2777
2789

شوهرم مشکل ناباروری داره و معلوم نیس اصلا بتونیم بچه دار شبم یا نه همه فامیلا سرشونو کردن تو ک ونمون خسته شدم بخدا دارم به خود کشی فکر میکنم خجالت میکشم برم تو جمع فامیلا همه اونایی که بعد من عروس شدن دارن بچه دوم میارن 

همه میپرست چرا بچه نمیاری خسته شدم از اینکه گفتم این مسأله خصوصیه یه عده آدم بی فرهنگ و بی سوادن که باید هر بار میبینی باز بگی 

دیگه بریدم ایشالله بمیرم حداقل اگه خدا بهم بچه نمی‌ده از دست مردم راحت شم میرم مجلسی جایی میام خونه تا دو روز حالم بده گریه میکنم 

هی مامانم میگه حرف مردم برات مهم نباشه خب مگه دست خودمه وقتی تو این مردم زندگی می‌کنی نمیشه برات مهم نباشه 

چند روز پیش دختر خالم میگه بچه دار نشدی گفتم نه فعلا بچه نمیخابیم میگه نمیخایی یا نمیشه حالا چند روزه بده خدایا چرا منو نمی‌بینی تو که می‌دونستی من زود رنجم اشکم لب مشکمه 

حتی استاد دانشگامونم میگه بچه بیارین 😭

می‌دونم دلت بچه میخواد ولی بچه هم هیچ تحفه ای نی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم دکتر رفتین؟

بعدم امیدت بخدا باشه مردم همیشه یه حرفی برای گفتن دارن همیشه ها

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چه اجباریه ادم ارتباطشو با اینا ادامه بده

طرف درک اینو نداره چه حرفی بزنه چه حرفی نزنه

باید هر بار ببینی و تحملش کنی

واقعا بهت حق میدم عصبی بشی ازشون

اخه یکی نیس بگه اصلا بچه دار نمیشن تو دکتری متخصصی چه کاری از دستت بر میاد

خودشون پر عقده هستن میخوان مشکلات بقیه رو به روشون بیارن

این فقط شامل بچه نمیشه 

مشکل از خودته جوابشون رو با ادب جواب دادی 

سری بعد اگه حتی یک نفرم ازت پرسید بلند و با اعتماد به نفس بگو:فامیل و دوستان و آشناها اینکه من کی بچه میارم به خودم مربوطه و گوه خوریش به هیچکس نیومده سرتون از تو باس نم بکشین 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
واقعا چه اجباریه ادم ارتباطشو با اینا ادامه بدهطرف درک اینو نداره چه حرفی بزنه چه حرفی نزنهباید هر ب ...

خب اصلا هر کار میکنم رابطه کم بشه نمیشه چون خودم با شوهرم فامیلیم فایملامونم هم یک طایفن مجلسی دعوت میکنن نمیرم ناراحت میشن زنک میزنن میرم حالم بد میشه 

تو که فضولی و حرف مردمو میدونی 

باید اینطوری راجع به جون خودت حرف بزنی دختر خوب ؟

خداااای نکرده هم بکنی اینکارو

مردم باااز هم و بااااز هم چیزی پیدا میکنن که پشت سر تو و زندگیت حرف بزنن

اینهمه آدم بچه ندارن گلم 

مهمه مگه ؟

قوی باش و جوابشونو بده تا بفهمن یه تصمیم شخصیه و زندگی توعه 

چرا خودکشی و خودخوری ؟!

صبح میشه این شب 🌠

انشالله خدا بهتون بچه سالم بده ولی چرا باید به حرف مردم به خودکشی فکرکنی ؟ چندبار با اطرافیان برخورد کن دیگه به خودشون اجازه دخالت و فضولی رو نمیدن ، زن داداش خودم هشت ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه باید با رحم اجاره ای بچه دار بشن حتی یک بار بهشون نگفتیم بچه بیارید یا چرا بچه نمیارید خودش درد و دل می‌کنه بهش میگیم خدا بزرگه ناراحت نباش و انشالله بچه دار میشی ، ولی فامیل جرعت ندارن بهش چیزی بگن چون به شدت باهاشون برخورد می‌کنه