2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خب نگیم ای وی اف کردیم 😒 الهی فریناز جان خدا دستت رو بگیره  مگه میشه بهش فکر نکرد عزیزم من د ...

نميشه نگفت بايد كامل اطلاعات رو بدى روز و تاريخ تخمك كشى و و و …

عزيزم من غريبم اينجا از مادرم دورم وگرنه چ غمى بود

روزامو تنها ميگذرونم

اما خب خداروشكر خداصبرشو بهم داد چون توكل كردم ب خودش و امام رضا ك عيديمو داد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا یکم اروم باش😶 بش فک نکن روز نه خیلی زوده  فقط توکل کن دیگم بی بی نزن تا ۱۴ مستقیم برو از ...

قربونت برم عزیزم 😁

نه سوال کردم کسی هست جفت بشیم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نميشه نگفت بايد كامل اطلاعات رو بدى روز و تاريخ تخمك كشى و و و … عزيزم من غريبم اينجا از مادرم دورم ...

اره میدونم دوری از مادرت منظورم این بود بری شهر اونا خونشون بمونی ❤️

واقعاا من نمیدونسم همه اطلاعات رو باید داد 🤔اصلا تاریخ تخمک کشیم یادم نیس😂

نسریم مهر و فریناز مگه شما تو فامیل سابقه سندروم داون دارین ؟؟؟؟ مگه این موضوع ارثی نیس؟

نه عزیزم نداریم ولی برای خیلی ها پیش میاد که ریسک بالا دارن 

بررسی چندین اختلالات کروموزومی هستش 

اولین و بالاترین سندروم داون هست 

نميشه نگفت بايد كامل اطلاعات رو بدى روز و تاريخ تخمك كشى و و و … عزيزم من غريبم اينجا از مادرم دورم ...

عزیزم اگه کسی باردار بشه یا زایمان کنه تو پروندش مینویسن ای وی افی یا نه؟ 

من نه خونواده شوهرم نه خونواده خودم هیچکی نمیدونه الانم اومدم پیش مامانم میگم امپول بهم زدن گفتن فعلا کار نکن تا جواب بگیری  اخه تو فامیل ما فعلا فرهنگ اینو ندارن بخوام بگم منم اصلا نمیخوام جوجه ام اذیت شه 😁

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نه عزیزم نداریم ولی برای خیلی ها پیش میاد که ریسک بالا دارن  بررسی چندین اختلالات کروموزومی هس ...

پس مطمعن باش چیزی نیس چون بیشترین ریسک برای کسایی که دارن تو فامیل یا فامیل هستن باهم 😘😘

انشاءالله که قربانی رو براشون ادا خواهی کرد بخدا همش تصورم اینه لباس محرمی تنشون کردی   &nbs ...

الهی دورت بگردم انشاالله عزيزم 

آنقدر دوست دارم قسمت بشه و روز حضرت علی اصغر لباس تنشون کنم و ببرم شیرخوارگاه 

توکل به خدا انشاالله اکسال دیگه قسمت بشه عزيزم 

قربونت برم عزیزم 😁 نه سوال کردم کسی هست جفت بشیم 

اها عزیزم اگر سوالی بود و میتونستم کمک کنم در خدمتم

من از جمعه تا جمعه فعلا میشم ۷روز🤣لامصب انگار ۷ساله تمام موهام سفید شد تو این هفت روز

عزیزم اگه کسی باردار بشه یا زایمان کنه تو پروندش مینویسن ای وی افی یا نه؟  من نه خونواده شوهرم ...

ماهم نگفتیم کسی خبر نداشت...😁هربار که دعوت میکردن یه بهونه میوردیم واسشون ولی نرفتم خونه هاشون 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
@هانیلsآریل   سلام عزیزم روزت بخیر من الان هفته ششم هستم به شدت گاز معده دارم و حالت نفس تنگ ...

عزيزم منم از هفته ششم نفخ و معده درد داشتم دكتر بهم پنتوپرازول ٢٠ ناشتا و شربت معده نيم ساعت بعد غذا داد خدا رو شكر ديگه راحت شدم لاكسي ژل هم براي يبوست و نفخ خوبه قبل هر وعده غذا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی دورت بگردم انشاالله عزيزم  آنقدر دوست دارم قسمت بشه و روز حضرت علی اصغر لباس تنشون کنم و ...

قسمت شده دگ مگه میشه خداااا بهت بعد اینهمه سختی دوقلو داده اونم همسان ازت بگیره؟؟؟؟؟

ول کن این دکترارو ایناا انقد بی رحمن که 

من دفعه اول تخمک کشی کردم ی جنین شد بعد رفتم بار دوم کارشناس داشت شرح حال میداد گفت تخمک کشی اول ی جنین شده و ضعیف بوده... دکتر چنان با تعجب گفت عهههههه چرااا انگار نه انگار من اونجام میشنوم😔😔

اها عزیزم اگر سوالی بود و میتونستم کمک کنم در خدمتم من از جمعه تا جمعه فعلا میشم ۷روز🤣لامصب انگار ...

عه پس ببین خودتم بدتر از منی که اره لامصب تمومی نداره این روزا من بدنم خیلی ب داروا واکنش نشون داده هر کی ندونه فک میکنه حامله ام هر چی زودتر بگذره تکلیف خودمونو بدونیم بی حالم کرده شدید 

ماهم نگفتیم کسی خبر نداشت...😁هربار که دعوت میکردن یه بهونه میوردیم واسشون ولی نرفتم خونه هاشون  ...

من مجبور شدم بیام خونه مامانم اخه خونه ام تو ساختمون مادر شوهرمه نمیشد نرم سر نزنم و شوهرم شغلش جوریه که هر ماهی فقط یک هفته تا ده روز خونه است بقیه کار