2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام گلم،حدودا یک سالی میشه که تو این مرکز تشکیل پرونده دادم،هم خودم و هم همسرم مشکل داشتیم،اولش که ...

چقد گرون😶 شما بیمه تون چی بود؟ مرسی که جواب دادی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنون عزیزم از دلسوزیت،چشم منفی نگاه نمیکنم،ایشالا که همه چی خوب پیش می‌ره هم واسه من هم واسه شما و ...

🤲🏻🤲🏻❤️❤️💚💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم عارفی رفتم هم فروتن . زرنانی وقت گرفتم حال و حوصله رفتن نداشتم شاید رفتم 

من دکتر رزاقی گفت ای وی ای جی بعد مثبت شدن بزن قبلش اینترالپید

ولی دکتر زرنانی که رفتم گفت فقط یه تک دوز ای وی ای جی قبل انتقال بزن دیگه هم نمیخواد 

چقد گرون😶 شما بیمه تون چی بود؟ مرسی که جواب دادی

خواهش میکنم گلم

بیمه ما تامین اجتماعی بود،متاسفانه هزینه ها خیلی بالاست،تازه برا ما دیگه درمان رو طولش ندادن چون قبلش دوبار آی یو آی کرده بودم،شوهرمم دوبار عمل کرده بود،وگرنه از اینم بیشتر میشد،هزینه های رفت و آمدم که بماند

نه من حدود یک سال و نیم اقدام کردم ولی طبیعی باردار نشدم. الان ۳۷ سالمه. بعدش سه بار پانکچر شدم و با ...

ای وای سه بار پانکچر   گفتنش راحته  فقط خدا میدونه چه استرسی داره هر بارش ..  پس همینه  دوباره برو زرنانی شاید از قبل انتقال باید بزنی پس تا سلفری میرسی، احتمالا ایمنی بدنت بالاست .

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
توی دو آزمایشگاه مختلف آزمایش دادی؟ برای منم کاج با ونک تفاوت داشت آزمایش ایمنی و انعقادیم. زرنانی م ...

نه هردو رو بهار دادم مهر وقت گرفتم میرم میترسم دوباره بگه ازمایشا رو تکرار کن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من دکتر رزاقی گفت ای وی ای جی بعد مثبت شدن بزن قبلش اینترالپید ولی دکتر زرنانی که رفتم گفت فقط یه ت ...

همون زرنانی همیشه کمتر میده معمولا ولی رزاقی عارفی بیشتر 

نه پرسیدم شیاف اضافه کنم گفت لازم نیست خدا کنه سقط نشه

اصلا بهش فكر نكن حق ميدم استرس داشته باشى اما ماهم همه مون اينروزا رو گذرونديم و فقط با استراحت حله

خيلى از دوستامون در حد پريود خونريزى داشتن دختر 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@marshmaloo    

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای وای سه بار پانکچر   گفتنش راحته  فقط خدا میدونه چه استرسی داره هر بارش ..  پس هم ...

آره واقعااا سخته. 🥺 به خودم یک بار دیگه فرصت دادم پانکچر کنم و دارم تا جایی که میشه لفتش می دم چون می ترسم فقط هزینه و وقت الکی باشه و هم اینکه مجبورم اگر این بار نشد تخمک اهدایی بگیرم و متاسفانه هنوزم که هنوزه نتونستم این رو کامل بپذیرم...

زرنانی رو مجدد بعد از سقط رفتم گفت من مشکل ایمنی نمی بینم ولی اینبار هیدروکسی کلروکین و پردونیزولون مصرف کنم قبل انتقال چون شاید مواردی باشه که از دید دکترها پنهان شده

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه هردو رو بهار دادم مهر وقت گرفتم میرم میترسم دوباره بگه ازمایشا رو تکرار کن 

فکر نکنم همه رو بگه 

منم وقتی پیشش رفتم ونک آزمایش داده بودم، فقط چند فاکتور رو که مشکوک بود گفت مجدد کاج تکرار کنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام خانوما. من سه شنبه روز ده انتقام ازمایش بتام ۱۶ شد.از همون موقع درد سینه داشتم.دیروز که چهارده انتقال بودم بتام ۱۱۶ شد.ولی درد سینه کلا قطع شد.خیلی نگرانم.بنظرتون سقط شده؟!!!