2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
شرایط خاصی نداشتم که نشه طبیعی زایمان کرد. موقعیت بچه اوکی بود فقط باید دهانه رحمم باز میشد. آمپول ف ...

سلام سحر جانم 

نمیدونم چه قدر در این مورد تجربه داری تا حدودی با حرفات موافقم ولی امان از روزی که پارگی پرینه داشته باشی یا ماما بد اخلاقی همراهت باشه لحظه به لحظه زایمان میشه برات جهنم 

زایمان طبیعی معایب خودش رو داره سزارین هم همینطور 

تو طبیعی به مرور افتادگی مثانه و عفونت زیاد میشه 

به خاطر دردی که زن میکشه و فشاری رو که تحمل میکنه اکثر ارتوپدها میگن به مفاصل و لگن به خصوص زانوها فشارمضاعف وارد میشه 

سزارین هم مشکلات خودش 

حالا اینکه ماماهای عزیز ما پیشنهاد به زایمان فیزیولوژیک و... میدن چندین دلیل داره یکی مالی چون حق جراحی ندارن ولی از این طریق دقیقا مثل یک جراح درآمد زایی میکنن 

شما پیش دکترای حاذق اگه بری اصولا پیشنهادی برای طبیعی ندارن حتی خیلی ها که خودشون استاد هستند و سزارین نمیکنن که بگیم مثلا جنبه مالی رو نگاه می‌کنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۹تیرتخمک کشی کردم ۱۹تیرپریود شدم حالا این چندروزرو از ۱۹مرداد عقب انداختم دوم این پریودی میخ ...

میگن دومین پریود بعد از پانکچر عقب‌ میافته 

من پانکچر قبلی عقب نیافتاد ولی اینبار انگار عقب انداخته چون‌منم ۱۶ تیر پانکچر شدم‌پریود دومم رو‌هنوز نشدم 😔 خیلی ام اعصابم به هم ریخته ، هورموناااااااا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم ۲۸ هفته زایمان زودرس داشتم پسرم ۳ روز بیشتر نموند توی این دنیا ... 💔

الهی که به حق پنج تن آل عبا گل دختر عزیزت رو با تندرستی بغل کنی و بعد مدتی دیگه خدا بهت یه هدیه دیگه عطا کنه 

الهی آمین یا رب العالمین 

آخ آخ دقیقا وضعیت منه هستین .دومین پری دیر شدم چای زعفرون دم کردم گرمی خوذدم اینقدر دعا کردم تا بشم. ...

چند روز عقب انداخته بودی ؟ منم نشدم هنوز 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانوما از مرکز مام کیا راضی هستن و نتیجه گرفتن؟❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

مام هزینه هاش به نسبت ابن سینا خیلییییی بالاس و نظم و انضباط ابن سینا خیلی بیشتره من اگه مجبور نبودم اصلا عوض نمیکردم

سلام سحر جانم  نمیدونم چه قدر در این مورد تجربه داری تا حدودی با حرفات موافقم ولی امان از روزی ...

ببین یه عاااالمه تایپ کردم همش پرید 😭😭😭

خلاصه بگم همیشه توی تمام موارد موافق و مخالف هست، نمیشه گفت تمام متخصصین موافق یا مخالف هستند. 

من خودم توی بیمارستان دولتی با بدترین پزشک و ماماهلی موجود توی بدترین شرایط زایمان کردم، عفونت وارد خونم شد، جفت کامل خارج نکرده بودن و هزار و یک مشکل دیگه ... اما دلیل نمیشه اصل زایمان طبیعی رو ببرم زیر سوال چون عواملش بد بودن.

بله زایمان درد بسیاااار داره برای همین میگم اگر کسی حین زایمان فوت کنه شهید محسوب میشه. بهرحال سختی های خودش رو داره نمیشه که توقع داشته باشیم بدون درد و عوارض باشه اما در مقابل سزارین خیلییییی مزایاش بیشتر از معایبش هست. و هرچی علم بیشتر پیشرفت می‌کنه بیشتر پی میبرن که طبیعی نسبت به سزارین ارجحیت داره و متاسفانه توی ایران و کشورهای نظیر ما بخاطر عدم آگاهی و آمادگی های لازم اکثرا به سزارین رو میارن.

توی شرایط ایده آل با کلاس‌های آمادگی قبل زایمان هیچ کدوم از مواردی که شما اشاره کردی پیش نمیاد مگر شرایط خیلی خاص باشه که اونم درصدش خیلی پایینه.

خلاصه داستان زایمان طبیعی و سزارین خیلی مفصله و هر کدوم توی موقعیت خودش باید ریسک و جوانبش سنجیده بشه و در مورد انتخابش تصمیم گیری بشه.

ان شاالله که همه زایمان راحت و سلامتی داشته باشن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سحر جانم  نمیدونم چه قدر در این مورد تجربه داری تا حدودی با حرفات موافقم ولی امان از روزی ...

آهان در مورد افتادگی مثانه و عفونت هم من بعد از ۶ سال شکر خدا ندارم، مامانمم بعد از ۴ تا زایمان طبیعی نداره، مادرشوهرمم همینطور یعنی از اطرافیانم کسی رو ندیدم اینطوری بشه 🤔

صرفا بخاطر زایمان طبیعی نیست، افتادگی مثانه به خیلی چیزا بستگی داره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم