2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول بیمه قبول میکنه؟یا آزاد؟من همیشه آزاد خریدم انوکسا وآمپولای پروژستون چی بیمه دارن؟ کسی ا ...

اگه ایرانی بگیری با دفترچه حساب میشه استرادیول خارجی ازاد باید بگیری بیمه هم پولشو نمیده من ایرانی گرفتم

زینب جان از روز دوم یا سوم باید شروع کنی استرادیول

یعنی امروز نخورم؟ بخاطرضخامتم میگم من چون کلا ضخامتم پایین خونریزی زیاد ۴روز اول.میترسم سیکلم عقب بیوفته 

بعدشم دفعه قبل دکترم می‌ترسید خون توپاهام لخته بشه کلاتو سیکل وبعدانتقال روزی یکی گفته بود.

چهارشنبه بابد برم ویزیت وسونوبشم گفتم تا اون موقع بخورم روزی یکی یا نهایت امشب بخورم.نظرت چیه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اگه ایرانی بگیری با دفترچه حساب میشه استرادیول خارجی ازاد باید بگیری بیمه هم پولشو نمیده من ایرانی گ ...

تفاوت ایرانی وخارجی چیه؟قیمتی منظورم نیست؟

یعنی امروز نخورم؟ بخاطرضخامتم میگم من چون کلا ضخامتم پایین خونریزی زیاد ۴روز اول.میترسم سیکلم عقب بی ...

نه از همون روز دوم شروع کن ببین اگه ضخامتت دیر بالا میره به دکتر پیشنهاد بده استرومارین برات شروع کنه

سیکل نچرال تا حالا امتحان نکردی؟

زینب جونم خبر داری منم انتقال دادم؟😍😍

الهی عزیزم به سلامتی.نه بخدا من سرکارمژرم  فقط میام به روز میکنم.امروزم چون پری شدم حالم خوب نبود نرفتم.

کی انجام دادی روز چندمه؟  

چندتا گذاشت.چند روزه؟!بلاست  

از هیجان تند تند پرسیدم

سلام بچه ها من گاهی زیر دلم درد میکنه حالا یا سمت چپ یا راست و گاهی هیچ دردی ندارم مث امروز درد نداشتن نگرانم میکنه؟

ب دکترم هم گفتم برم سونو گفت نه لازم نیست هفته هشت برو 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نه از همون روز دوم شروع کن ببین اگه ضخامتت دیر بالا میره به دکتر پیشنهاد بده استرومارین برات شروع کن ...

وای نه طاقت ندارم .طول میکشه

تفاوت ایرانی وخارجی چیه؟قیمتی منظورم نیست؟

خارجی ضخامت بهتر میبره بالا ولی منم ضخامت رحمم خیلی سخت میرفت بالا با کلی استرادیول و استرومارین و پچ استرادیول بزور هفت میشد این دفعه گفتم من دارو نمیخوام سیکل طبیعی باشه ده تا لتروزول توی پنج روز خوردم روز دوازده سیکل ضخامت بالا رفته بود دیگه از استرادیول و عوارضش راحت بودم من میگرن دارم با استرادیول سردرد وحشتناک میکردم

الهی عزیزم به سلامتی.نه بخدا من سرکارمژرم  فقط میام به روز میکنم.امروزم چون پری شدم حالم خوب نب ...

شنبه دوتا جنین مورلا گرید B انتقال دادم والا زینب جمینم گرید A بود از فریز در اوردن گفتن بی شده⁦☹️⁩