2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

سلام دوستان .

پروانه جان تو ایران اصلا اسپرم اهدایی نداریم فقط تخمک اهدایی و جنین اهدایی هست .تخمک اهدایی هم باید زن مطلقه یا بیوه باشه که صیغه یک روزه بشه .و نامه دادگاه و پزشک قانونی و ... می خواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله میری سونو میشه قشنگترین و خاطره انگیزترین روز زندگیت اینقدر حسش قشنگه نی نیتو میبینی که حرک ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم،خیلی قشنگ تعریف کردی اشکم دراومدوچشام قلبی شد😍😍😍انشاالله که قسمت همه ی دوستای گلم بشه

قربونت برم مرسى ان شاالله تو هم اين مدت باقيمونده رو بسلامت بگذرونى و جگرگوشه ت سلامت بياد بغلت دخ ...

ممنون جانم😘انشاالله

بله هر کدومشون یه جور مزه خاص خودشون و دارن انشاالله فقط سالم باشن بقیه چیزا مهم نیست😊🙏

اگربخوام آی یو آی انجام بدم بااسپرم اهدایی این کارو میکنم‌نه بااسپرم همسرم ترسم این که خودم تخمک زیا ...

آها پس اگه میخواین ازاسپرم اهدایی استفاده کنین پس بهتره آی یوآی روهم یکبارامتحان کنین،انشاالله که موفق باشین

کسایی که آی یو آی کردید توروخدا بگیددرد داره یانه من آستانه تحمل دردم خیلی پایین واسه ی معاینه ساده ...

دردش درحدهمون معاینه است چون بادستگاه معاینه دهانه رحم روبازنگه میدارن،تزریق اسپرم هم که اصلا دردنداره چون بایه لوله خیلی باریکه واصلامتوجه نمیشی

من تا حالا دوبار جنین جابه جا کردم باید از قبل با دوتا مرکز هماهنگ کنی برات نوبت میزنن توی یه روز با ...

خیلی ممنوم ازتون🙌

مرکز جدید هزینه فیریز یه ساله رو ازتون گرفت مجدد؟

اون جنینها رو که جابه جا کردین انتقال هم دادین؟ مثبت شچدین؟ مشکلی پیش نیمد برا جنین هاتون؟

شريان رحمي  فك كنم مخففًpl هست من سري دوم كه رفتم سونو شكمي بابت وضعيت بچه گفتم سه هفتس اسپرين ...

سونو ‌‌‌‌‌‌‌‌ان‌ تی مال من pl مخفف placenta location هست یعنی موقعیت جفت ،شریانو نزده