2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اره از داروخونه باید بخری، کرمش رو هم دارند ولی من شیافش رو استفاده میکنم. دکترم بهم پیشنهاد داد.&nb ...

ممنون عزیز دلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان خوبین

دوستم واسه تعین جنسیت زیر نڟر دکتر رفته با برنامه غذایی

بعد رو ششم پی وهفتم هر روز یه امپول hcgسه تا دور ناف تزریق کردن روز دوازدهم دوباره پری شدن البته پریودی منظم بود کسی هست سابق داشته باشه پاهاش هم تکه تکه  کبود شده کسی اطلاعاتی داره دوز امپولش زیاد نبود لطفا از تجربیاتتون اگر دارید بگید

ممنونم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر به من پیشنهاد هیستروسکوپی داد😓😓 گفت انجام بده نفعش بیشتر از ضررشه.. بعد اینکه منشی بهم   ...

منم هیسترو بهم پیشنهاد دادن توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها،من واقعا حالم خیلی بد بود و هست هر لحظه یه فکری به ذهنم میاد درگیرش میشم آخرشم فقط ناامی ...

سلام عزیزم داداش من همه چیش داغون بود حرکت صفر موروثی داغون ولی تعدادخیییلی زیاد بود رفت مام وزنش پاین آورد زود زود تخلیه داشت با آب سرد خودشو می‌شست و یه سری دکتر بهش دارو تقویتی داد آمپول سینا افم زد داشتن آماده میشدن برم وارد سیکل بشن کخ طبیعی باردار شد واریکوسل داشت

دخترا من عفونت ندارم  تست پاپ اسمیرم گفت سالمم شکر خدا عکس رنگی هم شکر خدا نرمال بود این درد ...

عزمزمه صد در صد شوهرت عفونت داره منم فقط حین نزدیکی وبعد نزدیکی داشتم دکتر بهشهر دا رو داد خودم عفونت نداشتم خوب شدم حتما هم قبل نزدیکی بگو خودشو بشوره ببخشید واضحم میگم از آب دهن اینام دز حین نزدیکی استفاده نکنه روم به دیوار

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

عزیزم با اجازت پیامو برا همسرم خوندم،یکم امیدوار شد دعا کنید بهتر بشه هم روحی هم جسمی

خدارو شکر که سودی داشتم خواهر ناامیدی رو دور کنید باور کن حتی دکتر گفته بود ای وی آف براتون جواب گو نیست در اون حد خراب بود وضعش الان شیشه منتظر به دنیا آوردن دوردونشونن انشاالله خدا قسمت شما هم بکنه حالتون خوب درک میکنم آدم بعضی وقتا اصلا انگیزه ای برایه زندگی براش نمیمونه حرف های مفت دیگران قوز بالا قوزه خودمون کم درد نداریم اونام روش  ولی یه یاعلی بگید بلند شید انشاالله سال بعد با هم نینی بغلیم

منم هیسترو بهم پیشنهاد دادن توکل بخدا

الهی به امید تو .. هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله و شماهم نتیجه بگیرین عزیزدلم 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزیزم با اجازت پیامو برا همسرم خوندم،یکم امیدوار شد دعا کنید بهتر بشه هم روحی هم جسمی

انشالله هرچی زودتر سرپا بشین عزیزم... انشالله با قدرت بیشتر اینبار برین جلو و امیدتون بخدا باشه 🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بله خارجی و یخچالی بزن از اونایی که پنج سی سی اگه اشتباه نکنم 

عزیزم همونو میزنم ولی خیلی درد داره . من عضلات بدنم‌گرفته خییییلی زیاد دکتر رفتم آمپول متوکاربامول و شل کننده ی عضلات داده . دوماه دیگه انتقال دارم بد نیست ؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مگه فرق میکنن ؟یخچالی و غیر یخچالی داره؟ من از داروخانه میگیرم بلافاصله میزنم .

آره عزیزم اگه یخچالی باشه خودشون بهت میگن . خب بلافاصله میزنی که دیگه فرقی نداره برات .

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که ...

عه من الان دیدم 

اگه بتونم فردا میخونم ۱۰۰مرتبه 

اگرم اینجا خواستن بخونن ۱۰مرتبه رو میخونم

سلام دوستان من ٤٢سالمه مشكل بارداري دارم ٤ساله ازدواج كردم ي مدت قرصاي هورموني ميخوردم براي پريودم مدت ١ساله قطع كردم خودم پريود ميشم البته با فاصله طولاني؛تخمك خوب ندارم وبأيد اهدايي بگيرم ذخيره تخمدانم خيلي پايينه ؛هزينشم ندارم امروز دكتر بودم گفت مه برم  بيمارستان مهديه تهران ميخواستم بدونم كسي اونجا رفته آياحتما بايد دفترچه بيمه داشته باشي چون من حتي بيمه هم نيستم واينكه خود بيمارستان تخمك اهدايي دارن؟!پارسال بيمارستان شريعتي آي يوآي كردم منفي شدممنون ميشم جواب بديد🙏🏻🌹

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"