2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
من هم توی آزمایشاتی که دادم، گفتند مقاومت به انسولین دارم و روزی سه تا باید بخورم. ولی چون اون زمان ...

سلام عزیزم. به منم دکتر رزاقی ۳ تا متفورمین داده بود اون اوایل. با اینکه وزنمم کمه. خیلی بد بود معدم اذیت می شد. دیگه بهش گفتم روزی یدونه بخورم اشکالی نداره گفت نه. من با همون روزی یکی ده کیلو وزنم کم شد ولی همچنان دارم استفاده می کنم. از کجا می فهمند مقاومت به انسولین رو؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان ای وی اف کردم سه تا جنین انتقال دادم الان هفته نه هستم رفتم سونو گفت یکیش قلبش تشکیل شده یکیش هنوز قلبش تشکیل نشده یدونشم خیلی خیلی کوچیکه کسی با همچین شرایطی بوده؟چه اتفاقی افتاده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. یک راه هست که با دکتر سوم مشورت کنی. نمیدونم آزمایشات انعقادی رو دادی یانه ولی به نظر من ...

ملینا جان میزان خون‌رسانی تو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان‌ تی چجوری بهت میگن تو برگه سونو میزنه؟به من نگفت دکتر سونوگرافیم.  

فدات شم عزیزم،ان شاءالله خدا تو دلیت رو حفظ کنه برات من که فقط منتظر معجزه ام وگرنه هیچ امیدی نیست، ...

چندم انتقالى؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم به نظرم اگه میتونین همون میکرو رو انجام بدین خیلی بهتره چون میگین تحرک اسپرم همسرتون صفره ...

اگربخوام آی یو آی انجام بدم بااسپرم اهدایی این کارو میکنم‌نه بااسپرم همسرم ترسم این که خودم تخمک زیادنداشته باشم وضعیت اسپرم همسرمم افتضاح جنین زیادتشکیل نشه وبرای انتقال باردوم جنینی نباشه وهمه مراحل ازاول طی بشه انوقت چیکارکنم  چون خودم توحالت عادی کلا ی فولیکول یا همون ی تخمک خوب دارم بادارونهایت بشه ۳تا 

كمك خوبه ولى اونجا ادامه نميشه بدى تو كف ميمونى بده😅😅😅 @چيكا بيا جات خاليه تو تاپيك

🤣🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه حالت خمیری که نریزه از رو پیشونی کمی بمالید رو پیشونی فریزر بکشید و ببندید بخوابید زود میوفته&nbs ...

چ خوووب. ممنونم حتما امتحان می کنم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چ خوووب. ممنونم حتما امتحان می کنم❤️❤️❤️

واى عزيزم عاليه هااا

من خودم سردردى ك نياز باشه نداشتم تاحالا شكرخدا اما شوهرم انجام ميده عاليه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شما از عجایب کارایی و استفاده از تخت  حتی برای مواقع بدون نزدیکی غافلید😀🙊🥶😵‍💫 البته نه ...

دیگه انقد تو فکر باردار شدن بچه ایم فقط به هدف فک میکنیم بقیه کارا کنسله😜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم. به منم دکتر رزاقی ۳ تا متفورمین داده بود اون اوایل. با اینکه وزنمم کمه. خیلی بد بود معدم ...

تست تحمل گلوکز چندساعته رو ازم گرفتند که قند و انسولین هر دو رو اندازه میگیرند.

البته انسولین من بعد یکساعت خیلی بالا رفته بود و دیگه تا آخر بالا مونده بود.

متفورمین روی وزنم تاثیری نداشت با اینکه یکساله میخورم ولی وزن کم نکردم اما زیاد هم نکردم

سلام عزیزم. یک راه هست که با دکتر سوم مشورت کنی. نمیدونم آزمایشات انعقادی رو دادی یانه ولی به نظر من ...

من يسوال دهنمو مشغول كرده خوب وقتي تا قبل ان تي با اسپرين و انوكسا مصرف ميكنيم وقتي ميريم سونو داپلر شريان رحمي رو ممكنه اوكي گزارش بده چون داشتيم دارو مصرف ميكرديم از كجا معلوم بعد قطعشم همين باااشه؟؟