2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
من تجربه زایمان طبیعی اونم با آمپول فشار و ۳۶ ساعت درد رو داشتم. هرچی از دردش بگم کم گفتم. اما همین ...

هانیل جان ببخشید عزیزم اینکه میگن عضلات واژن گشاد میشه و دیگه برنمیگرده و اینکه با قیچی باز میکنن اون ناحیه رو این آسیبش برگشت پذیره ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانیل جان ببخشید عزیزم اینکه میگن عضلات واژن گشاد میشه و دیگه برنمیگرده و اینکه با قیچی باز میکنن او ...

با قیچی‌ که نه با تیغ یه کوچولو اگر نیاز باشه چاک میدن بعدش بخیه میکنن. هم اون بخیه هم گشادی و افتادگی واژن با چند جلسه لیزر کاملا قابل درمانه، قشنگ میشه عین روز اول حتی بهتر 😁 تجربشو داشتم 🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره بابا شوخی میکنم ولی خارج انجام میدم خیلی جالبه چنتاشو دیدم .راستی برای سرکلاژ چندهفته باید به دک ...

خااااارج خیلی پیشرفت کرده باباااا 🤣🤣🤣

اگر نیاز باشه بعد از ان تی خودش میگه بهت. معمولا هفته ۱۴ انجام میدن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبین دخترا یادتونه گفتم جفتم سرراهیه؟ کامل رفته بالا دکتر گفت طبیعی میخای یا سزارین شما ب ...

چقد عالی. شکر خدا.

من خییییلی دوست داشتم طبیعی باشه. ولی چون ب خلطر خارج رحمی سزارین شدم فک نکنم ب این زودیا بشه ب طبیعی فکر کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱