2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

دوستانی که انقباض یا درد تو ناحیه شکم دارید به این نکته توجه کنید 

دخترعمو من متخصص و جراح زنان دیروز داشتم باهاش صحبت می‌کردم 

میگفت سعی کنید حتی تو خواب یا بیداری یا هر حالتی به ارگاسم نرسید و ببخشید به هیچ عنوان خودارضایی نکنید بگیا حتی با دست همسرتون این کار رو نکنه چون باعث انقباض و خدایی نکرده سقط و یا زایمان زودرس میشه

دوستان به هیچ عنوان به نوک سینه هاتون دست نزنید علی الخصوص دوستانی که دو سه ماه بارداری دوم هستن 

اینا باعث تحریک و انقباض میشه 

بنده خدا به من تاکید می‌کرد الان نری ماساژ بوی و روغن ب نی نوک سینت رو 

ببخشید واضح گفتم 🙈🙈

تو سه ماه دوم میل جنسی زیاد میشه پس سعی کنید زیاد تحریک نشید یا همسرتون زیاد به سمتتون گرایش نداشته باشه که ناخداگاه تحریک بشید 

اینا برای دوقلویی و سرکلاژی ها و دوستانی که انقباض دارن خوب نیست 

گفتم به اشتراک بزارم شاید بدردتون خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سونو عادی برای هر قل پانصد میدم بعد آمینو به امید خدا هنه چیز خوب باشه باید هر دو هفته برم  ...

خدا خير و بركت بده ب جيبتون

فداى همون كركهاشون واقعا فقط و فقط سالم باشن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره قبلا ى كم ناز و اداهام زياد بود البته زياد هوسى نبودم اما هميشه ميگفت تو باردار بشى خداى من دا ...

منم همینجور بودم 😅میگفتم حامله شم دهنتو سرویس میکنم فعلا ک شانس باهاش یار بوده 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من فقط امپول دارم شیاف ندارم دکتر منم گفت تا پایان سه ماهگیته

اها واقعا راحت شدم از شر امپول ولی نمیدونم چرا چند روز باسنم بد درد میکنه سمت چپ 

سلام اکرم جانم  خوبی نی نی ها خوبن  آره دیگه  چاره ای نیست  توکل به خدا  ...

سلام عزیزم اونا هم خوبن چند روز پیش ب شوهرم میجفتم نگرانم حالت تهوعم کم شده حالشون خوبه  شبش یه جوری دل و رودم اومد بالا گفتم غلط کردم 🤣🤣

ما تا الانش با توکل ب خدا پیش اومدیم از این ب بعدش هم همینه خدا ناامیدمون نمیکنه

من الان یک هفته میشه دوتا شیاف میزارم  به نظرت از کی کنم یه دونه؟؟

اگه مشکلی نداری از همین امروز کمش کن  منکه همون موقع ک دکتر گفت کمش کردم مشکلی هم پیش نیومد

@atititi     بود.. انشالله که سه برابر شده باشه 😂😍

من بودم ولی قرار نبود تکرار کنم 

از دکترم پرسیدم گفت عالیه بتات نیازب تکرار نداره 

خودم میگم شاااااید دوقلو باشه که عددم بالاس یکم

دوستان پردنیزولون تا کی باید بخوریم؟

واسه من هفته ١٢ قطع كرد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان تى هاتون چ گرون شده من يكى از دكترهاى خوب شهرم رفتم ٥٢٦ شد ازمايشمم ٣٠٠ ولى سلفرى تلافى كرد😅

با بیمه انقدر شد ؟ فک کنم شهر تا شهر مرکز با مرکز قیمتا فرق میکنه من بیمه ندارم ازادم