2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم انشالله اینبار مامان دوقلوها میشی 😍 بخاطر قلب نتونستی هیستروسکوپی کنی؟ اشکال ندا ...

فدات گلم ان شاءالله. ممنون از راهنماییت نه بیشتر بخاطر خونریزی.چون پلاکتم پایین ریسکش بالاست .گفتم نمیخاد.ان شاءالله ایندفعه با این درمانها وداروها جواب بگیرم..  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه عزیزم من فک میکنم ویار باشه همه چی باشه این نباشه ادم خوف میکنه یهو لک یهو خون من صبح دیدم گفتم خ ...

الهی عزیزممم، نگران نباش لباس خوشگل بارداری هم میپوشی ان شاالله 🤲. دیگه ما با کلی زحمت و هزینه و درد و رنج باردار شدیم خیلییی باید بیشتر از بقیه مراقبت کنیم. منم عروسی و عقد کنون پسر پایین بود که نرفتم قطعا سلامت بچم واجب‌تر بود 🥰

نگران لکه هم نباش وقتی قهوه ای هست یعنی هماتومه که داره دفع میشه، تا میتونی استراحت کن تا زودتر جذب و دفع بشه ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی عزیزممم، نگران نباش لباس خوشگل بارداری هم میپوشی ان شاالله 🤲. دیگه ما با کلی زحمت و هزینه و در ...

قربونت عزیزم انشاءالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل کن 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچها الان پیش دکترم بودم گفت حتی گرید بی هم خوب نیست چه برسه سی .ولی دیگه انتقال میدیم هر چی خدا بخو ...

من دیدم با سی هم باردار شدن

عجیبه اینجوری حرف زدن

امیدوار باشه

خدا بخواد میشه💖

به خدا توکل کن

به سلامتی عزیزم انشالله اینبار مامان دوقلوها میشی 😍 بخاطر قلب نتونستی هیستروسکوپی کنی؟ اشکال ندا ...

آمپول پی دی گراستیم یا همون فیلگراستیم که همه بهش میگن چسب جنین  اینو کی بزنم دو روز قبلش پی ار پی انجام میده اینو کی انجام بدم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه عزیزم من فک میکنم ویار باشه همه چی باشه این نباشه ادم خوف میکنه یهو لک یهو خون من صبح دیدم گفتم خ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ منم مثله شما همچنان خونریزی و لکه بینی دارم

راستی من با سارا دوستی مامانی نصر و دکتر خودم علیرضایی که تو مام هستم پیام میدم 

به من که گفتن فعلا آسپرین و آنوکساپارین قطع بشه و یه شیاف اضافه تر بذارم 

فقط نکته جالب اینه که تاکید کرد اصلا استراحت مطلق نباشم 

خیلی تاکید کرد که مثله زندگی عادی بلندشم و کارام رو انجام بدم و انگار نه انگار و فقط صبور باشم 

گفت استراحت مطلق باشی و دراز کش خونی که باید بیرون ریخته بشه گفت مجددا بر میگرده به رحم و گفت خوب نیست و حتی گفت موجب لخته و سکته مغزی و ۰۰۰ میشه و گفت اینجوری یهویی هم بلند میشی خونه جمع شده یهویی تو دستشویی میریزه و من میترسم خلاصه کلی تاکید کرد انگار نه انگار و زندگی عادی رو کنم 

رفتی مراکز ناباروری؟؟؟ اگه پیش دکتر معمولی رفتی و این نظر رو داده حتما به نظرم برو یه مرکز که تخصصش ...

دكتر نازايي هم هست أين سومين دكتري كه بهم ميگع بايد بري تخم اهدايي بگيري

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
امیدوارم خدای بزرگ به  کسب و مار همسرامون برکت بده

الهی امین.. واقعا خیلی هزینه ها بالاس اونم اگه چند بار بخوای امتحان کنی 😓

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
اره میدونم ب قول شما چیزی نیس فقط استرس میاره  ان شالله خدا هیچ زنی رو حسرت مامان شدن و هیچ مر ...

زینب جان تو دوره پانکچرت چند بار رفتی سونو ؟ از شهرستان می رفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش