2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
⁦🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦 به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت دردونه های نسرین جان @نسرین_مهر  &nbs ...

ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نمیدونم چرا من این سوالات و اصلا ندیدم تازه چشمم تو اعلاناتم بهش افتاد ببخشید دیگه الان دیره گ ...

قربوووونت برم عزیزم. نه بابا چ اشکالی داره بعضی وقتا اعلانا انقد زیاد میشه آدم نمیبینه.

بچه ها هم جواب دادن اونروز.

چقد جالب نمیدونستم تو انتقال فرش نمیدن کلا. ممنونم❤

ان شاالله❤️❤️🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شق القمر هم شده باشه بی بی چک امروز نشون نمیده عزیزم هنوز خیلی زود هست ، انشاءالله بتات مثبت

شق القمر نبود ولی مال من از روز ۵ و ۶ همیشه هاله میندازه

حتی دفعه آخر از غروب روز ۴ هاله کمرنگ انداخت! عکسشم برای کاربر داداشم فرستادم دید.  یک قلو بود

البته هرکسی بدنش متفاوته، اگرم کسی بی بی چک تست میکنه باید روحیه اش رو داشته باشه که اگر منفی شد تا روز آزمایش داروهاسو ادامه بده، استرس زیادی هم نگیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پسر و دخترن؟

نمیدونم رفتم ۱۷هفته نرفتم سونو وایسادم یه دفه برم انومالی ان شاالله هفته ی دیگه مشخص میشه ولی تو ان تی گفت حدس میزنم دخترو پسر باشن خودم ک دوتاشو واقعا دوست دارم میخوام هم دختر داشته باشم هم پسر اما جنسیتش هر چی باشه سالم باشن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
این زرنانی که میگید کیه ؟ اگه مرکز توی انتقال اول آزمایشهای ایمنی انعقادی ننویسه بریم این دکتر مینوی ...

دکتر امیرحسن زرنانی بهترین فوق تخصص ایمونولوژی تولید مثل هست. میتونید از بیمارستان محب کوثر تهران نوبت بگیرید.

بله مرکز آزمایش ها رو براتون می نویسه ولی وقتی با دکتر زرنانی ویزیت میشید آزمایشات رو کاملتر میخاد و ممکنه آزمایش مجدد براتون بنویسه.

خیلی دقیق و باحوصله همه چی رو بررسی میکنه و ویزیت دوم یعنی بعد از دید جواب آزمایشات نحوه ی مصرف و زمان قطع داروها رو کامل براتون توضیح میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قبل انتقال اولش رفت دوستت ؟ بهش دارو دادن یا آزمایشهاش مشکلی نداشتن ؟

منم قبل از انتقال اول، خودم رفتم متخصص و گفتم میخام انتقال بدم ازمایشات رو نوشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان عزیزم  برای من روز ۲۱ سیکل انتقال میدن درصد موفقیتم پایین نمیاد؟؟؟ اکثرا ۱۶ ت ...

سلام عزیزم منم ۲۱ سیکل انتقال دادند مثبت شد خیلیا اینجا ۲۰و۲۱ انتقال دادند مثبت شدن فقط خواست خدا مهمه برو خدا پشتو پناهت 

سلام عزیزم منم تو آژمایشم ۳ تا آیتمم هترو زیگوت بوده دکتر زرنانی نامه داد به دکترم که آنوکسا از یک ه ...

سلام

بله به منم پردنیزولون و انوکسا داد + هیدروکسی

امگا۳ خودم از دو ماه قبل انتقال میخوردم