عزیزم داستان من کمی طولانی هست ولی خلاصه اش میکنم:
آذر ۴۱ سالم میشه، سه بار سقط داشتم. ذخیره ام به شدت پایینه و بهم گفتند یائسگی ام شروع شده. حتی ایران هم ویزیت شدم با دکتر اسرافیلی بهم گفت شاید با داروهای قوی بشه دو تا تخمک توی پانکچر بگیرند.
سیکل اول که پارسال انجام دادم ۴ تا تخمک شد که فقط یکی جنین شد و اون هم منفی شد.
همسرم آزمایش اسپرم اول کلا همه چی صفر بود، حرکت صفر، مورفو ۱.
۳ ماه بهش اورتومول دادم، بعدش حرکت شده بود ۵ درصد و مورفو ۴ درصد . ۳ ماه بعدش مجدد به خاطر انتقال آز داد که حرکت و مورفو هر دو شده بود ۲ درصد. آخرین آزمایش رو هم سه ماه قبل داد برای شروع سیکل جدید، که حرکت و مورفو تغییر نکرده بود و ۲ درصد بود. دکتر آب پاکی رو ریخت روی دستمون که اصلا هیچ شانسی نداریم به جز میکرو اون هم فقط ۲۰ درصد شاید جواب بده.
من واقعا از پارسال حالم خراب بود و حوصله نداشتم. تصمیم گرفتم بیخیال بشم و دنبال فرزندخوندگی باشم چون شنیده بودم ایرانیان خارج از ایران هم میتونند درخواست بدند. اما بعدش که دنبالش افتادم دیدم متاسفانه خانم هایی که همسرشون خارجی باشه نمیتونند و شامل نمیشه.
دیگه تصمیمم رو گرفتنم و توکل به خدا گفتم برای آخرین بار سیکل رو شروع میکنم. معاینات رو انجام دادم، نسخه هام رو گرفتم، بیبی چکم منفی بود و من داروهام رو خریدم. با کمال تعجب دو روز بعد که مطمئن بودم پری میشم، بیبی چکم مثبت شد.
من نمیدونم این جنین با ما می مونه یا نه. ولی فهمیدم خدا روی من رو کم کرد که یادم نره هیچ خواست و اراده ایی بالاتر از خواست خودش نیست. الان با اینکه کلی مشکل دارم و نمیدونم اصلا چی میشه ولی ارومم و راضیم به رضای خودش.