2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
دکتر به من پیشنهاد هیستروسکوپی داد😓😓 گفت انجام بده نفعش بیشتر از ضررشه.. بعد اینکه منشی بهم   ...

من هم خیلی دیدم هیستروسکوپی میکنن عزیزم

یکی میگفت مثل تمیز کردن رحم میمونه

یکی از دوستام انجام داد متوجه شدن پولیپ داره براش برداشتن

من شنیدم شانس بارداری رو میبره بالا و خیلی خوبه

سلام دوستان من ٤٢سالمه مشكل بارداري دارم ٤ساله ازدواج كردم ي مدت قرصاي هورموني ميخوردم براي پريودم م ...

رفتی مراکز ناباروری؟؟؟

اگه پیش دکتر معمولی رفتی و این نظر رو داده حتما به نظرم برو یه مرکز که تخصصشون درمان  ناباروری هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز هشتم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

عزمزمه صد در صد شوهرت عفونت داره منم فقط حین نزدیکی وبعد نزدیکی داشتم دکتر بهشهر دا رو داد خودم عفون ...

😂😂😂😂آره زدی تو خال عفونت و نمی‌دونم باید بگم بره آزمایش اسپرم بده هم عفونت چون شرمنده رو دستمال کاغذی حالت تکه تکه داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی به امید تو .. هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله و شماهم نتیجه بگیرین عزیزدلم 😍😍😍😍

ممنون عزیزم حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام صبحتون بخیر دوستان من سمت راست و چپم درد میکنه این دردها به صورت مثلا ده دقیقه یکسره عادیه؟؟ 

قبلا کوتاه تر بود الان تایمش بیشتر شده 

بعد یه چیزایی هم حس میکنم مثل تپش قلب داشته باشیم به شدت سمت چپم مثلا دوتا سه تا میزنه به خصوص بعد غذا خوردن که نمیمونه تو معدم 🥺

سلام صبحتون بخیر دوستان من سمت راست و چپم درد میکنه این دردها به صورت مثلا ده دقیقه یکسره عادیه؟؟&nb ...

سلام عزیزم خوبی ان شاءالله خیر.من تجربه ندارم ولی شنیدم صدای تپش مال نی نی هستش صدایی شبیه ضربان طبیعیه. دردها هم بخاطر کشش رحم وبزرگ شدن هستش.

بازم منتظر باش تا دوستامون بیان  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام صبحتون بخیر دوستان من سمت راست و چپم درد میکنه این دردها به صورت مثلا ده دقیقه یکسره عادیه؟؟&nb ...

عزیزم سلام دردش قابل تحمل نیست ؟من زن عموم میگفت طبیعیه چون رحم داره جا باز میکنه انشالله چیزی نیست