2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
همسرم كه ميگه برو لباف ولي من از ترس هماتوم و داروهاش نه هنوو ،گفتم اوكي بشه شايد عوض كنم ولي   ...

ان شاالله که هماتوم هم ب زودی جذب شده باشع خیالت راحت باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من لکه بینم قطع شده بود ولی دوباره پیدا شده شیافمم روزی سه تا میزدم دکترم گفت ادامه بده تا یک ...

عزیزم من دقیقا دو هفته لکه بینی داشتم نکران‌ نباش احتمالا هماتوم داری دفع میکنی تو هفته های پایین خیلی شایعه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوروز قبل زود نیست نسرین؟ بعد میگم اخه بیرون سونو شکمی میکنه شاید دیده نشه  سونو واژینال بهتر ...

نه جای معتبر برو سونو واژینال هم داره کجا هستی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوروز قبل زود نیست نسرین؟ بعد میگم اخه بیرون سونو شکمی میکنه شاید دیده نشه  سونو واژینال بهتر ...

تو رویان کدوم دکتر سونو شکمی کرد؟ 

اون خانم جونه؟؟؟ 

والا چی بگم سونو شکمی دیده میشه الان دقیقا چند روز گذشته از سونو قبلیت؟ 

طبق سونو چند هفته ای دقیقا 

تو رویان کدوم دکتر سونو شکمی کرد؟  اون خانم جونه؟؟؟  والا چی بگم سونو شکمی دیده میشه الا ...

والا نمیدونم جوون بود یا نه فک کنم عینک داشت

تو سونو که اصلا خیلی رسد عقبه جنین زده شش هفته ساک هفته هفته 😢و گفتن اونجا هفت هفته و چهار روزی  

والا نمیدونم جوون بود یا نه فک کنم عینک داشت تو سونو که اصلا خیلی رسد عقبه جنین زده شش هفته ساک هفت ...

انشالله که خیر 

اون خوب بررسی میکنه 

توکل به خدا 

انشالله که همه چیز به خیرو خوشی پیش میره و قلب نی نی قشنگت تشکیل میشه 

ولی برو سونو عقب ننداز 

چهار مغز زیاد بخور ماهیچه 

غذای مقوی مویز و گردو بخور 

من منتظر خبر خوش هستم ازت 

به نظر من عقب ننداز یک هفته کافیه برای اینکه ببینی عزيزم 

فریناز مثلا امروز رفت گفتن قطب جنینی بعد که افتاد به لکه بینی بخاطر هماتوم رفت سونو بیرون دو روز بعدش گفتن قلب تشکیل شده 

رو این حساب میگم برو 

توکل به خدا ما هم برات دعا میکنیم 

انشالله که جنین سالمه.اگه تهرانی برو مام...دستگاهشون دقیقه ودکتراشم خوبن.اینترنتی وقت بگیر برای اول وقتم بگیر که علاف نشی

حتما اگر قبلا منفی شدین قبل از انتقال بعدی هیستروسکوپی انجام بدین ، ارزش اون جنینها خیلی زیاده از هم ...

مامان سوفی خوبی

میگم سپتوم و میوم و چسبندگی با سونوی داخلی قابل تشخیص نیست؟من که مشکل ضخامت دارم ممکنه هم سپتوم داشته باشم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍