2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اااااای جاااانم.ان شاالله😍 چی ازین بهتر😁 یاد خاطرات خوابگاه افتادم . بچه ها نقاشی ی دختری رو کشیده ...

عزيزممممم، ان شاالله هميشه زندگيت سراسر خاطرات شاد و زيبا باشه 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام 

یه نذری کوچولو پختم اسم همتون رو اوردم 

و براتون دعا کردم هرکی ام یادم نبود گفتم خانومای تاپیک ب حاجتشون برسن ان شالله فقط یکم زیادی کار کردم که چون تنها بودم 😘😘😘دعا کنین برام چیزی نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم. راستی سحر جان میشه مسکن خورد تو سیکل؟ من قبلا شنیده بودم تو پریودی نباید مسکن خورد چون تخمک گذاری رو مختل می کنه. نمیدونم برا سیکل پانکچر هم صدق می کنه یا نه.

من خیییلی سردرد وحشتناک دارم. هر کاری کردم خوب نشد کم کم داره ب تهوع تبدیل می کنه. نمیدونم میتونم مسکن بخورم یا حداقال شیاف دیکلوفناک استفاده کنم یا نه. یادم رفت اونجا بپرسم اخه میگرنم دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من فردا سونو ضخامت دارم  ولی اینبار که سینافکت مصرف کردم تخمدونام بیشتر درد میگیره ...

سلام منم سینافکت میزدم درد تخمدان کمی داشتم البته خیلی کم در حد تیر کشیدن گاهی

هانیل جان میگم الان دیدم بچه ها از هزینه ها مینوشتن 

تامین اجتماعی سونو ان تی و انومالی غربالکری هیچی پوشش نمیده ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت برم. راستی سحر جان میشه مسکن خورد تو سیکل؟ من قبلا شنیده بودم تو پریودی نباید مسکن خورد چون ت ...

والا من ميگرن دارم مخصوصا توي پانكچر ديگه به اوجش رسيده بود يسره شياف ديكلوفناك ميذاشتم. بعد بارداري هم تا الان حدودا ١٠ بار گذاشتم با اينكه قبلش درمان كردم اما لامصب درمان قطعي نداره كه، الان دو سه هفته ست باز شروع شده دوباره رفتم دكتر داروهامو شروع كرد. 

هانیل جان میگم الان دیدم بچه ها از هزینه ها مینوشتن  تامین اجتماعی سونو ان تی و انومالی غربالک ...

نه مناسفانه سونو معمولي رو ميده ولي اين دو تا رو نه ☹️

والا من ميگرن دارم مخصوصا توي پانكچر ديگه به اوجش رسيده بود يسره شياف ديكلوفناك ميذاشتم. بعد بارداري ...

ممنونم عزیزم. اره الان دیگه طاقت نیاوردم از ماما هم پرسیدم گف مشکلی نداره میتونم استفاده کنم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم واقعا متاسف وناراحتم برا انتقال منفیت ولی مطمئن باش هرچیزی یه حکمتی داره باید وقتِ مادرشد ...

مرسی انشالله بسلامت گلم

ممنون از راهنمایتون 

انشالله بار دیگه بگیره

بعد منفی شدنتون ال ای دی هم مصرف کردی 

کار خاصی مثلا آرپی آر یا چیز دیگه انجام دادی که با بار اول فرق داشت 

موقع اننقالت وزنت چند بود اونی که مثبتشدی 

اون سیزده کیلو رو چجوری کم کردی 

ببخشید کلی سوال کردم ازتون

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام گل گلیها خوبین همگی 😍😍😍🤗🤗🤗دلم براتون تنگیدهههه

نی نیهای قشنگتون خوبت الحمدلله؟؟؟تو این مدت کی زایمان کرده؟؟؟کی مثبت شدههه؟؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵