2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم؛واقعا سردرگمی خیلی بده دیگه امروز در مورد فرزندخواندگی به همسرم گفتم خیلی ناراحت شد!

چرا به این فکر افتادی؟؟؟ چندبار انتقال دادی که اینقد ناامید به قضیه نگاه میکنی؟؟ یعنی این ته راهته؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم که قشنگم ولی انگاری موقع دخول یه چی گیر می‌کنه🤣🤣🤣بعد سوزش 

😅 بخاطر همون خشکیه بنظرم. اگر بعد از پایان نزدیکی درد نداشته باشی و فقط هنگام دخول باشه معمولا بخاطر اینه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا به این فکر افتادی؟؟؟ چندبار انتقال دادی که اینقد ناامید به قضیه نگاه میکنی؟؟ یعنی این ته راهته؟؟ ...

عزیزدلم حق بده تو شرایط خوبی نبودم ولی خب دکتر همون اولم گفت شانستون کمه،دکتر اورولوژ

😅 بخاطر همون خشکیه بنظرم. اگر بعد از پایان نزدیکی درد نداشته باشی و فقط هنگام دخول باشه معمولا بخاط ...

ممنون بازم والا چند ساله اینجوریم دکترم گفت چون فکر و ذکرت نی نی شده از نزدیکی لذت نمیبری و اینکه داروهای هورمونی خودش دخیل هستش والا گفتم ببینم فقط من اینجوریم 😁😁😁😅😅😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جونم بی بی مثبت شده ای جونم😍😍😍خدارو شکر  عزیزم اون دارویی که همسرتون مصرف کرده دکتر براش ...

خدا رو شکر بیبی چکم مثبت شد، اینترالیپید اولم رو هم تزریق کردم ولی برای آزمایشات و تاییدش باید صبر کنم تا ۱۰ روز دیگه که دکترم بیاد.

آلمان زندگی میکنیم. دکترا اینجا خیلی ویتامین ها رو برای بهبود اسپرم و یا تخمک قبول ندارند.

راستش یکی از دوستانم تهران، همسرش مشکل مشابه داشت و دکتر اورولوژی ایشون اورتومول رو به ایشون پیشنهاد داد. من هم تحقیق کردم دیدم خیلی ها راضی بودند، برای همسرم تهیه کردم، طفلی خیلی این دارو رو مصرف کرد که واسه هر روز یه پاکت بود که ۴ عدد قرص توش بود ولی همه ویتامین های اصلی رو داشت

والا نمی‌دونم دیگه دردم چیه اما یه دنیا شرمنده کلا سردم

تم بخاطر داروهاست.هم فکرت که کلا درگیر بارداری شده.

همه ما اینجوری هستیم.

سفر برین تفریح کنید

توخونه لباس راحت وخنک ونخ بپوش

من دکترم میگفت اصلا سو تی ن نپوش کلا راحت باش مخصوصا ش   ب  

دیگه کلا بیخیال باش به فکر خودت باش بچه وبارداری هم درست میشه.ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزدلم حق بده تو شرایط خوبی نبودم ولی خب دکتر همون اولم گفت شانستون کمه،دکتر اورولوژ

منم شوهرم مشکل داره. واریکوسل عمل کرد.تعدادش اونقد زیاد شد که اسپرم مرده اش هم زیاد شده بود.. ما ۳ ساله تازه ازدواج کردیم.ولی تو همین سالمم هیچی به هیچی.. اصلا هیچوقت به فکر ای وی اف نبودم ولی افتاد تو زندگیم.من بار اول انتقال در کمال ناباوری منفی شدم اونقد شوک بدی بود که نتونستم به خودم بیام. یه هفته فقط گریه کردم..ولی بازم خداروشکر میکنم.وقتی قسمت نباشه هیچی نمیشه..

بنظر من مشکل همه ی ما فقط انتظارا.. همه اونایی که ناخواسته بعد از ای وی اف یا بعد از فرزندخوندگی باردار شدن، اینا دیگه منتظر چیزی نبودن خیالشون اروم بود که باردار شدن. همین منتظر بودن خودش جلو بارداری رو میگیره 🙁🙁🙁🙁

خدا رو شکر بیبی چکم مثبت شد، اینترالیپید اولم رو هم تزریق کردم ولی برای آزمایشات و تاییدش باید صبر ک ...

انشاالله بارداری سالمی داشته باشی آره منم باید قبل و بعد مثبت شدنم سرم و بزنم 

آره تو نت خوندم راجع بهش مخصوصا بخاطر زیاد بودن الکارنتین خوبه اما اصلش اینجا نیست شرکتی میزنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به امید خدا💖💖

دکتر به من پیشنهاد هیستروسکوپی داد😓😓 گفت انجام بده نفعش بیشتر از ضررشه.. بعد اینکه منشی بهم  پیشنهاد داد که تا برج ۷ یا ۸ منتظر بمونم که هوا خنک بشه بعد انتقال بدم.میگفت تو سرما بهتر میگیره.. اونم برا من که خیلی رحمم گرمه😣😣 نمیدونم باید چکار کنم.. البته پیشنهاد یوگا هم داد 😁😁 واسه ارامش و ترشح هورمون.

خانما واقعا هیستروسکوپی جواب میده؟؟؟

تم بخاطر داروهاست.هم فکرت که کلا درگیر بارداری شده. همه ما اینجوری هستیم. سفر برین تفریح کنید توخ ...

انشاالله انشاالله انشاالله اما خوب فکر و خیال هست اما سعی میکنم کمترش کنم