2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بابا بگو چرا خودتو اذیت میکنی الان تو هم بارداری هم ی بچه داری هم هماتوم داری هم اینکه کرونا ضعیف ات ...

باورت ميشه تا حالا پسرمو نذاشتم پيششون  فقط براي دكتر قندم دوساعت حدودا شد،شوهر گفتم چند ماهه نديدنش ( خواهرم خونه بودا)از عيد ببريم انگار داشتن خفم ميكردن به زور قبول كردم گفتيم ببرنش بارك بعد يساعت پدرشوهرم گفت خسته شد برديمش خونه حالا علي كمتر از دو ساعت و نيم پارك نميره اونا از بس بچه خواهرشوهرمو ديدن كلا ميرفت باركش نيم ساعت بود اونم رو صندلي ميشست ميانوعدشووو ميخورد ،پدرشوهر گفت خودشو هلاك كرد يدقيقه هم نشست خسته شد گفتم خوب بابابشم ميره همينجوريه گفت نه با باباش اينجوري نميدوعه😅😅😅توقع ميخ دارن  هوذشون خسته شده بودن طفلياا،جالب اينجاست قبلنااا هم كه ميرفتم اونجااا علي شيطنت ميكرد اونجااا پدرشوهرم با تعجب ميگفت واقعااا خونه هم همينجوووريه؟ مگه ميشه؟ فكر ميكرد از دوق اوناست 😅منم ميگفتم عاره فكر ميكردن شرو بر ميگم چون بچه هاي خودشون و اون نوشون بشدت عارومن،حالا به علي ميگم چرا زودرفتي خونه ميگه اخه گفتن اسباب بازي داريم ولي نداشتن😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ریسکت خیلیییی مهم نیس عزیزم  شمام باید دوباره بری سونو

نه ریسک من که خیلی خوب بود، یک سوم خط قرمز بود. هرچی از خط قرمز دورتر باشه بهتره هرچی نزدیکتر باشه احتمال نقص بیشتره. نه آنومالی هم خوب بود شکر خدا دیگه فکر کنم تا ۲۸ هفته نیاز نباشه برم ان شاالله 🤲⁦

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تمام داروها حتی اگر بهترین هم باشند روی بدنهای متفاوت تاثیرات متفاوت هم دارند ، کلا هر دارویی اوایل ...

اره ان شاالله خیره 

ممنونم از وقتی که میزارید🌹

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
باورت ميشه تا حالا پسرمو نذاشتم پيششون  فقط براي دكتر قندم دوساعت حدودا شد،شوهر گفتم چند م ...

فقط حرف پسرت😂

ولی معجزه جان احساس میکنم یکم حساسی یکم زیادی توقع داری که خودتو این توقع ازار میده خواهر 

من الان خودم عمرا بتونم پسر خواهر یا برادرمودو ساعت و نیم ببرم پارک 😅یا مطمعنم مادرمم نمیکنه اینکارو این تایم برای پدر و مادر اکیه اما اطرافیان نه خسته میشن 

فقط غذا رو برو تو کارش

نه ریسک من که خیلی خوب بود، یک سوم خط قرمز بود. هرچی از خط قرمز دورتر باشه بهتره هرچی نزدیکتر باشه ا ...

خداروشکر عزیزم ان شالله خدااا مارو ببینه بچمون سالم بیاد بغلمون ❤️

فرزی جان ویار و‌علائمت چیه بتات چند‌ بود میخوام کارشناسیت‌کنم 😀

😂😂😂😋 ای جان

روز ۱۴ ، ۶۲۲

روز ۱۶ ، ۱٨۰۰

علائم: سفتی و درد سینه، حالت تهوع فقط ولی بالا نیاوردم، ورم ساق پا، گرسنگی فراووان، خیلی انرژی ندارم و شونه هام گاهی بی حس میشه ماساژ میدم خوب میشم

ویار: هر چیزی که قبلامیخوردم الان بی زارم مثل برنج قهوه ای و گوجه

غذاهای جدید درست میکنم

عاشق مزه های ترش و شور مثل پفک، خیارشور، دوغ و کشک و.... ک البته مراعات میکنم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
داروی گرم بخور و زیر دلتو با روغن ساهدونه چرب کن  دکترم بری دو تا آمپول پروژسترون میده تا با ه ...

سر خود کاری نکنم بهتره 

میرم دکتر خودش شرایطمو ببینه، ببینم اون تو چه خبره😅

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی عزیزم از راهنماییت  ایشالا ک ایندفعه باردار میشی و نتیجه میگیری پس همون مام بهتر

والله باز تحقیقات بکن خیلیا ابن سینا نتیجه گرفتن ولی تجربه ی من بد بود اصلا منفی میشی سیکلتو عوض نمیکنن همون روال قبلیه نن که خودم اگه جور بشه مام میرم ببینم خدا چچی میخواد

فقط حرف پسرت😂 ولی معجزه جان احساس میکنم یکم حساسی یکم زیادی توقع داری که خودتو این توقع ازار میده ...

عاره توقع رو كه دارم حساسم هستم😂نه منظورم اين نبود كه چرا دوساعت ونيم نگه نداشتن پارك منظورم از خرف پدرشوهرم بود فكر كرده بااينا رفته يساعتووو دوووييده كلاا فكر ميكنن توخونه يك عدد موشه ولي چون اونجااا بهش خوش ميگذره يا باااوناا شيطنت داره و خيلي موثرانه تاييدم دارن