2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
منظورش‌از پیگیر بودن چیه ؟

یعنی اینکه نباید ناامید بشی، هربار ممکنه سیکل به خاطر پوچ بودن کنسل بشه و دوباره باید امتحان کرد، به من گفت قیافه ت معلومه خیلی خسته ای اگه نمیتونی سمج باشی دنبال اهدایی باش  

من که تا حالا بعد از هر بار کنسل شدن سیکل چندماه درمانو ول کردم خیلی خسته م، واقعا برام اینکارا سخته، خدااااا چی از جون من میخوای، دوستای عزیز برام دعا کنید هرکی فکر میکنه خدا صداشو میشنوه برام دعا کنه      من دیگه دستم به هیچ جا بند نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر جفتشون ازمايشگاهوو نيلو رفتم ولي خود سونو دكتر شهناز آقا فرج اله تو بلوار كشاورز دكتر بادقتي ...

صدری و اینجا خوندم تعریفشو نمیکنن زیاد نمیرم خیلیا تو مطب ستارخانمم رفتن میگن راضی نبودیم اندازه و سن جنین اشتباه گفت یاخود دکتر انجام نمیده میده به زیر دستای جوونش دقت ندارن

برای علامت زوده عزیزم نگران نباش من هفته دهم هستم 

سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد بخرم تا ده روز بعد که برم تهران دکتر. شما استرادیول و پروژسترون و اسپرین و هپارین رو ادامه می دید الان که هفته دهم هستید به سلامتی. کی قطع کردید. اگه لازم هست برم فردا زیاد بخرم ممنون

@هیوا7276     عزیزم رفتی برا آزمایش؟

سلام عزیز دلم رفتم الحمدالاه شکر خدا مثبت شدم منتظر شنبه هستم ازمایش دومی بدم گلم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
یعنی اینکه نباید ناامید بشی، هربار ممکنه سیکل به خاطر پوچ بودن کنسل بشه و دوباره باید امتحان کرد، به ...

عزیزم یعنی فولیکولات پوچ میشن کنسل میشه یا کلا فولیکول نداشتی کنسل شده ؟ یعنی میشه پوچ بودن فولیکول رو از قبل فهمید و‌کنسل کرد‌چون من دوبار پانکچر شدم‌فولیکولام پوچ‌بودن ولی قبلش دکتر چیزی نگفته کنسل نشده بعد پانکچر فهمیدم‌که‌پوچ هستن

منم‌خدا صدامو‌نمیشنوه‌ شایدم در مورد خودم‌نمیشنوه‌ ولی درمورد تو از خدا میخوام‌ به این زودی طوری قشنگ سورپرایزت‌کنه که تا آخر عمر از یادآوریش لذت ببری عزیزم 

منم بعد از هر سیکلم چند ماه سیکل بعدی به تاخیر میافته چون جسم و روان نمیکشه ،چون ذخیره ام‌ کمه عجله هم دارم ولی واقعا نمیکشم 

ذخیرخ ات چنده‌؟ چند بار پانکچر شدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@هیوا7276    به نیت مثبت شدنت ایت الکرسی خوندم انشالله خوش خبر برگردی

ممنونم گلم انشاءالله قسمت خودت عزیز دلم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حا ...

سلام عزیر دلم خیلی ازت ممنونم انشاءالله خدا نی نی رو برات حفظ کنه عزیز دلم 🙏مثبت شدم اصلا باورم نمیشه 

صدری و اینجا خوندم تعریفشو نمیکنن زیاد نمیرم خیلیا تو مطب ستارخانمم رفتن میگن راضی نبودیم اندازه و س ...

سلام عزیزم

میتونی سونوگرافی نیلو بری

دکتر مهتاب قربانی 

تو نت بزن میاره

من نرفتم ولی تقریبا همه مریضها ازش راضین

دوست داشتی پیج اینستاشو ببین 

برای نوبت هم باید به واتساپ نسخه رو بفرستی بهت وقت بده

فقط اگر ان تی میرید جنسیت نپرسید که دکترش به پرسیدن جنسیت در ان تی بسیار حساسه و اصلا نمیگه.😵‍💫

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
@هیوا7276     کوشی دختر نیومدی خبر ازمایشتو بدی؟؟ انشالله دیر کردنات بخاطر خوشحالی باشه ...

سلام عزیز دلم انشاءالله خدا قسمتت بکنه عزیزم بزودی بله امروز جواب ازمایشمو گرفتم دیروز بی بی زدم فقط نرفتم ازمایش گفتم تا ۱۴روز بشه عزیزم دوباره شنبه ازمایش دارم برا بار دوم گلم 

سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد ...

سلام عزیزم

مبارک باشه

زنگ بزن به دکترت یا مرکزت بگو برات اینترنتی نسخه کنن 

بتونی همون شهری که هستی با بیمه بگیری 

تا روزی که حضوری میری ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
@هیوا7276     انشالله خوش خبر فردا بیای خوشکلم... 😍😍😍😍😍

قربونت جیگر انشاءالله قسمتت بشه عزیزم