مشکل خیلی بزرگه تنبلی شددد ...

عزیزم بیخیال شوووو 

این داروها میدونی چقد ضرر داره خدا بهت دو تا فرشته داده 

برو خوش باش باهاشون

کاش ب منم ی دونه بده ب خدا دیگه نمیرم دنبال ای وی اف