2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
ببین من بیشتر داروهام آمریکایی بود بازم این اتفاق افتاد، اصلا به اون دلبل نیست بعضی جنینها نمیتونن ...

عزیزم منظورم خارجی یا ایرانیش نبود منظورم دوزش بود خارجیه یکیش برابر بود با دوتا ایرانی که دکتر بهم یک ایرانی داد در صورت هماتوم باید پروژسترون بیشتر بشه برایه من لعنتی کمش کرد

سلام عزیزم ببخشید من هم مشکل شما رو داشتم ۴ بار سقط کردم قبلش تشکیل می‌شد ولی دوباره می ایستاد دکتر ...

مرسی عزیزم که تجربه ات رو گفتی، ما خودمونم به هر راهی که بشه فکر میکنیم، حتی مجوز جنین اهدایی تو ایران رو هم گرفتیم. من از هر راهی که خدا جلوی پام بذاره استقبال میکنم. 💗

البته تو این گروه به هرکس بگی میتونی اهدایی بگیری انگار داری فحش میدی و ناراحت میشن 😊

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته که هیچ دوستی ندارم 😐بیرونم که مراعات میکنم نمیرم  فیلم میبینم،کتاب میخونم،دعا و ذکر این ...

سلام عزیزم ،قربون دل نازکت،بارداری وتو خونه موندن باعث میشه که روحیه مون حساس بشه وزودگریمون میگیره طبیعیه،منم اوایل خیلی حساس بودم الان خداروشکریخورده بهترشدم،اگه امکانش هست حداقل درهفته ای یکبار بروخونه مادری یاخواهربرادری و...خلاصه کسی که باهاش راحتی

عزیزم منظورم خارجی یا ایرانیش نبود منظورم دوزش بود خارجیه یکیش برابر بود با دوتا ایرانی که دکتر بهم ...

متاسفانه این تجربه ها خیلی با سختی بدست میان، ولی دفعه دیگه اگر دیدی دکتر چیز عجیبی میگه گوش نکن

مثل اون دوستمون که هماتوم داره دکترش میگه به فهالیتهای روزا نه ات برس!!!

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
متاسفانه این تجربه ها خیلی با سختی بدست میان، ولی دفعه دیگه اگر دیدی دکتر چیز عجیبی میگه گوش نکن مث ...

اره مامان سوفی جون خیلی عذاب وجدان دارم چرا خودم نخوردم باور میکنی دوباررفتم بالا بهش گفتم گفت لازم نیست خدا ازش نگزره اگه واقعا برایه اون بوده باشه که مطمئنم بود حلالش نمیکنم

اره مامان سوفی جون خیلی عذاب وجدان دارم چرا خودم نخوردم باور میکنی دوباررفتم بالا بهش گفتم گفت لازم ...

خودتو سرزنش نکن، ما همه کار میکنیم که بمونن ولی باور کن اگر عمرشون به این دنیا باشه یادتم بره دارو مصرف کنی میمونه و هیچیش نمیشه

ایستادن قلب بیشتر به دلیل مشکل کروموزومی پیش میاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خودتو سرزنش نکن، ما همه کار میکنیم که بمونن ولی باور کن اگر عمرشون به این دنیا باشه یادتم بره دارو م ...

منم همینو میگم جاشون تو این دنیا نبوده قطعاا وگرنه خودتو بکشی ام میمونه مثل زی ی که اصلا نمیدونسته حاملس و قطعا تو اون مدت خیلی فعالیت ها کرده که ممکنه حامله بود نمیکرد داروهای انوکسا و اسپرین ام نداشته ....اما نی نی صحیح و سلامت داشته برای خودش زندگی میکرده 😍ای خدااا من که این چند وقت خیلی قشنگ بود زندگیم حس مادر شدن خیلی بهم چسبید 😢خدا کنه دوباره بتونم طعمشو بچشم تااخر

سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشوره گرفتم ک این وقت شب ، نکنه خبر بدی دارن و....
باورم نمیشه اومدن از دم در گف نگاهش کن ببرمش😭😭😭😭

هنوزم تو شوکم باورم نمیشه دستم خورد به پرچم متبرک حرم باب الحوائج حضرت ابالفضل ع 😭😭😭
بیشتر از چند دقیقه دستمون نبود چون باید زود برش میگردوند ولی برا همه تون زیر پرچم دعا کردم همه منتظرا همه باردارا مخصوصا برا ارامش دل زینب عزیزم و مهراوه جان.
الهی بزودی قسمت و روزی مون بشه با بچه هامون بریم پابوس😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشور ...

عزیزززم دستت درد نکنه ب یادم بودی ان شالله ثوابش برسه ب خودت مادر شی راحت شی از این فکر و خیال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

الا میدونی من تمام ماه محرم رو یا از لایو تو اینستا یا از تی وی انقد امام حسین رو قسم دادم دعا کردم😭😭😭

روز سوم  امام بااینکه میدونسم حاملم با چه اشتیاقی تو خونه نذری پختم 😔روز خضرت علی اصغر شیر پخش کردم و به دوتا دختر لباس خریدم ب نیت حضرت رقیه😭😭شوهرم قربونی کشت روز عاشورا 

باورم نمیشه امام حسین منو ندید چقد دلم شکست از امام حسین از امام رضا از خدا 😔انقد تنهایی دعا کردم گریه کردم

سلام دخترا خوبین.اینجا کسی بود که ۳تا جنین بلاست گذاشته باشه؟؟؟؟؟ من میخوام ۳تا بزارم.دکترمیگه ریسک ...

ریسک چی داره؟برام توضیح میدی لطفا

منم بسته  ام اینسری سه تایی هستش میخواستم بلاست کنم