2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. دو تا لیست درست کردیم یکی خانمهایی که هنوز باردار نشدن هر روز به نیت یک نفر صد صلوات و ی ...

یه نظر میدم اگه قبول کردی اجراش کنید

به نظر من  به جای هر روز واسه یک نفر از منتظران صلوات و ایت الکرسی بخونیم همون ۱۰۰ تا صلوات و یک بار ایت الکرسی برای تمام لیست منتظرها بخونیم اینطوری هر روز برای حاجت روایی هممون چه منتطرها و باردارها صلوات و ایت الکرسی و  سوره میخونیم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مبارکت باشه نه عزیزم غیرعادی نیست،احتمال داره دختر باشه چون زیاد شده 

قربونت عزیزم 

فقط خدا سالمشو بذاره انشاءالله تو دامنم دخترو پسرش فرقی نداره چقد منتظر این لحظه بودم 🤩🤩🤩خدا قسمت همه منتظرا کنه

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوازدهم همین ماه  امروز یازده پریودیمه که دوباره دارم پریود میشم ،😩لعنت به مدروکسی که همه چیو ...

وای خدا چرا آخه 🙁

حالا باید چیکار کنی؟نمیری دکتر؟

یعنی پریودیم درست میشه؟

علیکم السلام عزیزم بی بی چک نزاشتی؟

سلام گلم گذاشتم صبح انگار بی بی خراب شدن به زور کنترل نصفه پر رنگ شد 

شما چی رفتی تست بدی

بی بی گذاشتی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
تو هم قبلا دو بار پشت سر هم پریود شدی؟؟ هفت روز کامل پریود اومد؟؟

به فاصله ۱۳ روز دو بار پریودی اومد هر بار ۶ روزه بود ولی قبل از مدروکسی پروژسترون بخورم دوره هام ۴ روزه بود

سلام دوستان

دلم براتون تنگ شده حسابی...

بعد از انتقال منفی که داشتم هرازگداری میومدم یه سر میخوندم و از مثبتیا کلی ذوق میکردم.

اینجا پناهگاه من بود تو روزای سخت پانکچر. حرفاتون دل گرمی بود و هم دردی... در شرایطی که تنهای تنها بودم با حال خراب...

خدا پشت و پناه همتون باشه 

منم اومدم تو سیکل انتقال اینبار دیفرلین زدم و منتظرم تا موعدش برسه.

راسی یه خبر خوب 

به زودی هزینه های ناباروری و بارداری تحت پوشش بیمه ها قرار میگیره. بودجه اش تخصیص داده شده و احتمالا تو این یکی دو هفته مصوبه اش ابلاغ میشه.