2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ببین من این سر دنیام، بخوام نخوام کسی نمیتونه بیاد پیشم فقط خودمم و همسرم سرخودتو گرم کن، برو وسای ...

درسته دوست عزیز ممنونم از قوت قلبتون ،همین کارا رو انجام میدم ❤️

من روز ۳ انتقال جنین ۴ روزه هستم و دو سری انتقال داشتم قبل منفی  این بار استراحت حذف کردم کلا ...

سلام عزیزم منم تو وضعیت مشابه شمام . جنین من ۳ روزه بود البته.

منم همین کارو کردم. بار اول کلا تا روز ۸ اینا استراحت مطلق کردم و منفی شدم. این دفعه هم مرکز تاکید کرد ک نیاز نیس هم خودم با توجه به ژن غلظت خون و... نخواستم استراحت کنم. البته خیلی کار خاصیم نمی کنما ظرفای کوچک رو میشورم غذای سبک یا ابپز و...

ولی خسته نمی کنم خودمو بعدش دراز می کشم کتاب میخونم یا فیلم میبینم . ذکر و دعاها و قرآنم رو میخونم. 

دیروزم کتاب نقاشی بزرگسالانم رسید یا دم نیس پیشنهاد کدوم یکی از بچه ها بود. ولی خیییلی خوب بود. انقد حس باحالی داشت ک رنگ امیزی کنی ارامش میده. ادم یاد ایام کودکی هم میفته😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ،قربون دل نازکت،بارداری وتو خونه موندن باعث میشه که روحیه مون حساس بشه وزودگریمون میگیره ...

عزیزمی ،،خداروشکر حالت خوبه منم در واقع یه جورهایی تنهام 

ولی دیدم تنها نیستم خیلی ها مثل خودم یا شراطیشون از من سختره سعی میکنم سرمو بیشتر از قبل گرم کنم به خدا پناه میبرم 

به امید خودش ممنونم ازت با حرفاتون ارومم میکنید ❤️

سلام عزیزم، به به خوشا به سعادتتون 😍 ابالفضل العباس نگهدارتون باشه ان شاالله 🤲🌹

قربونت برم عزیزم اصلا باور نمیشه هنوزم فکر می کنم رویا بود. البته به یاد  همه تون بودم. همتون شریک بودین😍🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره  دلم میخواد خونه رو بسابم 🤣میگم واقعا همینکه کارای خونه رو انجام میدیم یه نعمته خودتو مشغو ...

اره بخدا من خودم وسواسی 😂دیگه چ کنیم خدا دلمونو آروم کنه 

واقعان اون پست شوره جونم خوندم واقعان حرفاش درست بود 

منم بیشتر مشغول میکنم خودمو تا فکر و خیال کمتر بکنم ته فدا عزیزم 

به سلامتی و مبارکی عزیزم. منم تمام کارهامو خودم انجام دادم ولی جاروبرقی و طی و شستن سرویس بهداشتی ر ...

مرسی عزیزم امیدوارم که این بار جواب بگیرم چون تازه این انتقال متوجه شدم خونرسانی رحم ضعیف شده و قبل انتقال  ۴-۵ روز دارو افزایش دادند و ماساژ رحم و پیاده روی شدید رفتم

قربونت برم عزیزم اصلا باور نمیشه هنوزم فکر می کنم رویا بود. البته به یاد  همه تون بودم

ای جان دلممممم اسلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم امیدوارم که این بار جواب بگیرم چون تازه این انتقال متوجه شدم خونرسانی رحم ضعیف شده و قبل ...

نگران نباش عزیزم. دیگه ماساژ رحم رو انجام نده، پیاده روی هم تند نباشه، آروم در حد بیست دقیقه کافیه. وقتی هم که دراز میکشی با پاهات بازی کن گردش خون رو بهتر می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم منم تو وضعیت مشابه شمام . جنین من ۳ روزه بود البته. منم همین کارو کردم. بار اول کلا تا ر ...

پس نگران نباشم،که حرکت کردم و راه میرم

دو انتقال قبلی برام کوله بار تجربه های اشتباه بود،اما خیلی خوب هست از تجربیات استفاده کنیم

کار سنگین نکردم و هر باز بعد نیم ساعت دقیقا نشستم یا دراز شدم 

البته اگه مامانم بزاره  هم حالام که هیسترو کردم میگه باید بخوابی و کار نکنی

خدا حفظ شون کنه. دقیقا ب خاطر همین من نذاشتم بیاد بنده خدا هی میگف بیام گفتم نه کلی قسم و آیه و... ک دکتر گفته نباید استراجت مطلق کنی. بار قبلی نمیذاشت از جام بلند بشم انگار سزارین کرده بودم اونجوری😅 ی آب پا میشدم بردارم بخورم ناراحت میشد ک چرا بمن نگفتی.

هم خودم اذیت میشدم هم اون بنده خدا. الهی خدا سایه تمام مادرا رو بالا سرمون حفظ کنه.