2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اخه میگن بلاست شانس بارداری رو میبره بالا🤔🤔 من هم بسته ی بعدیم سه تایی هستش اخه سری قبل که بل ...

نه عزیزم بلاست که خیلی خوبه حتما بلاست کن

من خودم از دکترم خواستم بلاست کنه برام...

منظورم سه تا انتقال دادنه که خطرناک

ببین من بستم چهارتایی بود انتقال اولم تو رویان بعد از بلاست گفتن یکیش نتونست رشد کنه و سه تاش بلاست شدن که گرید یکیش آ.ب هست و دوتاش بی هستن...شد سه قلو

من بسته های دیگمم چهارتایی هستن تصمیم داشتم اگه چند سال دیگه از فریز در اومدن و بلاست شدن بهشون بگم فقط دوتاش و برام انتقال بدن و یک یا دوتای باقی مونده رو دوباره فریز کنن برام...

صدف جان  بازم خودت فکر کن با دکترت مشورت کن ببین چی میگن بهت راجب انتقال سه جنین برات بعد تصمیم بگیر فقط به حرف ماها بسنده نکن...

دکترا تو هر بسته سه چهار جنین میذارن که اگه خواستن بلاست کنن ممکنه یه تعدادی توان بلاست شدن نداشته باشه و برا بسته بندی به گرید و کیفیت جنینها هم نگاه میكنن...شاید برا شمام مث من یه جنین نتونه بلاستشه شایدم هر سه بتونن

به هرحال قبلش راجب انتقال تعداد جنینها با دکترت مشورت کن

ولی حتما جنینات و بگو بلاست و هچینگ کنن برات...

انشاالله اینبار صاحب یه دوقلوی سالم و ناناز بشی...

بچه هاا نسرین چرا انقد کم میاد؟،، فکر امینوعه حتما استرس داره  @نسرین_مهر    

سلام زینب جانم خوبی عزيزم 

نه استرس ندارم 

هر چی بخواد بشه میشه منم توکل کردم به خدا 

انشالله که فردا میرم و همه چیز به خیرو خوشی تموم میشه 

حال جسمیم مساعد نیست 

الان دوهفته نمیتونم چیزی بخورم 

گلاب به روتون مدام دارم عق می‌زنم 

بعدشم سردرد عجیب میگیرم 

دیشب تولد مادرم بود 

همسرم براش تولد گرفته بود مشغول تولد بازی بودیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا میدونی من تمام ماه محرم رو یا از لایو تو اینستا یا از تی وی انقد امام حسین رو قسم دادم دعا ...

زینب جان من از سال 92 تا 98 که کرونا شروع شد هفت بار رفتم کربلا سال های اول  تو بین الحرمین زجه زدم التماس کردم  از حضرت ابوالفضل از امام حسین ع خواستم 

چون خودم تک فرزند بودم پدرم خیلی غصمو می‌خورد 

ولی نشد که نشد 

شنیدی میگن به زور از خدا چیزی نخواه 

من به زور خواستم قبل محرم انتقال دادم و دقیقا شب تاسوعا مادرم سکته کرد و من از ترس افتادم به خونریزی و تمام...... 

این شد درس عبرت برام که به زور نخوام و گفتم خدایا هر چی خودت صلاح میدونی 

واقعا کار خدا بی حکمت نیست همه چی تو این دنیا رو روال و یه حساب کتابی داره 

ما خبر نداریم 

انشالله که به زودی امامان رئوف ما حاجت دلت رو میدن 

اخه میگن بلاست شانس بارداری رو میبره بالا🤔🤔 من هم بسته ی بعدیم سه تایی هستش اخه سری قبل که بل ...

دوست عزیز بلاست کن ولی سه تا انتقال نده نهایتا دوتا 

من بلاست هیچینگ شده بود گرید آ سه تا انتقال دادم فقط یکیش گرفت 

اخه میدونی من شنیدم بلاست شانس بارداری رو میبره بالا من نمیدونم چرا جنین شناسم بسته هامو سه نایی کر ...

پیام هارو صدف جان با دقت بخون دیروز سحر جان، زی زی، سوفی جان کامل توضیح دادن 

شما اشتباه متوجه شدی 

نمیگن بلاست نکن 

میگن بلاست باشه ولی دوتا انتقال بده 

من بلاست گرید آ انتقال دادم سه تا ولی یکیش گرفت 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز سیزدهم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

خدا بخواد سه روزه و کامپکت هم مثبت میشه نخواد حالا ما خودمونو بکشیم مثبت نمیشه که نمیشه 

بسلاااااامتي باااااشه خانم🥰🙏❤️💋دعاي خيرمون بدرقه راهت😘

@معجزه_۹7

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به سلامتی و بدون استرس باقی دوران بارداری رو طی کنی و گل پسرت رو صحیح و سلامت بغل کنی ❤😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام زینب جانم خوبی عزيزم  نه استرس ندارم  هر چی بخواد بشه میشه منم توکل کردم به خدا&nbs ...

سلام نسرین جان .ان شاالله فردا به سلامتی برین و آزمایش و نتایج عالی باشن 😍😍 تولد مادرتون هم مبارک سایشون مستدام 🎊🎉 ان شاالله سردردتون و حالت تهوعتون هم خیلی زود خوب بشه .مالیدن دارچین رو شقیقه رو امتحان کردین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام

عزیزان اگر تونستید به منم کمک کنید

روز چهارده انتقال آزمایش تیتر بتام شد 600 که خیلی خوشحال شدم ولی آزمایش روز شانزدهم که دیروز بود شد 899 😢

چرا خوب رشد نکرده به نظرتون؟ 

البته روزای ٣ و ۶ انتقال آمپول hcg زدم که نمیدونم ربط داره یا نه 

خیلی ناراحتم 

سلام نسرین جان .ان شاالله فردا به سلامتی برین و آزمایش و نتایج عالی باشن 😍😍 تولد مادرتون هم مبارک ...

سلام رادیس عزيزم 

ممنونم از لطفت 

زنده باشی عزيزم انشاالله سایه  مادر شما عزیزان هم مستدام باشه

حالت عادی سردرد ندارم 

ولی زمانی که حالت تهوع میگیرم و گلاب به روت عق میزنم متاسفانه به شدت سردرد میگیرم که فقط باید سرمو ببندم بخوابم 

امتحان کردم ولی جز خواب هیچی ارومم نمیکنه بخاطر همین چشامو با چشم بند. میبندم و دراز میکشم 

سلام عزیزان اگر تونستید به منم کمک کنید روز چهارده انتقال آزمایش تیتر بتام شد 600 که خیلی خوشحال ش ...

سلام عزيزم مبارک گلم 

باید 60 درصد اصولا افزایش داشته باشه 

برای شما هم خوب بوده 

خداروشکر بتاي اولتون عالی بوده جای نگرانی نیست 

به مرکزتون اطلاع بدید ببینید نیاز هست مجددا تکرار کنید 

ولی رشد بتا خوب بوده انشاالله که این دوران رو بدون استرس و به سلامتی طی کنید 

سلام عزیزان اگر تونستید به منم کمک کنید روز چهارده انتقال آزمایش تیتر بتام شد 600 که خیلی خوشحال ش ...

بصورت نرمال الان باید ۹۶۰ شده باشه که درست بالا رفته باشه و ۶۰ درصد ریاد شده باشه، که تقریبا درست زیاد شده برای شما

مبارک باشه

البته ممکنه دو تا گرفته بودن و یکیشون تونسته درست رشد کنه و یکیشون نتونسته رشد کنه.

یعنی ممکنه اون یه دونه درست رشد کرده باشه

فکر میکنم بهتون بگن باز بعد از ۲۴ ساعت تکرار کنید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزيزم مبارک گلم  باید 60 درصد اصولا افزایش داشته باشه  برای شما هم خوب بوده  ...

ممنونم عزیزم

میگم سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی سخته برام

دیروز آزمایشگاه موقع جوابدهی گفتن لک و خونریزی نداری؟  بند دلم پاره شد 😔