2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بخدا الان درد خودمو فراموش کردم همسرم به حدی ناراحته که نمیتونه یک کلمه حرف بزنه!هرچی هم باهاش حرف م ...

عزیزم به شوهرت زمان بده.  واقعا سخته.  من بچم رو تو هفته 26 از دست دادم و دکتر بهم پیشنهاد رحم جایگزین رو داد هم خودم و هم شوهرم اینقدر ناامید شدیم که گفتیم دیگه ادامه نمیدیم اما بعد که حالمون بهتر شد و تونستیم خودمون رو پیدا کنیم تصمیم گرفتیم از طریق رحم جایگزین اقدام کنیم.  شرایطمون واقعا سخته ولی وقتی تو این راه قدم گذاشتیم خودمون رو برای هر چیزی آماده کردیم. ان شاء الله خدا جواب این سختی هایی که کشیدی رو به بهترین حالت میده. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم داستان من کمی طولانی هست ولی خلاصه اش میکنم: آذر ۴۱ سالم میشه، سه بار سقط داشتم. ذخیره ام به ...

ای جونم بی بی مثبت شده ای جونم😍😍😍خدارو شکر 

عزیزم اون دارویی که همسرتون مصرف کرده دکتر براش تجویز کرد

بعد میتونم بپرسم کدوم کشور مقیم هستین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم چون منم دیدم وقتی اشک شوهرمو دیدم به خودم آمدم همچی یادم رفت شوک شدم الان میدونم برات سخته ول ...

ممنون عزیزدلم،تا جایی که تونستم باهاش حرف زدم ولی واقعا ناراحته،شاید زمان بگذره بتونه قبول کنه و دوباره شروع کنیم

دیگه فعلا گفته اصلا در موردش حرفی نباشه تو خونه!

دخترا من عفونت ندارم  تست پاپ اسمیرم گفت سالمم شکر خدا عکس رنگی هم شکر خدا نرمال بود این درد ...

شاید خیلی بدنت خشک شده.میتوتی ژل مقدار کم استفاده کنی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم خوبی گلم من ۳۷سالمه همسرم ۴۴ میوم و فیبروم دارم  همسرم تحرکش صفره  ۴تا جنین مونده ...

عزیزم انشالا نتیجه میگیری و ماهم اسم شادی و تجربه میکنم

وجود آدم های مهربونی مثل شما اینجا 

نشان از خدا داره برام 

ممنون عزیزدلم،تا جایی که تونستم باهاش حرف زدم ولی واقعا ناراحته،شاید زمان بگذره بتونه قبول کنه و دوب ...

انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد من از معجزات خدا دیدم و منتظره معجزه ش هستم انشاالله برا تو هم اتفاق بیافته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شاید خیلی بدنت خشک شده.میتوتی ژل مقدار کم استفاده کنی.

والا نمی‌دونم دیگه دردم چیه اما یه دنیا شرمنده کلا سردم

دخترا من عفونت ندارم  تست پاپ اسمیرم گفت سالمم شکر خدا عکس رنگی هم شکر خدا نرمال بود این درد ...

منم درد و سوزش دارم گاهی. خودم بنظرم بخاطر خشکی واژن هست. قبل از دخول کمی زمان بدین...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم انشالا نتیجه میگیری و ماهم اسم شادی و تجربه میکنم وجود آدم های مهربونی مثل شما اینجا  ن ...

عزیزمی که خواهر جان خدا خیلی بزرگه رحمتش بزرگتر از مشکلات ما هستش

عزیزم داستان من کمی طولانی هست ولی خلاصه اش میکنم: آذر ۴۱ سالم میشه، سه بار سقط داشتم. ذخیره ام به ...

عزیزدلم خیلی خوب و قشنگه که امیدواری داری و حضور خدا رو اینطور احساس کردی.  آفرین بهت عزیزم.  برات آرزو میکنم مادربشی و سختی ها یادت بره عزیزدلم ❤️

منم درد و سوزش دارم گاهی. خودم بنظرم بخاطر خشکی واژن هست. قبل از دخول کمی زمان بدین...

نمیدونم که قشنگم ولی انگاری موقع دخول یه چی گیر می‌کنه🤣🤣🤣بعد سوزش 

شاید واژنت خشکه.

ببین اگه میتونی شیاف واژینال عصاره شیر رو بخر، هیچ ضرری نداره و شرایط pH رحم رو مناسب میکنه

شاید واژنت خشکه. ببین اگه میتونی شیاف واژینال عصاره شیر رو بخر، هیچ ضرری نداره و شرایط pH رحم رو من ...

چه خوب اسمش همینه بعد داروخونه میفروشن