2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ممکنه من ازالان برای مولتی ویتامین عذا گرفتم همینجوری فولیک اسیدو میخورم بیسبار عوق میزنم

مولتى ويتامين رو هنوز بهم نداده و ميدونم منم اذيت ميشم چون ب بو جديدا حساس شدم

امروز ى لحظه جلو موهامو سشوار مشيدم از بوى سشوار كلى عوق زدم🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخه بعضی از کاربرا میگفتن سل فری یه چیز گفته آنونالی یه چیز دیگه مال بیشتریا سل فری درست دراومده ولی ...

🤔🤔🤔

چ عجيب

ولى براى من تو ان تى هم گفت دختر

سلفرى هم ك زده دختر

ى سرى كاربرا از سربيكارى الكى هم حرف ميزننا ب اينم دقت كن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم سلام داره دخملى😍😘 اى بابا چرا بچه اينجورى شد😔 خيلي ناراحتم اخه تو خودت مشكلات باردارى رو ...

نه به حرف اونم نيست ميدوني گاه فكر ميكنم از اولم غذا دوست نداشت بخوره الان راهشووو ياد گرفته كه مثلاا بابام بياد از دست اون بخخورم ميتونه تا مدتهااا براي خودش عشق و حال كنه  باز از يلحاظ ميگم اگه فقط اين بود و فيلمش بود بايد تو بيداري ميبووووود نه صب كه گيجه خااااابه انقد بهم ريختس😔

ديشب داشت گريه ميكرد كه بابا نرو سركار توهمون حالت انقد فشار روم بود داشتم نماز ميخوندم منم همينجووووري اشكام ميريخت يهووو برداشت گفت بابا گوشيت خونست بهم بدي الكي گفتيم سركاره😑👀هم خندم گرفته بود هم بحال خودم گريه😐

عزیزم انشاالله روز زایمانت مامان خوشگل  نمیدونم گلم اما جاریم هم همینطوره منم اینجوریم کلا انگ ...

مرسى عزيزم ان شاالله قسمت خودت خيلى زود

نه اونو ك بررسى ميكنن براى غده تيروييده ك ببينن با قورت دادن اب دهان چيزى حس ميكنن ك بزرگ شده باشه 

ان شاالله ك براى همه خير باشه ❤️

🤔🤔🤔 چ عجيب ولى براى من تو ان تى هم گفت دختر سلفرى هم ك زده دختر ى سرى كاربرا از سربيكارى  ...

من که از خدامه دختر باشه،از اولش شک داشتم چون بتام بعد 48 ساعت تقریبا سه برابر شده بود ❤️

منم تا ان تی دو تا امپول تو یه سرنگ میزدم بعد تبدیل به شیاف شد الان باید قطعش کنم گفتم بپرسم ک مطم ...

فدات

من شياف رو فعلا دارم فكر كنم و ممكنه تااخر باردارى حتى

منم تا ان تی دو تا امپول تو یه سرنگ میزدم بعد تبدیل به شیاف شد الان باید قطعش کنم گفتم بپرسم ک مطم ...

نميخواى تيكر بذارى؟؟🙄🙄

سلام خانما اورولوژ های خوب تهران کیا هستن؟

من همسرم پيش دكتر شخص سليم رفت  البته كاري براي اسپرم نكرد جز عمل و نامه ميكرو دادن،دكتر كشاف و جنتي هم معروفاي تهرانن من نرفتم ولي اسماشونو زياد شنيدم

نه به حرف اونم نيست ميدوني گاه فكر ميكنم از اولم غذا دوست نداشت بخوره الان راهشووو ياد گرفته كه مثلا ...

اخى عزيزم ميفهمم سخته

ان شاالله ك زودتر با هر ترفندى ك ممكنه درست بشه

سلام دخترا شبتون بخیر.من رفتم سونو خداروشکر ضخامتم بیشترشده.

استرادیولم ۵تا شد.انروزم ۲تا پودر ویه آب باهم قاطی کردم زدم هاچ سی جی.

روز انتقال هم دارم.روز ۳ باید بزنم.

ان شاءالله انتقال افتاد برای پنج شنبه ان شاءالله. 

امروز خودش  گفت برات ۳تا میزارم. 

خیلی دعام کنید ایندفعه آخرم باشه دیگه جسمم  نمی‌کشه.ان شاءالله  ایندفعه جواب مثبت بگیرم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من که از خدامه دختر باشه،از اولش شک داشتم چون بتام بعد 48 ساعت تقریبا سه برابر شده بود ❤️

من از اولش اطمينان داشتم دختره🤣🤣

هم بتا هم بيبى چك پررنگ هم جوشهاى صورتم ك از رو بينيم شروع شد عين دوران بلوغ و بعد صورتم جوش هاى بزرگ زد باوجود اينكه سالهاست جوش اينجورى نداشتم

و ديده بودم دوستامم ك دختر داشتن جوش ميريختن

فدات من شياف رو فعلا دارم فكر كنم و ممكنه تااخر باردارى حتى

منم بی هوا قطع نمیکنم با رویان تماس میگیرم میپرسم حتما.

دکتر بهم گفت امپولو قطع کن یه هفته روزی دوتا شیاف و یه هفته روزی یکی بزن و قطع کن

بعد با رویان تماس گرفتم گفت پروژسترون رو طبق سونو و بصورت حضوری تشخیص میدن ک کی قطع بشه ولی ما معمولا دوتا امپول رو تبدیل میکنیم به یه امپول+ یه شیاف و بعد دوتا شیاف و...

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻