2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من همیشه خلط پشت گلو دارم قرص تیرویید هم استفاده میکنم من سال ۹۹ ایمنی انعقادی دادم الان دکترا میگن ...

خلط‌پشت گلو تاثیری داره توی ای‌وی اف یا مثبت و‌منفی شدن اینا ، منم دارم همیشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی خوبین قشنگهاااا 🥰🥰😊😊🤗🤗 وقتتون بخییرررر..بچه هااا ی سوال..آزمایش های کامل قبل از ت ...

آزمایش کامل کامل که تو گروه بود من رفتم ۱۱ میلیون آزاد با تامین اجتماعی حدود۷ میلیون 

اما مختصر تر انجام بده که بهتره نظر خود پزشک باشه هزینه ندی 

من کن کردم حدود ۱۸۰۰ شد با بیمه 

و هیچ مشکلی نبود اما باز خودم درخواست سرم ivgi زدم و سرم زدم با دستور پزشک ایمنی و زنان

نه عزیزم خوبه. روز انتقالو تعیین کردن؟ ان شاالله تا اون روزم بالاتر میره. من فک کن روز ۱۵ با ضخامت ...

ان شاالله خوب پس مشکلی نیست .👌👌 بله روز چهارشنبه توکل بخدا میرم برای انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منکه واقعا دیگه نمیدونم چکارکنم ای وی ای جی و خراش رحم و پی ار پی و دیگه هرچی فکرشو بکنی من انجام دا ...

اصلا مثبت شدی تاحالا؟چند بار انتقال دادی سحر؟

ازمایش ایمنی ام دادی؟منم دوس دارم بدم سحر ولی هزینه اش خیلی زیاده

منکه واقعا دیگه نمیدونم چکارکنم ای وی ای جی و خراش رحم و پی ار پی و دیگه هرچی فکرشو بکنی من انجام دا ...

عزیزم استرس نداشتن از همشون مهم تر 

من به دکترم گفتم خیلی استرس دارم برام قرص نوشت تو این دفعه اصلا استرس نداشتم . بعد که بی بی چکم مثبت شد گذاشتم کنار قرصو 

عزیزم آزمایش ژنتیک دادی؟و شریانات رحم با سونو داپلر چک کردی؟خونرسانی به رحم فقط با داپلر هست

ودر هیسترو مشکلی نبود؟فیبروم پلیپ یا چیزی؟

ای خدا چقدر سر این اپکا من اذیت شدم. کاش به یه نطر واحد میرسیدن دکترا. یکی از نگرانی های من همین بو ...

آره عزیزم اصلا نگران نباش

نظر دکتر زرنانی این بود و به نظرم بهترین متخصص هست

دکتر زرنانی به پی ار پی اعتقاد داشت

و به من گفت اگر مثبت نشدی دفعه دیگه پی ار پی کن

البته نه بخاطر اپکا. کلا اپکا رو با بارداری مرتبط نمیدونست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اصلا مثبت شدی تاحالا؟چند بار انتقال دادی سحر؟ ازمایش ایمنی ام دادی؟منم دوس دارم بدم سحر ولی هزینه ا ...

همه فاکتور نده 

۷-۸ فاکتور بده که تخصصی کلی هست

اپکا خیلی از دکتر ها قبول ندارند

تو خونرسانی به رحمت خوب بود تا حالا

اصلااا به علائم توجه نکن همش بخاطر قرصا و آمپولای که میزنی 

استرس و ناراحتی انتقال ‌ داستان ها خیلی بیشتر اذیت میکنه 

هر سری ۴-۵ تا نکته از انتقال میفهمیم 

من ۳ انتقال منفی داشتم 

همه فاکتور نده  ۷-۸ فاکتور بده که تخصصی کلی هست اپکا خیلی از دکتر ها قبول ندارند تو خونرسانی ...

از کجا بدونم خونرسانی خوب بوده؟؟؟

چون رشد نکرد جنین میگم شاید منم مشکلی دارم 

اون فاکتورای اصلی که میگی خب هزینش چقدره؟