2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم. به منم دکتر رزاقی ۳ تا متفورمین داده بود اون اوایل. با اینکه وزنمم کمه. خیلی بد بود معدم ...

گلوکوفاژ خیلی بهتره 

عوارضش خیلی کمتر از متفورمینه

اگر باز هم اذیت میشی بجاش گلوکوفاژ بگیر البته تحت نظر پزشکت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملینا جان میزان خون‌رسانی تو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان‌ تی چجوری بهت میگن تو برگه سونو میزنه؟به من نگفت دکتر سو ...

شريان رحمي  فك كنم مخففًpl هست من سري دوم كه رفتم سونو شكمي بابت وضعيت بچه گفتم سه هفتس اسپرين قطع كردم شريان رحمي رو هم ميگين گفتن كه تو دابلر ميشه گفت نه سونو معمولي

اسپرم اهدايي هست؟؟ من فكركردم اسپرم مشكل داشته باشه فقط جنين اهدايي ميدن

بله عزیزم هستش ولی توهمه ی مراکز نیست ی سری ازمراکز خاص مثلا من رفتم رویان بهم گفتن مافقط جنین داریم اگراسپرم بخوای باید بری مرکز ناباروری گاندی-مهر-سارا-مام توتهران این چندتامرکز که من نرفتم چون شنیدم باید تونوبت باشی برای همین میخوام برم اصفهان پیش دکترایزدی که بدون نوبت کارتوانجام میدن خیلی هم کارش خوبه 

آرزو به دل موندم بدونه دارو پری تشریف بیاره  از بعد انتقال پریود نشدم نمیخوامم قرص ال دی بخورم ...

سلام عزیزم 

دو تا امپول پروژسترون بزن چند روز بعدش میاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله عزیزم هستش ولی توهمه ی مراکز نیست ی سری ازمراکز خاص مثلا من رفتم رویان بهم گفتن مافقط جنین داریم ...

ان شالله بهتريناااا در انتظارتونه اگرهمسرت از لحاظ روحي پذيرشش رو داره براي اينكه كمتر اذيت بشي ميتوني اينكارو انجام بدي وگرنه منم با مورفو يك درصد و اسپرم دوميليون ميكرو كردم عزيزم

کسایی که آی یو آی کردید توروخدا بگیددرد داره یانه من آستانه تحمل دردم خیلی پایین واسه ی معاینه ساده هم کلی ناله میکنم از ی روزقبلش استرس میگیرم بگیددردش چقدره 

مررررسى عزيزم ديدى پريشب حرفشو ميزدى ديروز صبح زنگ زدن خدا گل پسراتو نگه داره😘❤️

خداروهزار مرتبه شكر كه رفع نگراني شد ان شالهه تا به اخر بارداري بي دغدغه وارومي رو داشته باشي عزيزم❤️💋

ملینا جان میزان خون‌رسانی تو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان‌ تی چجوری بهت میگن تو برگه سونو میزنه؟به من نگفت دکتر سو ...

منظورم همون سونو داپلر توی دوازده هفته است. شریان رحمی و.. رو چک میکنن اگر خون‌رسانی کافی نباشه یا مثلا جفت تک شریانی باشه آسپرین و انوکسا تجویز میکنن. خودم هم هنوز نرفتم دکتر م گفته اون موقع مشخص میشه که ادامه بدی یا قطع کنی

دوستان برایه پریود شدنم دارو چی بخورم کسی میدونه غیر از الدی

پنج روز دوتا صبح دوتا شب پروژسترون یا دوفاستون بخور قطع کن پیاده روی حتما داشته باش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله بهتريناااا در انتظارتونه اگرهمسرت از لحاظ روحي پذيرشش رو داره براي اينكه كمتر اذيت بشي ميتو ...

خیلی ممنون انشالله به حق حضرت علی اصغر دامن شماهم سبزبشه ونتیجه مثبت باشه براتون 

عه خب خداروشکر که نینیش سالم مونده من فشار بالا هم دارم همراه دفع پروتیین این نگرانم کرده چون فشا ...

عاره ان شالله جفتشووووون رو بموقع و بسلامت بغل ميگيري

منم فشارم سر پسرم رفت رو ١٤ ايناا ازمايش٢٤ ساعع ادرار دادم دفعم كم بود ولي يادم نمياد چند بود مركز گفت بالاي١٥ شد فشارت حتماااا بايد بياي بيمارستان

دكترمم گفت مصرف گوشتت رو كم كن اوضاع بهتر ميشه منم فقط هفته اي يبار گوشت بصورت ماهيچه مبخوردم دو سه هفته نخوردم اوكي شد

باید درخواست کنی شریان ها رو بررسی کنه 

البته خیلی ها میگن تازه بعد هفته 18، 20 مهم جنین میخواد رشد کنه