2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
آره اتفاقا دقیق سوال کردم، من پنج سال پیش سه گانه Tdap زدم ولی گفتن ما توصیه میکنیم باردار بشی باز ه ...

اینجا هم یکسری از واکسن ها رو پیشنهاد میکنند.  بخصوص سه گانه رو، ولی بقیه رو نمیدونم. یکسری تست هم میگیرند که من در جریان نیستم چون هیچی به خودمون نمیدند. ولی این دفعه واسه هر چیزی میخوام بگم یه کپی بهم بدند، حداقل واسه اطلاعات خودم خوبه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که دیگه نباشه. برای من چهارشنبه که رفتم دکتر آسپرین رو قطع کرد شیافم کرد یدونه بجاش هر ۱۰ ...

عزيزم بسلامتي باشه تا به اخر ان شالله🤲

عاره ميدونم منظورم مادرم بود كه نميتونه كار سنگين كنه و كمكم باشه

برای من دوتاحساب میکنن.😍حالا هزینه به کنار.آدم فقط استرس میگیره.احتمالا نرم.مرکز کودکان کجاست؟

مركز طبي پايين بيمارستان امام خميني ميشه عزيزم

مخصوص بچه هاست كه اكو جنينم داره

من ديدم خيلي همه نمينويسن و روتين نيس گفتم همون جاي قيمت مناسب رو برم اصل كاريارووو مثل غربالگري و سونوهااا رو اصلا نميتونم به اين مراكز اعتماد كنم نميدونم چرا😑

عوارض داروهاست احتمال خیلی زیاد.  نگران نباش عزیزم  اگر تونستی یه سر به دکترت بزن

امروز زنگ زدم میگه چون هنوز پری نشدی  تا روز ۱۶شیاف بزار و ازمایش بده

من که میدونم الکیه و من منفی شدم😔

ولی اصرار دارن که صبر کن

امید الکی میدن 😂😂😔😔(نمیدونم گریه کنم یا بخنذم)

احتمال داره  درد ها هنوز به خاطر شیاف باشه🤔🤔🤔

هوم من اصلن نمیدونستم واکسن هم میزنن😑باز میرم بهداشت میپرسم 

پرسيدي اينجاهم بگو

منم همش ميگم سري بعدي كه سوالاتم كمتر بود ميپرسم ولي ماشالا هرسري سوال مهم دارم اين وقت نميشه مونده همينجوري

بچه ها شرایط من برای ادامه مسیر سخته.  گاهی ناامیدی سراغم میاد خیلی میجنگم با این حسم... یهو ته ...

عزیزم خوبی گلم من ۳۷سالمه همسرم ۴۴

میوم و فیبروم دارم 

همسرم تحرکش صفره 

۴تا جنین مونده برام

سپردم دست خدا 

تا الان جنگیدم از این به بعد هم می‌جنگم مهم اینه موفق میشیم اینکه به هر صورتی خدا بهترین ها رو برامون نوشته 

امیدوار باش گلم امیدوار انشاالله خدا دل من و تو و همه مون و شاد میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها شرایط من برای ادامه مسیر سخته.  گاهی ناامیدی سراغم میاد خیلی میجنگم با این حسم... یهو ته ...

عزیزم داستان من کمی طولانی هست ولی خلاصه اش میکنم:

آذر ۴۱ سالم میشه، سه بار سقط داشتم. ذخیره ام به شدت پایینه و بهم گفتند یائسگی ام شروع شده. حتی ایران هم ویزیت شدم با دکتر اسرافیلی بهم گفت شاید با داروهای قوی بشه دو تا تخمک توی پانکچر بگیرند.

سیکل اول که پارسال انجام دادم ۴ تا تخمک شد که فقط یکی جنین شد و اون هم منفی شد.

همسرم آزمایش اسپرم اول کلا همه چی صفر بود، حرکت صفر، مورفو ۱.

۳ ماه بهش اورتومول دادم، بعدش حرکت شده بود ۵ درصد و مورفو ۴ درصد . ۳ ماه بعدش مجدد به خاطر انتقال آز داد که حرکت و مورفو هر دو شده بود ۲ درصد. آخرین آزمایش رو هم سه ماه قبل داد برای شروع سیکل جدید، که حرکت و مورفو تغییر نکرده بود و ۲ درصد بود. دکتر آب پاکی رو ریخت روی دستمون که اصلا هیچ شانسی نداریم به جز میکرو اون هم فقط ۲۰ درصد شاید جواب بده. 

من واقعا از پارسال حالم خراب بود و حوصله نداشتم. تصمیم گرفتم بیخیال بشم و دنبال فرزندخوندگی باشم چون شنیده بودم ایرانیان خارج از ایران هم میتونند درخواست بدند. اما بعدش که دنبالش افتادم دیدم متاسفانه خانم هایی که همسرشون خارجی باشه نمیتونند و شامل نمیشه.

دیگه تصمیمم رو گرفتنم و توکل به خدا گفتم برای آخرین بار سیکل رو شروع میکنم. معاینات رو انجام دادم، نسخه هام رو گرفتم، بیبی چکم منفی بود و من داروهام رو خریدم. با کمال تعجب دو روز بعد که مطمئن بودم پری میشم، بیبی چکم مثبت شد.

من نمیدونم این جنین با ما می مونه یا نه. ولی فهمیدم خدا روی من رو کم کرد که یادم نره هیچ خواست و اراده ایی بالاتر از خواست خودش نیست. الان با اینکه کلی مشکل دارم و نمیدونم اصلا چی میشه ولی ارومم و راضیم به رضای خودش.

دخترا من عفونت ندارم 

تست پاپ اسمیرم گفت سالمم شکر خدا

عکس رنگی هم شکر خدا نرمال بود

این درد و سوزش هنگام نزدیکی از چی می‌تونه باشه اذیتم می‌کنه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏