2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
سلام گلم گذاشتم صبح انگار بی بی خراب شدن به زور کنترل نصفه پر رنگ شد  شما چی رفتی تست بدی بی ...

اره امروز آزمایش دادم منفی بود

ماله من هم یک بی بی چک خط محو میفتاد و یکی دیگه سفید بود و در کل هم خبری هم نبود😅

بی بی چک نداری دوباره بزنی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم تعریف میکنی؟ لباس هاش چطوره

راستش من اونجا لباس زیاد نگرفتم کمد و کالسکه و گهواره و اینجور چیزا رو گرفتم اونجا خوب بود بیشتر وسائلامو از سیسمونی گونش گرفتم تو عبدل آباد خیلی خوب بود پیجش هست تو اینستا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره امروز آزمایش دادم منفی بود ماله من هم یک بی بی چک خط محو میفتاد و یکی دیگه سفید بود و در کل هم ...

نه ندارم اصلا حالم یجوری شده انگار دور ازجون افسردگی یهویی گرفتم.همسرم میگه بریم خرید کن.میگم نه نمیخام هرچی میگه میگم نه

اصلا باورت میشه چند روزه فقط شام میخورم اشتهام کم شده فقط هی تقویم رو  تو خونه وسرکار نگاه میکنم تا روزها بگذره وبرم دکتر

اصلا یه جوری شدم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
گلو درد دارم میسوزه سرفه ام میکنم  امروز خیلی اذیت شدم

آبگوشت غذا مقوى هست براى سرماخوردگى و عدسى همراه با پیازو سىر توى غذا. سیب درختى هم خوبه . توى آب ولرم لیمو تازه بزارى با عسل خیلى خوبه براى گلو درد ، اما باید مطمئن بشى عسل بد نیست براى باردارى ، لیمو چند قطره که بعید مى دونم مشکل داشته باشه، 

نه ندارم اصلا حالم یجوری شده انگار دور ازجون افسردگی یهویی گرفتم.همسرم میگه بریم خرید کن.میگم نه نمی ...

خودمون رو بخاطر باردار شدن افسرده کردیم من خودم همینطور هستم با خودم میگم کاش میتونستم بیخیال بشم 

من شنیدم بیخیالی و استرس نداشتن توی بارداری نتیجه مثبت داره 

خودت ناراحت نکن عزیزم ان شاالله این پریود نیومدنت نشونه تو راهی باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه ندارم اصلا حالم یجوری شده انگار دور ازجون افسردگی یهویی گرفتم.همسرم میگه بریم خرید کن.میگم نه نمی ...

عزیزم وقتى شوهرت پیشنهاد خرید میده استقبال کن از نظرش . باید اول از لحاظ روحى قوى باشیم، هر سرگرمى خوبى که مى تونى براى خودت فراهم کن ، روحیه شاد مهمه

سلام بچه ها خوبین. من چند روز منتظرم پری بشم ولی نمیشم اصلا انگار نه انگار هیچ تغیراتی هیچ حسی مثل ...

البته گلم اگر آزمایش دادى و مطمئن هستى باردار نیستى خرید و تفریح برو ، اگر باردار هستى ان شاءالله که باید استراحت بیشتر داشته باشى

فدای مهربونیاتون.الان که فکر کردم یکم روحیه گرفتم پاشم برم خرید  

من نذر تاسوعا داشتم گفتم خدا بهم پسر بده اسمش میزارم عباس.امروز که خیلی دلم شکست بود به همسرم گفتم از من دیگه آبی گرم نمیشه.من سعی میکنم خیلی قوی باشم ولی یه مشکلی پیش اومده چند روز روحیه ام خیلی ضعیف شده.

خیلی برام دعا کنید .بیشترین امیدم معجزه است.

خدا هوای هممون داره  

قربون معرفتتون که بهم روحیه میدین.هرچی خیر برامون قراربده  الهی آمین

یکم تعریف میکنی؟ لباس هاش چطوره

راستش من اونجا لباس زیاد نگرفتم کمد و کالسکه و گهواره و اینجور چیزا رو گرفتم اونجا خوب بود بیشتر وسائلامو از سیسمونی گونش گرفتم تو عبدل آباد خیلی خوب بود پیجش هست تو اینستا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
البته گلم اگر آزمایش دادى و مطمئن هستى باردار نیستى خرید و تفریح برو ، اگر باردار هستى ان شاءالله که ...

راستش اینقدر این سالها آز دادم ومنفی بود اصلا دل ندارم.

حالا بازم صبرمیکنم چند روز دیگه بی بی میزنم ببینم خدا برام چی رقم زده.خیر ان شاءالله