2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
جنینم تو سونو خیلی کوچولو بود مال شما چند میل بود؟

عزیزم برات خیلی دعا کردم الهی زودتر قلب قشنگشو ببینی دلت آروم بشه🤲🏻

میدونم این مدت خیلی بهت سخت گذشته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچها الان پیش دکترم بودم گفت حتی گرید بی هم خوب نیست چه برسه سی .ولی دیگه انتقال میدیم هر چی خدا بخو ...

توکل به خدا.باهر گریدی که باشی فقط بایدخدا بخواد.

ان شاءالله جواب دلخواهتون بگیری.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سوفی.من رفتم دکتر  روزششم ضخامتم ۵ ویک دهم شده. استرادیول خارجی ۲ gروزی ۳تا میخورم.د ...

به سلامتی عزیزم

انشالله اینبار مامان دوقلوها میشی 😍

بخاطر قلب نتونستی هیستروسکوپی کنی؟

اشکال نداره چاره ای نیست.

چه عالی پی آرپی خیلی خوبه. یه آمپولی هست به اسم پی دی گراستیم، اونم تزریق میکنن تو رحم که خیلی خوبه

البته تزریق با سوزن نه، در واقع موادشو داخل رحم خالی میکنن 

برای اونم ازش سوال کن

اونم دور قبل یا بعد از پی ار پی انجام دادن برای من

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عاره دقيقاااا من اخرياااا يادداشت ميكردم مثلا سه شنبه ساعت دو ديدم بعد ٥ ديدم در چه حد و چه رنگ بعد ...

برا منم قهواییه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم من دقیقا دو هفته لکه بینی داشتم نکران‌ نباش احتمالا هماتوم داری دفع میکنی تو هفته های پایین خی ...

اره عزیزم خدا کنه دفع شه شرش کم شه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم تا وقتیکه هماتوم داری لکه بینی هی قطع و وصل میشه نگران نباش استراحت کن.

اره عزیزم فعلا که استراحت مطلقم میگم خدا کنه خیلی طول نکشه زن پسر عموم 9ماه تمام لکه بینی داشت 

من تاوقتی آنوکسا استفاده میکردم لکه بینی داشتم ولی بعدازقطعش لکه بینی قطع شد

عزیزم من فقط شیاف و امپول پرژسترون دارم همین داروای شمارو ندارم 

اره عزیزم فعلا که استراحت مطلقم میگم خدا کنه خیلی طول نکشه زن پسر عموم 9ماه تمام لکه بینی داشت 

ان شاالله که زود قطع میشه عزیزم، نشد هم فدای سرت لکه بینی کمترین اذیت بارداریه 😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاءالله اینبار مادری عزیزم 

ممنونم .❤❤ان شاالله 🤲 مورد مرحمت خدا قرار بگیرم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها لطفا جواب منو بدید  اسم ازمایش ایمنی و انعقادی چیه؟؟ من ازمایش زیاد دادم شاید اینو داد ...

عزیزم یک لیست بلند بالا از آزمایشها هست، من لیستشو‌ ندارم ولی فکر کنم آنا جون تو صفحات اول همین تاپیک گذاشتن

هزینه اش هم فکر کنم حدود ۳ میلیون میشه آزاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام هیواجان اوضاع خوبه. خوبه که استراحت می کنی. من اصلا استراحت ندارم شکر خدا با قطع اسپرین خونریزی ...

سلام عزیزم خوبی 

راستش من زنگ زدم دکترم گفت نمیخواد بری همون هشت هفته کاملت شد برو اخه دکتر من یزده من شهرستانم فقط مشکلی باشه باهاش در تماسم گفت لازم نیست زیر نظر دکتر باشی تا سه ماه بعدش دکتر انتخاب کن اره منم اوایل علائما میرفتن و میومدن اینقد گفتم هیچ علائمی ندارم شروع شد لکه بینی 😁

بنظرم خوشحال باش هیچی نداری خدا روشکر که خونریزیت قطع شده من قطع میشه خوشحال میشم دوباره پیداش میشه انشاءالله که برا هممون خوب تموم بشه والا این همه سختی خیر بگذره 

ان شاالله که زود قطع میشه عزیزم، نشد هم فدای سرت لکه بینی کمترین اذیت بارداریه 😅😅

نه عزیزم من فک میکنم ویار باشه همه چی باشه این نباشه ادم خوف میکنه یهو لک یهو خون من صبح دیدم گفتم خدایا این بلای الهی از کجا نازل شد 😁😁😁😁😁بعد محرم صفر عروسی داریم میگم اگه اینطوری پیش بره منکه همش باید بخوابم پس کی لباس خوشگل بارداری میپوشه 😁

مامان سوفی خوبی میگم سپتوم و میوم و چسبندگی با سونوی داخلی قابل تشخیص نیست؟من که مشکل ضخامت دارم مم ...

مرسی عزیزم خوبم

تو خوبی؟

خیلی وقتا معلوم میشه تو سونوی واژینال، البته چسبندگی اصلا معلوم نمیشه. مال منم معلوم مبود تو سونو، صدبار سونو واژینال داده بودم آخرش تو هیسترو معلوم شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچها الان پیش دکترم بودم گفت حتی گرید بی هم خوب نیست چه برسه سی .ولی دیگه انتقال میدیم هر چی خدا بخو ...

عزیزم من خودم با بی باردار شدم، نمیدونم چرا نا امیدت کرده

واقعا جنین بی خیلی خوبه، شانس سی کمتره ولی بی خیلی خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️