2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز رفتم غربالگریمو انجام دادم شکر خدا سونوم مشکلی نداشت،بچه هامو دیدم باهمسرم باور ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر،آره این اولین سونوگرافی غربالگری خیلی به آدم میچسبه😍ان‌شاءالله قسمت همه ی دوستایه گلم بشه،راجب جنسیتشون چیزی نگفتن بهتون

عزیزم بیخیال شوووو  این داروها میدونی چقد ضرر داره خدا بهت دو تا فرشته داده  برو خوش باش ...

عزیزم من اگه دلم یه چیزی بخواد محاله دنبالش نرم نمیدونی چه قدر آرزو به دل موندم خدا صد هزار مرتبه شاکرم به خاطره دوتا نعمتش ولی الان اونجوری میگی من برایه دختر بزرگم میگفتم یکی بیارم بسته ولی حالا می‌بینی پررررو پرو دنباله سومیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اگه دلم یه چیزی بخواد محاله دنبالش نرم نمیدونی چه قدر آرزو به دل موندم خدا صد هزار مرتبه شا ...

چند بار انتقال دادی؟

مطمعن باش خدا وقتی ی ارزو تو دل بنده اش میکاره حتمااااا شجاعت رسیدن بهش رو قبلش داده

ان شالله برسی بهش ❤️❤️پسرت سال بعد بغلت باشه

اره شکرخدا رفتم سنو داخلی کرد ولی گفت دو هفته دیگه دوباره بیا برای صدا  ان شاالله توهم فرداخ ...

خداروشکرکه قلب قشنگش تشکیل شده عزیزم،منم ۲۸روزبعدازانتقال که رفتم دکترگفت قلبش تشکیل شده ولی صداشونفمهمیدم تاسونو ان تی

چند بار انتقال دادی؟ مطمعن باش خدا وقتی ی ارزو تو دل بنده اش میکاره حتمااااا شجاعت رسیدن بهش رو قبل ...

خدا از دهنت بشنوه من سه بار انتقال یه بارش مثبت شدو سقط شد انشالله سال بعد دوتامون به خاطره های تلخ سقطمون با خوشحالیه نی نیامون بخندیم 

همیشه میگم یعنی خدا اون روزو میاره 

زن داداشم فردا زایمانش میرم بیمارستان با خودم میگم میشه منم یه روز ساک بیمارستان ببندم 😔😔😔😔😔

خدا از دهنت بشنوه من سه بار انتقال یه بارش مثبت شدو سقط شد انشالله سال بعد دوتامون به خاطره های تلخ ...

دختررر حالاا خوبه دوبار بستنی ساک بیمارستاااان 

بازم میبندی ان شالله 

باز تو دوتا داری من چیییی حسرت ب دل موندم باردار شدم اصلا بیشتر هوایی شدم دلم میخواد کنده شه

دختررر حالاا خوبه دوبار بستنی ساک بیمارستاااان  بازم میبندی ان شالله  باز تو دوتا داری م ...

خدا بزرگه عزیزم انشالله هر چه زودتر دلت شاد بشه والله من انگار بچه ندارم آنقدر حسرت به دلم😁😁😁😁😁

خدا بزرگه عزیزم انشالله هر چه زودتر دلت شاد بشه والله من انگار بچه ندارم آنقدر حسرت به دلم😁😁😁😁😁

از بس رفتی تو دل موضوع پسر دار شدن 

واس همینه حسرت ب دلی عزیزم 

من ینی چنان هوایی شدم بعد بارداری خیلی روزای خوبی بود 

کاش تکرار شه

خداروشکرکه قلب قشنگش تشکیل شده عزیزم،منم ۲۸روزبعدازانتقال که رفتم دکترگفت قلبش تشکیل شده ولی صداشونف ...

به من برای دو هفته اینده نوبت داد

توکل برخدا

عزیزم خدا نی نی نازنیت حفظ کنه و خوش قدم پا به این دنیا بذاره

حتما دعام کنید😍🙏

بچه ها من هیچ علامتی از سقط ندارم  😔ب رویان ام زنگ زدم میگه وایسا  نمیدونم چیکار کنم&nb ...

اگر دوست داری و از نظر دکتر مشکلی نداره میتونی این کارها رو انجام بدی

زعفرون غلیظ دم کن و بخور با نبات، پیاده روی برو، بک کم طناب برن یا شبیه ژناب زدن بالا پایین بپر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
صدای نوزاد بعد سقط 😔 هنوزم آدم سابق نشدم و یه گوشه از قلبم جاش خالیه و براش بغض دارم و اشک میریزم. ...

من دو بار تو بیمارستان بهمن بستری بودم برای سقط، باور کن تو اون روز که من بستری بودم ۵۰ تا نوزاد بدنیا اومد همشون گریه میکردن، صدای قشنگشون میپیچید، منم فقط اشک میریختم که خدا یعنی یکیش نباید سهم من میشد 😭 نمیدونم چرا ما این بود قسمتمون

بازم خدارو هزار بار شکر 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عیب نداره مامان خانوم فعال وپر انرژی حالا کلاس چی 

کلاس نویسندگی😅🤪

موقع شیاف گذاشتن ک ی ساعت ، ی ساعت و نیم دراز کشیدم خوب شد دردش. بعد ک بلند شدم یکم راه رفتم تا همین چند دقیقه پیش باز کشت منو از دردش. ولی الان شکر خدا بهترم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱