2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام شما هم انتقال جنین دادین؟ببخشید یه سوال مهم دارم من داروهام داره تموم می شه می خواستم بخرم ازاد ...

الان که نسخه ها الکترونیکی شده عزیزم زنگ بزن به مرکزت تابرات داروهات روثبت کنن هرمقداری که لازمه بعدش بروبگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شوره جون خوبی عزیزم؟ بسلامتی زایمان کردی؟ گل دخترت حالش چطوره؟ تبریک میگم بهت انشاءالله که قدم ...

سلام عزیزم بله خدا رو شکر همه چی خوب پیش رفت. ان شالله. یکم زردی داشت داره رد می کنه خدا رو شکر.  خدا پسرت رو برات حفظ کنه

خدایا شکرت
خداروشکر،مبارکت باشه عزیزم،انشاالله به سلامتی این دوران روبگذرونی

سلام عزیزم خیلی ممنونم خدا نی نی شمارم حفظ کنه 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
به به مبارکه عزیزم انشاالله بزودی صدای قلبشم بشنوی😍❤️

ممنونم گلم انشاءالله 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خدایا شکرت تبریک خانم گل

ممنونم عزیزم 

سلام عزیزم بله خدا رو شکر همه چی خوب پیش رفت. ان شالله. یکم زردی داشت داره رد می کنه خدا رو شکر.&nbs ...

سلام شوره جان قدم گل دخترت مبارک باشه 😍خداروشکر مشکلی نبود پس،خداحفظش کنه اسمشو چی گذاشتی؟میشه یه عکس ببینیمش؟البته اگه دوسداشتی

خیلی مبارکه عزیزم چند بود بتا ؟ 😍

ممنونم گلم ۲۱۶از نظر خودم کمه باید بیشتر میشد 🤩