2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
از ته دلم برات دعا میکنم‌.انشاالله که برات میمونن با خبر خوبت خوشحالم میکنی.شما‌هم برای من دعا کنید. ...

خیلی ممنون از دعای قشنگت 

امیدوارم انتقال بدین به‌ سلامتی و بچه‌ها ی سالم و صالح به دنیا بیارین

مرسی عزیزم.الان ۱۶ انتقالم.ده انتقال بتام ۱۶ بود.شنبه صبح بتام ۱۱۶ بود امروز ساعت سه ظهر آزمایش دادم ...

نگران نباش عزیزم ممکنه دوقلو بوده باشه یکیش رشدش متوقف شده باشه، مورد مشابه داشتیم. یکم دیگه صبر کن حداقل سه روز، بعدش دوباره آزمایش بده. ان شاالله که خیره 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد ب دلت نده ان شاالله نگرفتى پاشو ى دوش بگير ببين سرحال نميشى باردارى البته اينجور پيش مياد ك ى و ...

فریناز جون اون روز ک گفتم بدن درد دارم یادته

اینقدر حالم بد بود که نمیتونستم پیام بدم

فکر کنم بخاطر بارداری بود تا الان این اندازه بی حال نبودم کل بدنم درد میکرد نمیتونستم بخابم

دیگه شونه ها و دستامو ماساژ دادن خوابم برد وقتی پاشدم خوب شده بودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الحمدلله منم خوبم به سلامتی عزیزم خوشحال شدم که بازم با انرژی داری جلو میری ان شاء الله خیره و این ...

من دو ماه پیش آمدم ایران، پیش دکتر اسرافیلی ویزیت شدم، ایشون هم گفت که باید داروهام خیلی قویتر بشه و شاید نهایت بشه دو تا تخمک بکشه. ما شرایطشو رو نداریم که چندماه بمونیم به خاطر همین تصمیم گرفتیم یه بار دیگه همینجا تلاشمون رو بکنیم.

حتما بودار زده بودی براش. نه انقدر ماساژ میدادم که اضافه روی پوستم نمونه، بعدش هم روش دستمال تنظیف ...

نه كلا ساده ميخريم بودار نميتونم بخورم🤢

اهاااا اعصاب ميخاد اين كارا منم خداشم حتما ميتونم😂😂😂

عاره واقعاااا دغدغه هاااا متفاوته بعد كه ميكن والا ماهم حامله شديم ادم دوست داره دست بندازه دهنشون  تا ته جر بده😂😂

همه که میگن مام منظم تره ببخشید چرا مجبور شدی بری مام  نمیدونم منم تو ابن سینا پرونده دارم ولی ...

دلیلش  شخصیه راستش  نمیتونم بگم فقط بدون اگه مجبور نبودم اصلا عوض نمیکردم

من ابن سینا با دکتر افسانه محمد زاده بودم دکتر خوبی بود وقتایی که میدادن خیلی سروقت کارام انجام میشد ولی تو مام معطلی خیلی زیاده و خیلیییی شلوغ تر از ابن سینا هست پاسخ دهی هم تو ابن سینا تو تمام بخشاش خیلی بهتر بود