2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
من سري قبلي تا نزديك انومالي چون دكترم اسپرين و قطع نميكرد هي شياف اضافه ميكرد

من آسپرین رو قطع کردم آخه.امروز نزدیکی نداشتم ولی خب با معاشقه تحریک شدم بعدش لکه بینیم باز شروع شد الان استرس دارم.تازه دیروز آزمایشم مثبت شد میترسم خیلی.

قربونت بازم كامل نيس ش.   ورت و سوتينم براي خودتون بخاطر تغيير سايز اخراي بارداري بريد بگ ...

بعد اگر دستتون باز بااشه براي خريد واقعاااا ضرر نميكنيد 😂من الان قيمتارو ميفهم ازينكه اونموقع خريدم ناراحت نيستم ولي واقعااا فاجعه شده😥پتو كارترز اونموقع خريدم٥٠/٦٠ فك كنم زير صد بود الان ديجي٤٩٠😑

يجغجغه شده نزديك ٤٠٠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آسپرین رو قطع کردم آخه.امروز نزدیکی نداشتم ولی خب با معاشقه تحریک شدم بعدش لکه بینیم باز شروع شد ...

لكه بيني منم مدام نبود يهو ميومد سه روز نبود خوشحال ازينكه قطع شدع باز شروع ميشد  استراحت كن ديگه ان شالله خوب ميشه

یکی از آرزوهام خرید سیسمونیه بچه ها دلم داره آب میشه درموردش حرف می‌زنید  5 روز مونده تا جواب ...

عزيزززززم ان شاللله نشونه خوبيه😍😍😍😍به زودي زود ميريد سيسموني براي فرشته هاتووووون😍😍❤️❤️

منم روز دهم قشنگ حس كردم دارم ميشم جوري كه حس كردم  رحمم مثل دوران لريودي باز شده شلي كمر ولي خداروشكر مثبت شدم

ولي بااينكه قشنگه دكتر انقد جوز بدلت ميكنه مجبورت ميكنه دوسه روزه تمومش كني اصلاااا با تصوراتت كه سر فرصت بري بگردي و بچرخي و بخري نيست😂

دوستان عزیزم من سه شنبه میرم که اگه خدا بخواد داروهای انتقال رو شروع کنم .هنوز برای تیروئیدم دکتر نر ...

به امید خدا عزیزم ، من انجام دادم حالا نمیدونم چقدموثر بود ولی توصیه همیشگی ام این هست که پیاده روی داشته باش به همراه ورزش 

عاره نترس اسبرينتو كه قطع كردي به دكترتم بگو شايد درز پروژسترونتم زياد كرد شايدم نكرد

از همون هشت انتقال لکه بینیم شروع شد پروژسترونمو زیاد کرد.دوتا امپول میزنم با دو تا شیاف.

عزيزززززم ان شاللله نشونه خوبيه😍😍😍😍به زودي زود ميريد سيسموني براي فرشته هاتووووون😍😍❤️❤️ منم ر ...

وای عزیزم خدا از دهنتون بشنوه 

دعا کنید برام، خبر خوش بیارم براتون ❤️❤️❤️😍😍😍 

من همیشه یکی از آرزوهام بوده ک برام لباس نینی بخرم حالا هرچند هول‌هولکی 😅😁

قربونت بازم كامل نيس ش.   ورت و سوتينم براي خودتون بخاطر تغيير سايز اخراي بارداري بريد بگ ...

عزیزمممم خدا خیرت بده چقدر وقت گذاشتی اینا رو نوشتی، الهی که همیشه شاد و سلامت باشید 🤲🤲🌹🌹😕⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزان از چه ماهی کمربند بارداری رو میبندن اگر لازم باشه و اینکه اسپرین و استرادیول و شیاف تا چه ماه ...

من از الان گرفتم کمربند بارداری چون دیسک دارم گفتم با دکترم مشورت کنم کم کم دیگه ببندم. داروها هم حتما باید تحت نظر دکتر باشه، برای من استرادیول از هفت هفته کم کرد تا هفته ۱۱ کلا تموم شد آسپرین و شیاف هم فکر کنم تا آخرش باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم