قربونت بازم كامل نيس
ش. ورت و سوتينم براي خودتون بخاطر تغيير سايز اخراي بارداري بريد بگيريد
سوتين شيردهيم هست البته اينا بعد ٣/٤ ماه بچه يكم جون گرف به فكر قر و فر ميفته ادم همون اول اصلا حاليش نيست چي بسته😂مگر بخايم جايي بريم مهموني چيزي بخاد بياد يكم بفكر فرو بريم😅
اين لباس تيكه ايااا بيمارستانم مثلا توش تاب داره يا بادي استين كوتاه يا بچتون بايد سرمايي باشن بشه اوناروزير لباس اصلي تن كرد يا بلااستفاده ميمونن
يرهمي جورابدارم زرتي كوچيك ميشه باز بي جورابو بكم بياد رو ساق پا موردي نداره ولي جورابدار نميشه
اگه براي سرويس چوبم نميخاين حضوري بريد
يا اگرم رفتيد فقط براي خريد اونا كه سايت دارن ميتونين راحت مدلارو ببين
ساحل چوب
آپادانا
بالسا چوب
بامينو
صندلي ماشينم خودتون تنها با ماشين بخاين بريد حتما لازم ميشه
رورريك من بخاطر ستون فقرات نخريدم
كالسكه بخاطر گوووووشاد بودنمون تو پياده روي و تردد نگرفتم ولي يسرياااا واقعااا لازمشون ميشه
شير دوش شير دوش لرقي يسريا سينه هاشون مقل خواهرم پسرش بد سينه بود موند سنگ شد لازم ميشه ولي خداروشكر من پسرم خودش ميخورد گاهيم حس ميكردم دار لر ميشه ميدوشيدم تاريخ ميزدم ميذاشتم فريزر براي تا يماي دكترم اينم باز بسته بشرايطتووون داره
تشك و بالشت دوسري ميخاين يسري براي خونه چون من اتاقم به تخت كنار مادر وتخت و پارك اوكي نبود ديگه تشك جدا براي خونه داشتم يدونه هم ازين سباااا براي مهموني بيرون كه چقدرم رفتم😒😒
جورااااااب
پاپوش
كفش من اولين كفششو براي سيسموني سايز٢٥ گرفتم قشنگ تو يسنين كه ميجوعن همه جارووو اونو خوب گرفتم ولي كفشااا كوچيكتر يا تازه راه افتادن( معلوم نيست كيه) يا بغلين همون پاپوش براشون خوبه نخريد همون موقع بخريد بهتره
ولي لباس با توجه به سن و فصل يكم فسفر سوزوندن ميشه راحت خريد براي منم بد نشد چون هم پسرم بد قلق بود نميشد باهاش خريد رفت هم كرونا شده بود خيلي به خريداينترنيم عادت نداشتم اونموقع
ش. ورت و زير پيرهن براي دو سال به بعدم ميشه بعد پوشك ش. ورت ميخان😂
اها مايه لباس بچه برا شستن حولش
من لباساشو بادست ميشستم ولي حوله خيلي پيش مياد جيش ميكنن اون اولش
ديگه فعلا اينارو يادمه😅