2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بصورت نرمال الان باید ۹۶۰ شده باشه که درست بالا رفته باشه و ۶۰ درصد ریاد شده باشه،  ولی ممکنه ...

ممنونم عزیزم

امروز نتونستم با دکتر یا ماما تماس بگیرم 

صبر میکنم ببینم فردا چی میگن

ممنونم عزیزم میگم سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی سخته برام دیروز آزمایشگاه موقع جوابدهی گفتن لک و ...

نگران نباش عزیز خودت دوروز بعد مجددا تکرار کن تا به آرامش برسی 

جای نگرانی نداره گلم 

اصولا سوال میپرسن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۳ انتقال جنین ۴ روزه هستم

و دو سری انتقال داشتم قبل منفی 

این بار استراحت حذف کردم کلا کار سنگین نکردم ولی خودم از کار خودم انجام دادم راه رفتم اما زیاد نه،به نظرتون خوب نیست

پیشنهاد خاصی دوستان ندارید

در مورد هزینه اش من اطلاعی ندارم ولی بعد از هیستروسکوپی دیگه نمیشه انتقال داد و ماه دیگه باید دوبار ...

ای وای پس دو سه ماه هم اینجوری عقب میافته کارم

عزیزم ممنون که جواب دادید❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشور ...

سلام عزیزم، به به خوشا به سعادتتون 😍

ابالفضل العباس نگهدارتون باشه ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه میدونی من شنیدم بلاست شانس بارداری رو میبره بالا من نمیدونم چرا جنین شناسم بسته هامو سه نایی کر ...

عزیزم بسته های من ۴ تایی هست و هر دفعه مجبورن یه بسته رو از فریز در بیارن یکیش رو انتقال بده و سه تای مابقی رو دوباره فریز کنن. ما که سر در نمیاریم ولی فکر کنم صرفه اقتصادی براشون اینطوریه که تعداد بیشتری جنین تو یه بسته باشه.

ولی قرار نیست هرچند تا جنین توی بسته هست همه رو انتقال بدن.

سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشور ...

عزیزم خوش ب سعادتت مطمئن باش بی حکمت نیس مرسی ک‌مارو هم یاد کردی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای وای پس دو سه ماه هم اینجوری عقب میافته کارم عزیزم ممنون که جواب دادید❤

اشکال نداره ان شاالله که هر موقع انتقال دادی نتیجه بگیری ب حرف دکترت هم گوش بده عجله نکن ک ان شاالله مامان شی 💜🤰

سلام عزیزان اگر تونستید به منم کمک کنید روز چهارده انتقال آزمایش تیتر بتام شد 600 که خیلی خوشحال ش ...

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله 🤲🌹

نگران نباش ان شاالله که خیره، یکی از بچه ها هم همینجوری بود تقریبا اعداد بتاش شبیه شما بود یعنی خوب رشد نکرده بود ولی الان شکر خدا ۱۲ هفته رو رد کرده. 

ان شاالله که نی نی شما هم صحیح و سلامت باشه. احتمالا یا باید ۳ روز دیگه مجدد تکرار کنی آزمایش رو یا مثل دوستمون صبر کنی تا دو هفته دیگه یهو بری سونو.

من روز ۳ انتقال جنین ۴ روزه هستم و دو سری انتقال داشتم قبل منفی  این بار استراحت حذف کردم کلا ...

به سلامتی و مبارکی عزیزم.

منم تمام کارهامو خودم انجام دادم ولی جاروبرقی و طی و شستن سرویس بهداشتی رو انجام ندادم.

سعی کن کارهای سنگین این شکلی رو انجام ندی، بیشتر از نیم ساعت هم سرپا نباش ، وسط کارات یکم دراز بکش. حتی الامکان پله هم بالا پایین نرو. توالت فرنگی هم استفاده کن.

ان شاالله با خبر مثبت شدن میای 🤲🌹

چقدر خوب که اونجایی واقعان دور آدم جمع باشه خیلی خوبه ما خودمون انقدر سختی کشیدیم تو این راه دیگه اع ...

اره  دلم میخواد خونه رو بسابم 🤣میگم واقعا همینکه کارای خونه رو انجام میدیم یه نعمته خودتو مشغول کن من مثلا خیاطی بلدم دوتا پیرهن برا خودم دوختم اونم مثلا لباسی ک‌ چند ساعته میدوختم یه هفته طول کشید فیلم ببین بیرون یه دوری بزنید  واقعا ب قول شوره جون این دوران بیشتر برا ما استرس داره ولی  اصل کاری بعد از بدنیا اومدن بچه هاس ک دست تنهاییم ممکنه اون موقع بیشتر احساس تنهایی کنیم  پناه بر خدا ان شاالله که این روزا رو هم ب خوبی پشت سر بذاریم