2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
خدا پدرت رو بیامرزه ، احتمالش هست عزیزم  عکس بابا رو زیاد نگاه کن و چشماشو😍 همچنین از خواهر ب ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه عزیزم. آره عکس رو گذاشتم صفحه گوشیم، البته از وقتی یادمه عکسش روی گوشیم بوده 😍خواهرم ایران نیست وگرنه قطعااااا یه ثانیه هم از چشماش دور نمی‌شدم 😁😁

ای جانمممم عزیزمممم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آقا تو دختر خیلییییییی خوبی هستی 😍😍🤭🤭 خواهرم که چشماش رنگیه دخترش عسلی شده چشماش . البته دنیا ا ...

😂 دقیقا برای پدر و مادر همه بچه ها زیبا هستن .😍😍 اره مال یکی از فامیلای ما هم رنگ چشم بچه شون  به مرور زمان تغییر کرد..من توی تصورم نی نی شما یه دخمل سفید و تپل و مپله 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

اگه خیلی دلت بخواد رنگی میشه چون ژنش رو‌هم‌ دارین ، تا حالا هر کی رو‌دیدم توی بارداری بچه شو‌ همون طوری که دوست داشته تصور کرده‌همونجوری شده‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂 دقیقا برای پدر و مادر همه بچه ها زیبا هستن .😍😍 اره مال یکی از فامیلای ما هم رنگ چشم بچه شون &nb ...

عزیزمممم، اگر به من بره سفید میشه، البته همسرمم سبزه بانمکه هر شکلی بشه قشنگ میشه 😍

حالا علاوه بر چهره دوست دارم اخلاق و رفتارش هم به پدرم بره ، نه فقط از نظر من که از نظر کل فامیل بی نظیر بود اخلاقش خدابیامرز. خدا جمیع رفتگان رو رحمت کنه 🤲🌹

اگه خیلی دلت بخواد رنگی میشه چون ژنش رو‌هم‌ دارین ، تا حالا هر کی رو‌دیدم توی بارداری بچه شو‌ همون ط ...

راستش تا حالا تصور نکردم و اصلا بهش فکر نکرده بودم که چه شکلی بشه، الان حدودا یک هفته ست که همش توی ذهنمه اونم می‌دونم بخاطر دلتنگی پدرمه، روحش شاد ... 🤲🌹

دیروز و امروز زمان پریود شدنم بود .مال من فعلا سرتایمم نشدم البته از زمان تزریقم دوهفته نگذشته چون م ...

با اولی زود میشی استرس نداشته باش . عوارض این آمپولا زیاده . تا میتونی میوه و سبزیجات بخور اب زیاد بخور من روزی ۱۵ لیوان آب  میخورم شایدم بیشتر. انشالله نتیجه بگیریم و راحت بشیم از دست این داروها . دکتر کیه عزیزم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
راستش تا حالا تصور نکردم و اصلا بهش فکر نکرده بودم که چه شکلی بشه، الان حدودا یک هفته ست که همش توی ...

انشالله رنگی میشه‌ و یادآور بابای خدا بیامرزت ،روحش شاد‌عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش