2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان باتجربه به کمکتون نیاز دارم. ببخشید کمی طولانی مینویسم من الان هم هول شدم و هم شوکه، نمیدونم ...

عزیزم اروم باش😍

ان شاالله که خیره خدا سورپرایزت کرده😄

هیچی نمیشه زی زی جون تا ۱۹ هفته متوجه بارداریش نشده بود پس حتما تو اون دوران دارو یا زعفرون یا این قبیل چیزارو مصرف کرده 

به نظرم فردا برو ازمایش بده و با جواب ازمایشت برو پیش دکتر که سرم رو برات تزریق کنن 

سلام عزیزم از دکتر زنان خودت خیلی طول میکشه وقت بگیری؟ عجیبه چقد من سوئدم اینجا میتونی بری اورژان ...

المان خیلی سخت میگیرند. از وقتی کرونا آمده دیگه کلا اورژانس راه نمیدند، مگه با آمبولانس بیان و ببرن. من سقط آخر که خیلی درد داشتم با آمبولانس رفتم اورژانس زنان. حالا جالبه که بیمارستان جلوی خونمونه یعنی فقط باید یه دقیقه خیابون رو رد کنم برم اونطرف. در اورژانس مقابل در ساختمون ماست🤦‍♀️🤦‍♀️

دکتر زنان رو فردا حضوری میریم. دیگه اون باید جواب بده

دوستان باتجربه به کمکتون نیاز دارم. ببخشید کمی طولانی مینویسم من الان هم هول شدم و هم شوکه، نمیدونم ...

عزیزمممم چقدر عالی😍😍 ان شاالله که آزمایشتون هم مثبت میشه 😍😍😍😍 اصلا نگران نباشین با یه ذره دمنوش خوردن اتفاقی نمیافته .خدا خودش داده صددرصد خودشم حفظ میکنه 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نكران نباش ان شالله كه نميرسه بموقع زايمان ميكني ولي دوستم سر پسرم دىقلو پسر داشت ٢٨ هفته زايمان كرد ...

عه خب خداروشکر که نینیش سالم مونده

من فشار بالا هم دارم همراه دفع پروتیین

این نگرانم کرده

چون فشار خطر داره برا جنین

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

@داداشمممم    

سلام سارا جون .خوبی ؟خیلی وقته ازتون توی تاپیک خبری نیست ..ما رو از خودتون بیخبر نزارین هرچندوقت یکبار به اینجا سر بزنین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم اروم باش😍 ان شاالله که خیره خدا سورپرایزت کرده😄  هیچی نمیشه زی زی جون تا ۱۹ هفته متوج ...

ان شااله.

یعنی واقعا این دوست ما تا ۱۹ هفته متوجه نشد؟

فردا میرم پیش دکتر، ان شااله باشه، خودش باید آزمایش بگیره و خودش باید سرم من رو وصل کنه، وگرنه کس دیگه ایی قبول نمیکنه.

من سرم هام رو از انتقال پارسالم خریدم و توی خونه دارم

خدا به همه ببخشه واقعا عزیزم من ابن سینا رفتم،اهواز دو بار آی یو آی کردم منفی شد دیگه با همه سختیاش ...

انشالله بحق این ماه باردار بشی و تااخر به خوشی سر کنی عزیزدلم 💕💕

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ایران از نظر پزشکی واقعا خوبه، تنها مشکل اینه که گاهی وقتها تهیه داروها به علت تحریم بودن و مشکلات ا ...

انشالله که تا دوروز دیگه با خبر خوش خوشحالمون کنی عزیزم 😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
انشالله برام دعا کنید

ان شاءالله بزودی زود دامت سبز بشه و دامن همه منتظرا 

و خدا تو دلیای مارم حفظ کنه بحق امام حسین همه ارزوشون برسن 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰