2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینها رو بپرس. سوالات رو یادداشت کن که یادت نره برای ایمنی بپرس چه دارویی میخواد بده؟  پی آر ...

فدات عزیزم ان شاءالله بعد تعطیلات برم ببینم وضعیتم چطوره.ممنون که راهنمایی کردی.ان شاءالله خدا حاجت دلتو بزودی بده.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم منم از هفته ششم نفخ و معده درد داشتم دكتر بهم پنتوپرازول ٢٠ ناشتا و شربت معده نيم ساعت بعد غذا ...

ممنون عزیزم از راهنمایت اسم شربتی که برای معده بهتون داد چی بود ?

انشاالله که به زودی زودبارداربشی وازته دل بخندی وخوشحال باشی عزیزم

ممنونم عزیزم 🥰

انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
يكى از بچه ها فكر كنم زو زى بود گفت خودم گفتم ذكر نكنن منم نگران همين بودم چون فقط دوتاخواهرم ميدون ...

به نام خدا  یک عدد زو زی هستم😊

بله من قبل زایمان به دکترم تاکید کردم که یه موقع پرسنل و پرستاران اسمی از آی وی اف نیارن اونم گفت نه من بهشون سفارش میکنم نگران نباش

حالا نمیدونم سفارش دکترم بود یا خودشون براشون اهمیت نداشت که بگن اصلا حرفی از این چیزا نزدن...نگران نباشید چیزی نمیگن

سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

به به قدم نو رسیده مباااارک عزیزم. خوشبختیشو ببینی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم چه خوب که آزمایشهای ایمنی رو دادی و‌میدونی دارو باید مصرف کنی،  دکتر من بعد از چند ...

من بعد ۵ بارکه منفی شدم تازه دکتر می خواد هیستروسکوپی کنه گفته ۲۲ مرداد برم بیمارستان و ۲۳ عمل می کنه .عمل سختی هست چطوره و تازه گفته بعد عمل کورتون را شروع می کنه .کاش روتین دکترا برا اونایی که چسبندگی دارن همون اول هیسترو بود نه بعداز چندین انتقال منفی.مرسی لطفا بگید چطور عملیه و چه مراقبت هایی داره

سلام بچه  من بیشتر اینجام ولی گاهی ب تاپیکای بقیه سر میزنم و خدا خیرشون بده لبخند ب لبم میاد خانمی گفته بود مانتو گرون خریدم ۲ملیون یکی گفته بود عکس بده یکی گفته بود واقعیت نداره دو تومن خیلیه خلاصه همه ی چیز گفته بودن دوباره همین خانمه صاحب تاپیک ی تاپیک دیگه زده بود که میخوان مچمو بگیرن باور نمیکنن دو تومن مانتو خریدم ی سریا باکلاس بودن گفته بودن قیمت دستشون نیست .😁اگه دلتون گرفت حالتون بده ی سر ب تاپیکا بزنین دلتون شاد میشه  عجیب دغدغه های داران وماها جزء بنده های برگزیده خداوندیم همش از صلاح و مصلحت حرف میزنیم که بشه یا نشه. قدر خودمونو بدونیم واقعا 🤪

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰